Správa telefonuAutomateIt

Moderátoři: don_alex, radegast

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » stř 09. bře 2016 12:23:26

Mě teda budík zvoní vždy, ať mám režim jakej chci.





Otmar
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: stř 22. kvě 2013 11:54:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4

Re: AutomateIt

Příspěvek od Otmar » stř 09. bře 2016 13:32:17

Mám Android 5.0.1 .. při přepnutí profilu přes Automatelt na Ticho (bez vibrací), se mi vypne úplně zvuk. Když dám přepnout profil přes NERUŠIT (kde mám nastavené Povolit výjimky na kontakty a budík) v telefonu, budík funguje, vybrané kontakty zvoní normálně, Jsem z toho nešťastný.
Zkoušel jsem najít, jak změnit zvuk vyzvánění přes Automatelt a nikde jsem nenašel.
Možná mám špatný Android v tlf., pro mě je to jediná věc - budík a povolené kontakty, které musí fungovat vždy.


Otmar
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: stř 22. kvě 2013 11:54:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4

Re: AutomateIt

Příspěvek od Otmar » stř 09. bře 2016 14:08:53

.. tak jsem přešel na PhoneProfilesPlus a funguje to tady jak potřebuji.
http://androidforum.cz/phoneprofilesplu ... neprofiles" onclick="window.open(this.href);return false;

Díky všem za reakce k mému předchozímu příspěvku .


stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » sob 12. bře 2016 6:59:25

Zdravím,

potřeboval bych prosím vytvořit pravidlo na vibrace, když je telefon v kapse: když někdo volá a je telefon v kapse, aby vibroval (+ i případně zvonil), když se vyndá z kapsy, aby jen zvonil.

To samé i u SMS (a případně i MMS).

Zadání se zdá jednoduché, ale provedení už ne, prostě se mi to nějak nedaří.

V AutomateIt Rules Market už takové pravidlo existuje, ale je nefunkční, něco je tam chybně.
Naposledy upravil(a) stani dne sob 12. bře 2016 10:31:59, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » sob 12. bře 2016 9:48:26

Musíš nastavit složený spouštěč=Hovor-příchozí hovor-Senzor-proximity-stav-blízko=to je pro vyzvánění v kapse a pak nastav složený spouštěč=Hovor-příchozí hovor-Senzor-proximity-stav-daleko=to je pro vyzvánění po vyndání z kapsy.To samé nastav pro sms i mms,jen misto hovoru tam dáš bud´ sms,nebo mms.

Edit.Na Rules Market jsem nahrál pravidlo pro to zvonění.Hledej tam podle názvu V kapse,Mimo kapsu.
Naposledy upravil(a) Marek.P dne sob 12. bře 2016 10:34:52, celkem upraveno 2 x.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs



stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » sob 12. bře 2016 10:31:30

Marek.P píše:Musíš nastavit složený spouštěč=Hovor-příchozí hovor-Senzor-proximity-stav-blízko=to je pro vyzvánění v kapse a pak nastav složený spouštěč=Hovor-příchozí hovor-Senzor-proximity-stav-daleko=to je pro vyzvánění po vyndání z kapsy.To samé nastav pro sms i mms,jen misto hovoru tam dáš bud´ sms,nebo mms.
Jasně. :) Ale já mám Android teprve podruhé v životě v ruce, tentokrát tedy více než jeden den :D , ale bohužel v některých věcích se těžko orientuji, už také nejsem z nejmladších. ;) Vše jsem si nastavil, vše je v pohodě, až na ten AutomateIt, to je po mě trochu oříšek.
Samozřejmě jsem se o to už pokoušel, ale nějak se mi to nedaří. Pokoušel jsem se i modifikovat ten Pocket Trigger (nechápu, jak může mít v hodnocení plný počet hvězdiček, když to nefunguje), ale také bohužel... :(

Mohl bych tě prosím požádat o vytvoření požadovaného Pravidla? Myslím, že by to bylo přínosné i pro ostatní... :yes:

