Správa telefonuWidgetsoid - nastavenia

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
slamka
Androiďák!
Příspěvky: 561
Registrován: čtv 12. srp 2010 9:47:58
Reputace: 7
Bydliště: Slovensko

Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od slamka » sob 10. srp 2013 10:08:29

Je nejaka sanca nastavit Widgetsoid tak aby pri tlacitkach typu 2G/3G alebo NFC on/off neotvaral stranku nastaveni danej funkcionality, ale aby ju priamo prepol??? Nikde som to nenasiel a po stlaceni tlacitka sa mi funkcionalita neprepne, ale otvori stranka nastaveni kde treba oznacit/odznacit fajocku a potom sa zas vratit spat na plochu. Trosku nepohodlne takto..
Nastavenia daneho tlacitka som v moznostiach widgetu nenasiel, tie maju len niektore tlacitka.. :(


HTC Desire, CM7.2.0.1
LG Google Nexus 4, ROM: Stock 5.1.1 ROOTED

Lenovo VIBE P1 P1a42, ROM: Stock 5.1.1, ROOTED -> Stock 6.0.1, ROOTED -> AOSP Extended, 7.1.2, ROOTED
Motorola Moto G6 Plus, ROM: Stock ROM 8.0 Oreo


Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2430
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od aldabubo » sob 10. srp 2013 10:53:29

U těchto typů to bohužel nelze.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert


Autor tohoto vlákna
slamka
Androiďák!
Příspěvky: 561
Registrován: čtv 12. srp 2010 9:47:58
Reputace: 7
Bydliště: Slovensko

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od slamka » sob 10. srp 2013 11:20:56

A nejaky iny switcher ktory vie priamo ovladat tieto funkcionality?
HTC Desire, CM7.2.0.1
LG Google Nexus 4, ROM: Stock 5.1.1 ROOTED

Lenovo VIBE P1 P1a42, ROM: Stock 5.1.1, ROOTED -> Stock 6.0.1, ROOTED -> AOSP Extended, 7.1.2, ROOTED
Motorola Moto G6 Plus, ROM: Stock ROM 8.0 Oreo

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12674
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od ramon.dexter » sob 10. srp 2013 11:44:55

Mas root, tak nainstaluj treba cyanogenmod rom, nebo aokp, nebo paranoidandroid, ty uz to maji v zakladu.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
slamka
Androiďák!
Příspěvky: 561
Registrován: čtv 12. srp 2010 9:47:58
Reputace: 7
Bydliště: Slovensko

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od slamka » sob 10. srp 2013 13:46:00

Ked nechcem menit ROM, s Nexusom nemam dovod preco davat inu ROM.

Tak som skusmo dal CM a neuveris, ale nikde som to tam nenasiel. Kde to hladat????

EDIT by pRo_lama:
Nepíš dva a viac príspevkov pod sebe, od toho máš tlačítko "Upraviť"! Prečítaj si prosím Ťa pravidlá fóra a dodržuj ich!


/EDIT: Sorrrrryyyyy...
Naposledy upravil(a) slamka dne ned 11. srp 2013 19:21:11, celkem upraveno 1 x.
HTC Desire, CM7.2.0.1
LG Google Nexus 4, ROM: Stock 5.1.1 ROOTED

Lenovo VIBE P1 P1a42, ROM: Stock 5.1.1, ROOTED -> Stock 6.0.1, ROOTED -> AOSP Extended, 7.1.2, ROOTED
Motorola Moto G6 Plus, ROM: Stock ROM 8.0 Oreo


Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2430
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od aldabubo » ned 11. srp 2013 14:14:18

Obávám se, že to v romkách už není. Mám slimku na sgs2 a nexu7(3g) a dále cm v sgs1 a ani v jednom případě přepínač 2g/3g v základních přepínačích neexistuje. Skoro bych řekl,že už to dnes nikdo nepřepíná. :(
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

Fatal_Soldier
Droid
Příspěvky: 2047
Registrován: pon 11. říj 2010 12:34:08
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: SGS7
Rom: Nougat official
Bydliště: Hodonín

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od Fatal_Soldier » ned 11. srp 2013 14:39:21

aldabubo: tak třeba zrovna slimka to v základu ROMky má ;) sám to používám ;) Když máš staženou rolovací lištu s dlaždicemi, podrž v pravém rohu ikonu nastavení (3 pomlčky), v rozvržení dlaždic si přidáš přepínač sítě a pak v tom samém okně nastavení hned pod tím jsou režimy sítě. Já používám přepínání 2G/2G+3G ;)
SGS7 Nougat official
POUŽÍVEJTE HLEDÁNÍ, vše už tu de facto někde je.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12674
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od ramon.dexter » ned 11. srp 2013 14:51:47

slamka píše:Ked nechcem menit ROM, s Nexusom nemam dovod preco davat inu ROM.

