Správa telefonuADW.Launcher

Moderátoři: don_alex, radegast

Uživatelský avatar

henrichg
Robot
Příspěvky: 708
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 - Android 9.0 stock - not root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X - PixelExperience ROM (A9.0) - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od henrichg » úte 08. čer 2010 17:05:22

Pinch To Zoom na sposob Sense UI (multitouch) ADW Launcher este nema, ale autor uz na tom maka (sice pri tom na Twitteri nadava ako pohan, ale snazi sa chlapec :-D).

Momentalne to funguje len na dlhe zmacnutie tych strankovacich cudlikov, pripade na Home klavesu (ak si to nastavite).


Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od d750 » úte 08. čer 2010 17:13:23

Funguje to ale musíš mít speciální verzi 0.7.7 ta z marketu to neumí.

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od skooopa » úte 08. čer 2010 18:10:05

Uz mi to doslo. I tak diky d750.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od cryingfreeman » sob 12. čer 2010 12:06:06

ta donut verzia na markete je hodne dobrá, asi najplynulejší home

nejakú jednoduchu utilitu na tvorbu theme by ešte mohol vydať a aby sa u folderov dali meniť ikonky(ako to vie FolderOrganizer, ktorý je ale pri otvaraní foldra pomaly jak šnek)
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Mishack » sob 12. čer 2010 12:16:39

Tak nevim cim to, ale po nejake dobe jsem ADW vyzkousel a pravda uz nehazi FC, ale ma strasny lagy ... pul az vterinovy :( Zkousel jsem restart a pak odstrelit vsechno zbytecne, restart bez zasahu a taky nic ...
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od d750 » sob 12. čer 2010 12:19:23

To není možný používám ho už tak 4 dny a vše je krásně plynulí.

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Mishack » sob 12. čer 2010 12:23:00

Kdyz si s tim chvili hraju, vypada to, ze se jakoby "vsechno nacte" a je to rychlejsi, ale o plynulosti se mluvit neda. No nic, proste pockam na Froyo :)
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od yonah » sob 12. čer 2010 12:45:19

Hm, možná na CM5 se chová nejlépe. Když jsem zkoušel Enomther's official, tak tam taky celkem lagoval.
oblíbené aplikace a hry.

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od nFiX » sob 12. čer 2010 12:52:02

Taky mi běží na N1 s CM5 asi 3dny a nádhera, na Pulse běží bezmála 2týdny a taky pohoda ;)

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Mishack » sob 12. čer 2010 16:02:04

U me proste stavkuje :) Zkousim ted LauncherPro Beta a ten vypada velmi dobre. Bez lagu, sviznej ... zatim bez problemu.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od d750 » úte 15. čer 2010 13:53:05

Mrkněte jak na adw běží Pure messenger widget



A Pure calendar go bude brzy následovat:


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od d750 » pát 18. čer 2010 7:22:06

Včera vyšla nová verze 0.85 která umožňuje nastavit libovolnou velikost widgetu viz obrázek.

Obrázek


qwake
Androiďák!
Příspěvky: 289
Registrován: stř 25. lis 2009 0:15:32
Reputace: 0

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od qwake » čtv 15. črc 2010 11:40:18

Zdravím, dnes jsem povýšil na verzi 1.0.0, ale mám tady jeden menší problém. Je zde vymezen prostor pro Desktop Indikátor, který já mám vypnutý, takže mi zde zbylo pouze volné místo, je možnost, jak se ho zbavit?
Obrázek
http://wenam.cz - Tvorba webových stránek

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od d750 » čtv 15. črc 2010 12:10:01

S tím nic neudělaš widgety nechávají mezeru aby nebyly moc blízko u sebe.