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » sob 12. bře 2016 10:35:37

Už to máš na marketu,viz můj předchozí příspěvek.Tady máš odkazy.
V kapse = http://automateitapp.com/rule.php?id=48763" onclick="window.open(this.href);return false;
Mimo kapsu = http://automateitapp.com/rule.php?id=48762" onclick="window.open(this.href);return false;
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » sob 12. bře 2016 12:34:09

Marek.P píše:Už to máš na marketu,viz můj předchozí příspěvek.Tady máš odkazy.
V kapse = http://automateitapp.com/rule.php?id=48763" onclick="window.open(this.href);return false;
Mimo kapsu = http://automateitapp.com/rule.php?id=48762" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm díky, ale nějak mě to nefunguje... :(
Zakryju prstem senzor, zavolám z jiného mobilu, ale jen zvonění, žádné vibrace...

Senzor jsem testoval, ten je v pořádku.: *#0*#

Edit: když v pravidlu V Kapse změním z "Normální (s vibracemi)" na jen "Vibrace" a pak zavolám, tak mobil jen vibruje, ale jak se zakrytým tak i odkrytým proximity senzorem. Tudíž toto pravidlo, dle mého názoru, pouze změní zvukový režim v mobilu.
Přitom jsem se na to Pravidlo díval, a zdá se mě to logické a v pořádku nastavené, ale bohužel mě to nefunguje. :(
Ještě jsem zkoušel u Senzoru např. změnit "Potřebný čas k nastavení spouštěče" na 0, nebo Citlivost zvýšit na 10%, ale nic nepomáhá...
Naposledy upravil(a) stani dne sob 12. bře 2016 13:39:35, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » sob 12. bře 2016 13:38:56

Mně to funguje, ale dal jsem tel. pod polštář,tam je jistota že bude určité zakrytý senzor. :lol:
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » sob 12. bře 2016 13:49:28

Marek.P píše:Mně to funguje, ale dal jsem tel. pod polštář,tam je jistota že bude určité zakrytý senzor. :lol:
Hmm, mě ne... :(

Ještě jsem zkusil všechny pravidla vypnout a nechat aktivní jen V kapse a Mimo kapsu, pak dokonce i jen V kapse, ale stejně to nefunguje...
Zajímalo by mě, kde je chyba...


stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » sob 12. bře 2016 17:24:10

Tak si s tím fakt nevím rady:

- jsou-li V kapse a Mimo kapsu defaultně nastaveny, telefon zvoní bez vibrace, ať je čidlo zakryté nebo ne

- změním-li V kapse akci jen na Vibrace (a s nastavením Mimo kapsu nedělám nic), pak telefon pouze vibruje (bez vyzvánění), opět ať je čidlo zakryté nebo ne

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » sob 12. bře 2016 18:38:06

Rozklikni pravidlo v kapse a dole je lišta a tam vyber vykonat akci.Když na to klikneš,tak by se měl nahoře v liště objevit krátce symbol vibrace.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » sob 12. bře 2016 18:50:48

Marek.P píše:Rozklikni pravidlo v kapse a dole je lišta a tam vyber vykonat akci.Když na to klikneš,tak by se měl nahoře v liště objevit krátce symbol vibrace.
Když kliknu na úvodní stránce na Moje pravidla a pak kliknu na V kapse, tak se mi dole objeví lišta s: Zap. , Upravit pravidlo, Smazat pravidlo, Nahrát pravidlo. Žádná možnost "Vykonat akci" tam není.

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » sob 12. bře 2016 19:08:10

Ta lišta je posunovací.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » sob 12. bře 2016 19:11:18

Marek.P píše:Ta lišta je posunovací.
:D
Jo, tak jsem to udělal, ale nahoře v liště se neobjevilo nic. Co to prosím značí?

