Správa telefonuADW.Launcher

Moderátoři: don_alex, radegast

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

ADW.Launcher

Příspěvek od cryingfreeman » úte 11. kvě 2010 20:54:54

další HOME

je podobný Helix Launcheru až na dve veci, okolo dolného "ucha" sa dajú pridať dve aplikácie, po potiahnutí ucha sa otvorí dock, kde môže byť až 6 aplikácií...listovať v aplikáciach sa dá buď klasický zhora dole alebo v štýle Samsung Galaxy S zľava doprava, má taktiež niektoré veci z Nexus Launcheru

ObrázekObrázekObrázekObrázek

ofiko stranka http://www.jbthemes.com/anderweb/adwlauncher.html

sú dve verzie, jedna pre os 1.6 a druhá pre os 2.1

aktuálna 2.1 http://www.jbthemes.com/anderweb/ADW.La ... STABLE.zip

aktuálna 1.6 http://www.jbthemes.com/anderweb/ADW.La ... 9999.2.zip

vyžaduje root, inštalácia cez recovery


Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


Uživatelský avatar

TeaTime
Stálý androiďák
Příspěvky: 181
Registrován: ned 12. dub 2009 12:47:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1_SuperE_1.0.3+enoch theme

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od TeaTime » úte 11. kvě 2010 21:49:37

musím uznat že tohle je opravdu povedená aplikace :yes:
jen mě překvapuje že ikonky těch dvou aplikací okolo dolního "ucha" se mi nezobrazují normálně - místo nich vidím pouze jakési šedé obrysy.
Ta řada až 6 ikon se zobrazuje tak jak má. Neví někdo kde by mohl být zakopaný pes?
Diky
Používám v1.6
EDIT: Diky...chyba je jako obvykle v uživateli :D
Naposledy upravil(a) TeaTime dne úte 11. kvě 2010 21:57:53, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od cryingfreeman » úte 11. kvě 2010 21:50:52

to sa dá zrušiť v nastaveniach v UI settings myslím posledná položka, potom budu farebne
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


Joffrey
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: ned 25. dub 2010 19:42:11
Reputace: 0

Re: ADW.Launcher na i5700

Příspěvek od Joffrey » ned 16. kvě 2010 19:23:50

Kto by mal zaujem vyskusat ADW Launcher na i5700 prikladam subor apk.
Odskusane na SamdroidMod 1.0.3.
Přílohy
ADWLauncher.zip
(351.32 KiB) Staženo 163 x
Samsung GT-I9300, Ainol novo 10 Hero, MK808

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od sheegy » ned 16. kvě 2010 19:49:29

Tak tato home aplikace me moc nezaujala..nejvice mi vadily nahledy ploch, po zmacknuti tlacitka Home :home: :lol: :lol:



vasa13
Stálý androiďák
Příspěvky: 215
Registrován: čtv 07. led 2010 17:52:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Google Nexus S
Twitter: vasa13
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od vasa13 » ned 16. kvě 2010 22:07:09

Nic moc, Zeam 5x rychlejší..

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od cryingfreeman » ned 16. kvě 2010 22:12:50

sheegy píše:Tak tato home aplikace me moc nezaujala..nejvice mi vadily nahledy ploch, po zmacknuti tlacitka Home :home: :lol: :lol:
a vypnuť si to skúšal?
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od sheegy » pon 17. kvě 2010 15:28:30

cryingfreeman píše:
sheegy píše:Tak tato home aplikace me moc nezaujala..nejvice mi vadily nahledy ploch, po zmacknuti tlacitka Home :home: :lol: :lol:
a vypnuť si to skúšal?
No..ja nevim kde to v menu je..:D

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od d750 » pon 17. kvě 2010 16:03:10

Nejspíše v preview settings:

Obrázek

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od sheegy » pon 17. kvě 2010 20:42:16

Takze kdyz vypnu Sense previews..tak to moc nepomuze, jen nahledy hodi dolu za sebe..ale to porad neresi muj problem.. :D


Joffrey
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: ned 25. dub 2010 19:42:11
Reputace: 0