Stony
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: čtv 11. bře 2010 18:52:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN II
Bydliště: Frýdek

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Stony » pon 30. srp 2010 18:27:21

Custe mam takovy proble zkousel jsem adw launcher ... a stahl jsem si i tenhle skin

Kód: Vybrat vše

http://www.appbrain.com/app/com.haxzamatic.adwgala#
Ale ejhle ... tak jak jde videt ze screenu tak ze tam jsou v tom skinu zmenene ikony u ruznych funkci jako je telefon ... zpravy ... nastaveni apod ... tak me to zmeni jen u nekterych ... napr ten telefon ... nastaveni ... nemam ... nemate nekdo s tim zkusenosti ? ... nebo popr radu jak to nejak dat do kupy ? :) diky moc
SGN II + 64 GB class 10
twitter.com/Stonakk

Uživatelský avatar

tune.lar
Androiďák!
Příspěvky: 293
Registrován: ned 16. kvě 2010 18:24:30
Reputace: 1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od tune.lar » pát 03. zář 2010 6:48:39

ahoj chtěl jsem se zeptat, pokud déle podzim tlačítko pro vyjětí hlavní nabídky a natáhne ji směrem nahoru, tato lišta i s ikony zmizí, jak ji vyvolám zpět? zkoušel jsem už snad vše:-) :-) thx
Siemens M50, Siemens CX65, Motorola RAZR V3, Motorola E938, Motorola l7, Motorola Z3, Motorola MOTO Ming,
Nokia N82, Samsung SPICA, Motorola DEFY, Motorola ATRIX, Samsung GalaxyNote 10.1 s Pen

MOTOROLA MOTO X [ROM][4.4.4][ghost] REFLEX BOW [>_ Pleasure Paradox]

Uživatelský avatar

Žulda
Androiďák!
Příspěvky: 336
Registrován: ned 06. čer 2010 21:00:39
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xperia XZ1 Compact
Tablet: Nexus 7 II 2013

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Žulda » pát 03. zář 2010 7:24:42

Mě jde zase normálně stáhnout dolů...

Uživatelský avatar

tune.lar
Androiďák!
Příspěvky: 293
Registrován: ned 16. kvě 2010 18:24:30
Reputace: 1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od tune.lar » pát 03. zář 2010 12:15:38

Pokud někde v ploše udělám gesto směrem nahoru, zmizí horní lišta, pokud toto gesto zopakuji lišta opět naběhne, pokud udělám gesto táhnutím dolů tato notifikační lista se rozvine.

Pokud podržim palec na ikonce vyvolání MENU nad ikonkou menu začnou problikávat šipky směrem nahoru, které mne upozorní že mám provést toto gesto směrem nahoru, jakmile provedu tato spodní lišta i s ikonami zmizí, zůstane jen černý pruh ve spodní části, ovšem nevím jak vyvolat tuto lištu zpět, řeším to restartem ADW :-(

jestli tedy myslíme to samé, ty ten problém nemáš, jakým gestem přesně tuto lištu opět zvyditelníš? díky :-)
Siemens M50, Siemens CX65, Motorola RAZR V3, Motorola E938, Motorola l7, Motorola Z3, Motorola MOTO Ming,
Nokia N82, Samsung SPICA, Motorola DEFY, Motorola ATRIX, Samsung GalaxyNote 10.1 s Pen

MOTOROLA MOTO X [ROM][4.4.4][ghost] REFLEX BOW [>_ Pleasure Paradox]

Uživatelský avatar

Žulda
Androiďák!
Příspěvky: 336
Registrován: ned 06. čer 2010 21:00:39
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xperia XZ1 Compact
Tablet: Nexus 7 II 2013

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Žulda » pát 03. zář 2010 12:23:24

Normálně ho zase šoupnu dolů. Mám ale na něm pár kontaktů na rychlé volání, možná proto.

Uživatelský avatar

tune.lar
Androiďák!
Příspěvky: 293
Registrován: ned 16. kvě 2010 18:24:30
Reputace: 1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od tune.lar » pát 03. zář 2010 12:31:34

OK, máš pravdu. chce to chytnout jen ten správný grif. jsem vždy čekal až to zavybruje :-) vyřešeno, dobrý launcher. :arrow: THX
Siemens M50, Siemens CX65, Motorola RAZR V3, Motorola E938, Motorola l7, Motorola Z3, Motorola MOTO Ming,
Nokia N82, Samsung SPICA, Motorola DEFY, Motorola ATRIX, Samsung GalaxyNote 10.1 s Pen

MOTOROLA MOTO X [ROM][4.4.4][ghost] REFLEX BOW [>_ Pleasure Paradox]