Editace: ještě jsem zkusil Vykonat akci u jiných dvou pravidel - Tichý režim v noci a Návrat na hlavní obrazovku po ukončení hovoru, a tam to funguje OK.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11350
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: AutomateIt

Příspěvek od Jumbo78 » sob 12. bře 2016 21:34:21

Přestaň citovat předchozí příspěvky, zbytečně to znepřehledňuje vlákno
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Lubis
Androiďák!
Příspěvky: 357
Registrován: ned 07. říj 2012 20:03:18
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xperia Z3 compact
Mobil 2 / ROM: SE Xperia Neo/Zelly Cream
Rom: Zelly Cream

Re: AutomateIt

Příspěvek od Lubis » sob 12. bře 2016 22:53:09

Tak si do toho pravidla V kapse dodej v Akci vibrovat, a nastav si cas, po ktery to ma vibrovat. Je mozne, ze se ti proste nestihne v telefonu prepnout rezim vyzvaneni a takhle si ho vlastne vytvoris sam, kledne by jsi mohl i z Akce vyhodit rezim vyzvaneni s vibraci a telefon mit nastaveny jen na vyzvaneni, takze by jsi nemusel pouzivat to druhe pravidlo. Ma to omezeni, nebude ti vibrovat cele vyzvaneni a muze se stat, ze bude vibrovat i kdyz prijmes hovor, zkus a uvidis.


stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » ned 13. bře 2016 6:59:10

No, zjistil jsem, že se AutomateIt v mém mobilu chová nějak divně. Jak jsem psal, mám tam tam také pravidlo Tichý režim v noci (Každý den od 22h - Zapnout tichý režim), tak opravdu, po 22h se v mobilu v horní liště objevilo, že mobil je v tichém režimu. Jenže jsem na něj zkusil zavolat, a normálně začal zvonit a ikonka tichého režimu v horní liště zmizela....
--------------
Editace: ještě jsem si s tím teď ráno trochu hrál (odinstalace, nová instalace) a nechal jsem aktivní pouze V kapse a Mimo kapsu, v základním nastavení Zobrazit vyskakovací zprávy.
Zavolám na mobil a ať už se zakrytým nebo odkrytým senzorem, mobil pouze vyzvání, ale objeví se po sobě tyto hlášky: Pravidlo Mimo kapsu spuštěno a vzápětí hned Pravidlo V kapse spuštěno. Navíc když se objeví hláška Pravidlo V kapse spuštěno mobil dále jen pouze vyzvání, žádné vibrace.
Tak to tedy už fakt nevím... :(
Naposledy upravil(a) stani dne ned 13. bře 2016 8:20:37, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » ned 13. bře 2016 8:13:50

A vypnul jsi si režim mimo kapsu?


stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » ned 13. bře 2016 8:26:08

Tak teď jsem nechal jen jedno jediné pravidlo aktivní - V kapse, a je to stejné: i se zakrytým senzorem mobil pouze vyzvání, bez vibrace.

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » ned 13. bře 2016 9:17:09

Já myslel v noci, když ti zvonil a neměl. Nejspíš se spustil režim Mimo kapsu a přepl telefon na zvonění.

Ještě se zeptám. Máš root? Některé funkce bez rootu nefungují. Nevím jestli zrovna tohle.

A pak je ještě někdy potřeba nainstalovat BusyBox.


stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » ned 13. bře 2016 10:16:51

syberius: ne, root nemám a ani nechci (nejen z důvodu, že mám mobil pár dní)
Marek.P: proč vlastně musí být i Mimo kapsu? Nestačila by samotná V kapse? Prostě když je senzor nezakrytý tak je vše při starém, normálně nastavený režim mobilu), nebo ne?
Další věc: v marketu jsem objevil Vibrate in pocket - ten má ještě jiné nastavení, protože to má v Pravidle - Spouštěč: zapnout při příchozích hovorech, vypnout po ukončených hovorech.
Také by mě zajímalo, jak to udělat, aby když je vibrace v kapse a zároveň jiné pravidlo - Tichý režim v noci, aby se tyto dvě pravidla "nerušily", tedy aby Tichý režim v noci měl prioritu, zkrátka aby v noci byl klid a "vibrace v kapse" fungovalo jen mimo tento vymezený čas.

