Správa telefonuFolderMount nevidi vsechny aplikace, u nekterych velikost 0b

Aplikace pro správu telefonu. (app,mem,bat,wifi,atd) Postupně se sem přesunou relevantní vlákna z "nástroje pro práci"!

Moderátoři: don_alex, radegast, don_alex, radegast

Odpovědět
Mira892
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 13. bře 2014 9:40:20
Typ mobilu / ROM: Motorola XT615 - Android 2.3.7 - MotoRoX
Rom: MotoRoX

FolderMount nevidi vsechny aplikace, u nekterych velikost 0b

Příspěvek od Mira892 »

Zdravim ve spolek,

Je tu nekdo, kdo aktivne pouziva FolderMount?
Nevim co delam spatne, ale appka (Premium verze, nainstalovana v interni pameti - zkousena i instalace na SD) mi nefunguje. Zkousel jsem i uninstall, vycistit tel. a novou instalaci. Mam Motorolu XT615, MotoRoX ROM, (Android 2.3.7), samozrejme root.

Postupoval jsem presne podle navodu - po psusteni volba 'Analyza aplikaci', najde pouze nektere appky (nektere vubec nevidi). U tech, co najde ukaze budto
mnt i odd velikost 0 bajtu a napise ze 'Slozka je prazdna, neexistuje, nebi jiz byla pouzit!' nebo najde takovou aplikaci, jejiz data (stejne tak jako ona sama) uz na SD karte jsou a tudiz neni co ani kam presouvat.

Zadne rozsirujici nastaveni aplikce nema, tam ted 'babo rad' co je spatne.. :(
Predem diky za pomoc.
Uživatelský avatar
don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9937
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G [SM-S908B]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 9 [SM-N960F]
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 [SM-T870]

Re: FolderMount nevidi vsechny aplikace, u nekterych velikost 0b

Příspěvek od don_alex »

Já FolderMount používám jen na odkazování adresářů, které nastavím ručně a funguje mi to perfektně. Tedy, spustím FolderMount, kliknu na ikonku "+", zadám název páru, vyberu z interní paměti adresář, který chci přesunout (např u Note II je to adresář s SNote), nastavím cílový adresář na paměťové kartě, potvrdím a pokud zdrojový adresář není prázdný, potvrdím přesun souborů. Poté kliknu na špendlík u nově vytvořeného páru, aby zezelenal a mělo by to fungovat.

Aplikace přesouvám pomocí Link2SD (pokud je potřeba).

BTW, když už tu to vlákno je, jak poznám premium verzi? Mám takový dojem, že premium mám, i když jsem ji nekupoval (FolderMount používám od samého začátku, kdy byla jen free verze). Co máte uvedeno v Menu -> O aplikaci?

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2
Mira892
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 13. bře 2014 9:40:20
Typ mobilu / ROM: Motorola XT615 - Android 2.3.7 - MotoRoX
Rom: MotoRoX

Re: FolderMount nevidi vsechny aplikace, u nekterych velikost 0b

Příspěvek od Mira892 »

don_alex píše: BTW, když už tu to vlákno je, jak poznám premium verzi? Mám takový dojem, že premium mám, i když jsem ji nekupoval (FolderMount používám od samého začátku, kdy byla jen free verze). Co máte uvedeno v Menu -> O aplikaci?

@phablet
Mam uvedeno toto: "Prémiový balíček?: Ano. Děkuji" a cislo verze
Uživatelský avatar
don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9937
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G [SM-S908B]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 9 [SM-N960F]
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 [SM-T870]

Re: FolderMount nevidi vsechny aplikace, u nekterych velikost 0b

Příspěvek od don_alex »

Ok, takže mi autor podle všeho nadělil prémovou verzi, asi za věrnost. :-D

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2
Mira892
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 13. bře 2014 9:40:20
Typ mobilu / ROM: Motorola XT615 - Android 2.3.7 - MotoRoX
Rom: MotoRoX

Re: FolderMount nevidi vsechny aplikace, u nekterych velikost 0b

Příspěvek od Mira892 »

NIKDO tu nepouziva FolderMount? :shock:
Nebo netusi v cem by mohl byt problem?
Uživatelský avatar
don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9937
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G [SM-S908B]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 9 [SM-N960F]
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 [SM-T870]

Re: FolderMount nevidi vsechny aplikace, u nekterych velikost 0b

Příspěvek od don_alex »

A proč to neudělaš tak, jak jsem psal?

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2
Uživatelský avatar
saza73
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: čtv 08. lis 2012 17:24:10
Typ mobilu / ROM: NOKIA 7+
Rom: Stock

Re: FolderMount nevidi vsechny aplikace, u nekterych velikost 0b

Příspěvek od saza73 »

Vyzkoušej aplikaci directory bind. Musíš ji stáhnout z XDA, na Google play není.
Mira892
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 13. bře 2014 9:40:20
Typ mobilu / ROM: Motorola XT615 - Android 2.3.7 - MotoRoX
Rom: MotoRoX

Re: FolderMount nevidi vsechny aplikace, u nekterych velikost 0b

Příspěvek od Mira892 »

don_alex píše:A proč to neudělaš tak, jak jsem psal?

@phablet
Protoze neznam presne cesty tech aplikacia jejich dat.. Spolehal jsem na to ze FolderMount najde vsechny aplikace a ja jen zadam cestu na SD kartu kam je ma presunout. V pameti telefonu pak ma zustat jen prazdna slozka, ktera funguje jako zastupce (neco jako *.ink ve Windows) a tim se usetri misto v interni pameti. Tedy pokud jsem to spravne pochopil.
JirkaH76
Robot
Příspěvky: 737
Registrován: úte 31. kvě 2011 9:17:38
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A40
Mobil 2 / ROM: HUAWEI Y3 II
Tablet: Sencor Element 10.1
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Tab E 9.6 SM-T560
Rom: stock

Re: FolderMount nevidi vsechny aplikace, u nekterych velikost 0b

Příspěvek od JirkaH76 »

Aplikace maji data v ceste /mnt/sdcard/Android. Muzes to presunout komplet nebo jenom adresat obb, kde jsou datove soubory aplikaci (predevsim her).
Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“