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Joffrey » pon 17. kvě 2010 21:21:02

Tie nahlady sa zobrazia len ak si v home, inak home tlacidlo funguje kalasicky, nevidim v tom problem. (teda na I5700)
Samsung GT-I9300, Ainol novo 10 Hero, MK808

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od cryingfreeman » pon 17. kvě 2010 21:58:26

a ta prvá položka to nezruší(nemám ho teraz nahodený)?
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od sheegy » úte 18. kvě 2010 16:48:50

cryingfreeman píše:a ta prvá položka to nezruší(nemám ho teraz nahodený)?
Vypnul jsem vsechno v nastaveni preview settings a nepomohlo to...asi to vypnout nejde..bohuzel :(

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Case » úte 18. kvě 2010 16:52:51

Před pár dny jsem zkoušel jedno téma pro CM5, které ADW obsahovalo, a taky jsem nepřišel na to, jak ty náhledy vypnout - i když jsem je v nastavení zdánlivě vypnul, pořád se zobrazovaly. A silně mě iritovaly, protože se mi objevovaly v jednom kuse, navíc nejsou zdaleka tak bezproblémové jako ty ve skutečném Sense UI (ale i ty mě štvou, protože na mě vyskakují každou chvíli a je to v zásadě úplně zbytečná "eyecandy" funkce bez rozumného praktického využití).


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od yonah » úte 18. kvě 2010 18:49:33

cryingfreeman píše:
a ta prvá položka to nezruší(nemám ho teraz nahodený)?
Vypnul jsem vsechno v nastaveni preview settings a nepomohlo to...asi to vypnout nejde..bohuzel :(
Beta Unstable. ;) Doporučuju vyzkoušet LaucherPro Beta (na Marketu).To je jiný kafe. Pěkně rychle lítá a náhledy jsou pojaté o něco lépe. :)
oblíbené aplikace a hry.

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od skooopa » úte 18. kvě 2010 19:43:41

yonah: U toho LauncherPro (Beta free na marketu) jsem nejak nevykoumal jak zmenit ty ctyri spodni ikonky.Pokud to tedy vubec lze.Zastupce co tam jsou zrovna nevyuziju..
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od yonah » úte 18. kvě 2010 21:46:53

Nelze. Doufám, že zatím. ;) Taky mi nevyhovujou, tak uvidíme, co z toho časem vyleze. Potenciál to má.
oblíbené aplikace a hry.


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od yonah » čtv 20. kvě 2010 10:43:52

Vyšla nová verze: ADW Launcher v 0.7rc1
  • - na Nexusu již bez problému, pokud používáte "Samsung Galaxy S style menu"
    - zlepšení scrollování
    - zrychlení
    - vylepšený "Home button"
    - pro 2.1 ROMky (Nexus/G1/Magic/MT3G)
Doporučuju nahodit přes adb, jinak po každém restartu vrátí systém klasickou hlášku o tom, že "process.acore" neodpovídá / počkat / ukončit. Dobré je také odebrat všechny widgety. Pokud tak neučiníte, budete stejně muset odebrat zbytky, které po nich zůstanou. Instalujete-li Launcher poprvé, můžete použít klasický recovery flash zip.

Kód: Vybrat vše

# adb remount
# adb push Launcher.apk /system/app/
oblíbené aplikace a hry.


sevca
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pon 14. zář 2009 19:04:01
Reputace: 0

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od sevca » čtv 20. kvě 2010 12:12:06

sheegy píše:
cryingfreeman píše:a ta prvá položka to nezruší(nemám ho teraz nahodený)?
Vypnul jsem vsechno v nastaveni preview settings a nepomohlo to...asi to vypnout nejde..bohuzel :(
Tak v nove verzi nahledy uz vypnout jdou. Je to v nastaveni UI settings - Home button binding a pak uz je jen na vas, co si zvolite :)
ASUS Transformer PRIME
NEXUS 4

Uživatelský avatar

suchar
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: úte 08. zář 2009 7:39:47
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od suchar » pát 21. kvě 2010 14:57:55

Prosím netusite nekdo v cem muze byt problem? Nedari se mi nahrat ADW.Launcher.
Pres recovery ze .zip instalace probehne, ale po rebootu mam stale puvodni Sense Launcher.