Ale asi to je fuk, protože mě to na mobilu nějak nefunguje... :(


stani
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 14. úno 2015 17:46:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini VE I9195i

Re: AutomateIt

Příspěvek od stani » ned 13. bře 2016 13:13:07

Takže "vyřešeno": Smart Pocket, jednoduchá app, která funguje přesně jak potřebuji :P ;) A to i vč, na SMS.

Nejprve jsem si myslel, že je asi chyba v telefonu, popř. klasika mezi "židlí a monitorem" :DD , ale prostě AutomateIt nefunguje na tyto požadavky v mém mobilu jak má. Jediné co mi korektně funguje je Návrat na domácí obrazovku po ukončení hovoru.

Uživatelský avatar

Ekky
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: sob 09. dub 2016 18:19:26
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: BlackBerry
Mobil 2 / ROM: Asus ZenFone

Re: AutomateIt

Příspěvek od Ekky » sob 09. dub 2016 18:23:05

Ahoj.

Hledám nějaké pravidlo které bude fungovat nasledovně.

Připojení nabíječky se zobrazí určitý obrázek. To samé při odpojení nabíječky. Spíš se jedna o akci a né celé pravidlo. Mělo by to pak fungovat podobně jako uvítací logo nebo tak nějak... po par vteřinách se bude spouštět aplikace.

Jde to nějak nastavit nebo mám smulu? díky.

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » pon 23. kvě 2016 11:34:28

Zdravím. Jak udělám, aby se mi na určitý spouštěč rozsvítil displej? Nic takového jsem v akcích nenašel.

Uživatelský avatar

Ekky
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: sob 09. dub 2016 18:19:26
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: BlackBerry
Mobil 2 / ROM: Asus ZenFone

Re: AutomateIt

Příspěvek od Ekky » pon 23. kvě 2016 11:38:48

syberius píše:Zdravím. Jak udělám, aby se mi na určitý spouštěč rozsvítil displej? Nic takového jsem v akcích nenašel.
Mel bys stahnout plugin ktery dokaze screen rozsvicet nebo ho zhasnout a nechat zhasnutej.

http://automateitapp.com/plugins/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jinak pluginy jsou pristupne primo z aplikace ale musim byt verze PRO. Ve free verzi je to zamceny.

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » pon 23. kvě 2016 11:49:03

Dík za nakopnutí ;-)

Uživatelský avatar

Ekky
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: sob 09. dub 2016 18:19:26
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: BlackBerry
Mobil 2 / ROM: Asus ZenFone

Re: AutomateIt

Příspěvek od Ekky » pon 23. kvě 2016 12:00:46

Neni za co. Je to dobra app ale bohuzel neumi vsechno. Takze to musim kombinovat s jinou appkou a to s Macrodroid. Taky vyborna ta umi pracovat ize souborama.


optimas
Robot
Příspěvky: 1038
Registrován: čtv 20. říj 2011 11:35:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Re: AutomateIt

Příspěvek od optimas » úte 02. srp 2016 14:11:41

Ahoj, na GP jsem četl, že bez rootu na Android 6 si neškrtnete. Je to pravda? Teď ho mají v akci za slušnou cenu tak se ptám jestli je potřena root na gps a data. Nechtěl nych dopadnput jak z apk Green power kdy bylo třeba root jen na letadlo a dneska si bez rootu ani neškrtnete. A root memám

Uživatelský avatar

Ekky
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: sob 09. dub 2016 18:19:26
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: BlackBerry
Mobil 2 / ROM: Asus ZenFone

Re: AutomateIt

Příspěvek od Ekky » úte 02. srp 2016 14:34:06

Můžeš zkusit Makrodroid... Je to alternativa a myslím že i lepší...
Pak můžeš zkusit trial a když to bude fungovat,tak pak koupit ale co si vzpomínám,tak na něco root poteeba je ale teď už nevím na co... Mám za to že na retim letadlo...

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host