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od dux3r » ned 05. zář 2010 16:44:30

skvělý launcher, když člověk nemá os 2.x, ale jako třeba já 1.6 na svý g1, funguje krásně plynule do doby než máte v telefonu 5 mega volýho místa, to se pak trochu seká, ale neni to nic strašnýho. Pokud eda člověk nemá jak já málo místa a všchny straný zaplněný widgetama jede krásně plynule, jen když o člověk má jak já tak to chvíli trvá na hlavní plochu z nějaký aplikace ale jinak pohoda, proto můžu jen doporučit


gildos
Stálý androiďák
Příspěvky: 157
Registrován: sob 11. zář 2010 19:19:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od gildos » úte 28. zář 2010 20:31:58

Mam LG GT540 jde tam nekde přidat plochy u origo LG jde 7 a u toho sem to nikde nenaše jde to nekde ? a jak zmenit pozadi v menu ?
Nokia 3410 -- SE K800i --LG GT540 -- Samsung Galaxy S III

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od dux3r » stř 29. zář 2010 8:53:59

u nejnovější verze je akorát max 5 ploch ale jestli chceš 7 tak vyzkoušej openhome nebo livehome


blaha.48
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. srp 2010 8:12:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Rom: Stock

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od blaha.48 » pát 08. říj 2010 8:41:28

Dá se v ADW nastavit aby menu nerolovalo doleva a doprava ale nahoru dolu?

Uživatelský avatar

henrichg
Robot
Příspěvky: 708
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 - Android 9.0 stock - not root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X - PixelExperience ROM (A9.0) - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od henrichg » pát 08. říj 2010 9:06:26

Home -> Menu -> ADW Settings -> Drawer Settings -> Horizontal Drawer odskrtnut.
Naposledy upravil(a) radegast dne pát 08. říj 2010 11:55:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněná zbytečná citace. Proč při registraci odsouhlašujete pravidla, když je vůbec nečtete?!
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com


blaha.48
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. srp 2010 8:12:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Rom: Stock

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od blaha.48 » pát 08. říj 2010 9:08:10

Díky moc,já na to zaboha nemohl přijít :oops: :oops:


Michal85
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pát 15. říj 2010 17:16:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Tablet: Ipad 1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Michal85 » pát 15. říj 2010 17:20:09

Ahoj,mam problem.Chci si nainstalovat adw.launcher ale porad nejde spustit.Stahnu,nainstaluje se ale nikde ikonka neni.Kdyz jdu do seznamu aplikaci tak ho tam najdu,ale tam jedina moznost ktera jde udelat je,odinstalovat :cry:Kdyz zmacknu tlacitko home tak se tak nic nestane,jako abych si vybral mezi zakladni a adw. Dik za pomoc

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od agent112 » pát 15. říj 2010 17:23:48

Ahojda lidi, jsem uživatelem Vodafone 845 s vlastním launcherem CANVAS či jak se jmenuje a podle screenů nevidím rozdíl... Existuje nějaký? ;-) Díky a omlouvám se, pokud toto nekomu připadá jako SPAM :-)
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od dux3r » pát 15. říj 2010 17:25:54

Michal85 píše:Ahoj,mam problem.Chci si nainstalovat adw.launcher ale porad nejde spustit.Stahnu,nainstaluje se ale nikde ikonka neni.Kdyz jdu do seznamu aplikaci tak ho tam najdu,ale tam jedina moznost ktera jde udelat je,odinstalovat :cry:Kdyz zmacknu tlacitko home tak se tak nic nestane,jako abych si vybral mezi zakladni a adw. Dik za pomoc

si ze mě deláš srandu ne ? .... když dáš home tak klikni na adw ty pako ....


Michal85
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pát 15. říj 2010 17:16:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Tablet: Ipad 1

Re: ADW.Launcher

Příspěvek od Michal85 » pát 15. říj 2010 17:30:59

Kdyz dam home tak se stane co ho... Jinak dik za radu :no:

EDIT:
Jo a telefon mam dnes prvni den!!!


Tak si ještě přečti pravidla fóra a bude to OK!
Naposledy upravil(a) radegast dne pát 15. říj 2010 19:23:43, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Odstraněná zbytečná citace a sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky jednoho autora napsané v krátké době.

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host