Stejne tak i pres adb se mi to nedari. Korektne se prekopiruje ADW Launcher do /system/app, ale po rebootu opet stary Sense Launcher. Delam nekde neco spatne?

Diky za pripadnou pomoc
yonah píše:
Doporučuju nahodit přes adb, jinak po každém restartu vrátí systém klasickou hlášku o tom, že "process.acore" neodpovídá / počkat / ukončit. Dobré je také odebrat všechny widgety. Pokud tak neučiníte, budete stejně muset odebrat zbytky, které po nich zůstanou. Instalujete-li Launcher poprvé, můžete použít klasický recovery flash zip.

Kód: Vybrat vše

# adb remount
# adb push Launcher.apk /system/app/
Sony Xperia SP // [ROM] CM11 //
:::
U2 // DVD Bootlegs // Trade - http://u2fan.ic.cz

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Case » pát 21. kvě 2010 16:05:30

Šel jsi do Settings, Applications a dal u starého Home "Clear defaults", aby se ti při návratu na plochu zobrazil výběr, kterou aplikaci chceš používat?

Uživatelský avatar

suchar
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: úte 08. zář 2009 7:39:47
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od suchar » pát 21. kvě 2010 17:02:43

myslim, ze hledam spravne, ale polozku jako Home jsem v "Manage applications" nenašel. Clear defaults jsem udelal u HTC Sense. Ale take to nevedlo k cili, spustil se opet jen ten stary Sense.

Jeste jednou to shrnu:
Wipe data
Nahozeni custom ROM HeroDroid
spusteni systemu, reboot
v recovery modu nahozeni adw.launcher
spusteni systemu a stale stary Launcher

:(
Sony Xperia SP // [ROM] CM11 //
:::
U2 // DVD Bootlegs // Trade - http://u2fan.ic.cz


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od yonah » pát 21. kvě 2010 17:48:59

To vypadá, že v tom bude hrát nějakou roli ROMka + Sense.
oblíbené aplikace a hry.

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Case » pát 21. kvě 2010 18:10:00

Nevšiml jsem si, že máš Hero. Kdo ví, jak to tam s ADW je...

Uživatelský avatar

suchar
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: úte 08. zář 2009 7:39:47
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od suchar » pát 21. kvě 2010 18:50:02

Tak jsem na vyzkoušení nahodil custom ROM BeHero 1.3.2. a znovu zkusil nainstalovat ADW.Launcher.
V "Manage applications" se jiz polozka "Home" nachází, ale nelze smazat "Clear Data" protoze položka je disabled.

UPDATE:
Tak se nakonec podařilo, stačilo rebootovat. Ale závěr je ten, že na custom ROM HeroDroid0.5 se mi ADW.Launcher rozběhnout nepodařilo.
Sony Xperia SP // [ROM] CM11 //
:::
U2 // DVD Bootlegs // Trade - http://u2fan.ic.cz


Joffrey
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: ned 25. dub 2010 19:42:11
Reputace: 0

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Joffrey » pát 28. kvě 2010 18:05:50

ADW Launcher uz aj na Markete!
Verzia 0.7.1 na instalaciu neni potrebny root.
Samsung GT-I9300, Ainol novo 10 Hero, MK808

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od d750 » pon 07. čer 2010 16:02:46

Vyšla nová verze v0.7.7 která umí Pinch to zoom na ploše. http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=361

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od skooopa » úte 08. čer 2010 16:12:25

Hele asi sem debil nebo uz nevim ,ale jak se Pinch to zoom aktivuje?

Je mi asi jasna odpoved ze jako na Desire Rom ...A na to rikam ,ze to proste nejde ani za nic :) A v nastaveni jsem taky nic moc nevyresil :)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12674
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od ramon.dexter » úte 08. čer 2010 16:39:37

skooopa: mě se to dařilo ťuknutím na "dot" body.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od d750 » úte 08. čer 2010 16:47:10

Mě to fungovalo na default nic sem nenastavoval.

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host