[/color][/b]
No jak sám vidíš, evidentně nějakej ten důvod máš. A zrovna je jím nacpání přepínačů do lišty, což jde na 100% pouze s alternativní ROM.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
slamka
Androiďák!
Příspěvky: 561
Registrován: čtv 12. srp 2010 9:47:58
Reputace: 7
Bydliště: Slovensko

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od slamka » ned 11. srp 2013 19:19:13

Fatal_Soldier píše:Když máš staženou rolovací lištu s dlaždicemi, podrž v pravém rohu ikonu nastavení (3 pomlčky), v rozvržení dlaždic si přidáš přepínač sítě a pak v tom samém okně nastavení hned pod tím jsou režimy sítě.
To znaci ze ten prepinac nemam priamo na ploche ako widget, ale zas skryty v notifikacnej liste.. :roll:
Cize to uz mam uplne jedno ci ju stiahnem dolu dvomi prstami, alebo ci sa mi otvori nastavovacia stranka kliknutim na widget a prekliknem tickbox... :? :?
Mne pride v tom pripade praktickejsie prepinanie jednym prstom, viem to spravit jednou rukou, palcom. :D

PS: Uz som CM zas hodil spat na 4.3 stock, nejako mi neprisla nicim vynimocna.
Na HTC Desire som samozrejme pouzival CM, ktory mi nahradil cisty Android ale na Nexuse?!?? To je pomaly hriech zbavit sa stock ROM.. :) :)
HTC Desire, CM7.2.0.1
LG Google Nexus 4, ROM: Stock 5.1.1 ROOTED

Lenovo VIBE P1 P1a42, ROM: Stock 5.1.1, ROOTED -> Stock 6.0.1, ROOTED -> AOSP Extended, 7.1.2, ROOTED
Motorola Moto G6 Plus, ROM: Stock ROM 8.0 Oreo

Uživatelský avatar

Fatal_Soldier
Droid
Příspěvky: 2047
Registrován: pon 11. říj 2010 12:34:08
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: SGS7
Rom: Nougat official
Bydliště: Hodonín

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od Fatal_Soldier » ned 11. srp 2013 19:39:41

Ehm. Notifikační lišt lze stáhnout jedním prstem (klidně palcem) a kliknu opět palcem na ikonku sítě. Toť vše. Pokud je ale pro tebe toto nepřekonatelný problém, v tom případě se nemáme o čem bavit...
SGS7 Nougat official
POUŽÍVEJTE HLEDÁNÍ, vše už tu de facto někde je.


Autor tohoto vlákna
slamka
Androiďák!
Příspěvky: 561
Registrován: čtv 12. srp 2010 9:47:58
Reputace: 7
Bydliště: Slovensko

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od slamka » ned 11. srp 2013 19:59:05

Ale zas pridavas dalsi klik prstom do horneho rohu na prepnutie z rezimu notifikacie na rezim tychto switchov...
HTC Desire, CM7.2.0.1
LG Google Nexus 4, ROM: Stock 5.1.1 ROOTED

Lenovo VIBE P1 P1a42, ROM: Stock 5.1.1, ROOTED -> Stock 6.0.1, ROOTED -> AOSP Extended, 7.1.2, ROOTED
Motorola Moto G6 Plus, ROM: Stock ROM 8.0 Oreo

Uživatelský avatar

Fatal_Soldier
Droid
Příspěvky: 2047
Registrován: pon 11. říj 2010 12:34:08
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: SGS7
Rom: Nougat official
Bydliště: Hodonín

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od Fatal_Soldier » ned 11. srp 2013 20:04:38

A co takhle v nastavení nastavit, že pokud nemáš žádné notifikace (permanentně zobrazené notifikace ignorovat, např. Viber) tak se stáhnou automaticky switche. takže žádný klik navíc. Jen hledáš výmluvy. já ti jednoduché řešení nabídl a je mi upřímně jedno, jestli ho aplikuješ.
SGS7 Nougat official
POUŽÍVEJTE HLEDÁNÍ, vše už tu de facto někde je.


Autor tohoto vlákna
slamka
Androiďák!
Příspěvky: 561
Registrován: čtv 12. srp 2010 9:47:58
Reputace: 7
Bydliště: Slovensko

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od slamka » ned 11. srp 2013 21:30:51

Kde sa toto nastavuje? To pocujem 1x...
HTC Desire, CM7.2.0.1
LG Google Nexus 4, ROM: Stock 5.1.1 ROOTED

Lenovo VIBE P1 P1a42, ROM: Stock 5.1.1, ROOTED -> Stock 6.0.1, ROOTED -> AOSP Extended, 7.1.2, ROOTED
Motorola Moto G6 Plus, ROM: Stock ROM 8.0 Oreo

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgetsoid - nastavenia

Příspěvek od Wotan » ned 11. srp 2013 22:03:53

To nastevenie bude v každej ROM inak, v stock to samozrejme nie je. Čistý android je v nastaveniach dosť chudobný a cyanogen taktiež. Skús napr. slimbean tam toto nastavenie je. V MIUI je to štandardná vlastnosť už hodne dlho.

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host