Správa telefonuXposed Framework for Lollipop

Moderátoři: don_alex, radegast

Uživatelský avatar

JuaNex
Robot
Příspěvky: 910
Registrován: pon 02. črc 2012 21:18:12
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 Pro

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od JuaNex » pon 03. srp 2015 16:56:27

Hej ved som o nom cital, len mi ho S4 nechce nainstalovat. Ani Xposed ani Wanam pre Lollipop


S4: STOCK 4.4.2 + Xposed Framework + NOVA Prime


Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od ja_som » pon 03. srp 2015 17:00:35

Čo znamená, že ti ho nechce nainštalovať?
:ugeek:

Uživatelský avatar

JuaNex
Robot
Příspěvky: 910
Registrován: pon 02. črc 2012 21:18:12
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 Pro

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od JuaNex » úte 04. srp 2015 9:11:26

Len poznamenam ze nezname zdroje mam povolene (navyse novy android sa na to aj tak uz pyta pri instalacii) a aj tak ked kliknem na tlacidlo instalovat, tak nic... ako keby tam ani nebolo.

Obrázek

Obrázek
S4: STOCK 4.4.2 + Xposed Framework + NOVA Prime

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od ja_som » úte 04. srp 2015 15:53:01

Nepoužívaš nejaký filter na displej?
Twilight, CF.lumen alebo niečo podobné?
Iné apky ako xposed a wanam ti nainštaluje?
:ugeek:

Uživatelský avatar

JuaNex
Robot
Příspěvky: 910
Registrován: pon 02. črc 2012 21:18:12
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 Pro

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od JuaNex » úte 04. srp 2015 19:24:29

Mal si pravdu, mal to na svedomi Lux Dash. Ako je to mozne? Nikdy to nerobil.

Ale aj tak po instalacii nefungoval a chcel nainstalovat framework cez cwm. Lenze na xda bolo varovanie ze na Samsung Stock sposobuje bootloop
S4: STOCK 4.4.2 + Xposed Framework + NOVA Prime


Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od ja_som » úte 04. srp 2015 19:28:40

Ak je prekrytie displeja, filter, tak tlačidlo inštalovať je deaktivované...

Apk nainštalovať mestačí musíš flashnúť zip, a je dostupné aj zip pre 5.0.x TW romky.
:ugeek:

Uživatelský avatar

JuaNex
Robot
Příspěvky: 910
Registrován: pon 02. črc 2012 21:18:12
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 Pro

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od JuaNex » stř 05. srp 2015 7:58:32

Uz som prehladal xda. Funguje aj na TW, ale je potrebna deodex ROM a to so svojou nechcem.
S4: STOCK 4.4.2 + Xposed Framework + NOVA Prime

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od ja_som » stř 05. srp 2015 8:10:36

Tak potom ostáva už len predať Samsung a kúpiť iné zariadenie :D
:ugeek:

Uživatelský avatar

JuaNex
Robot
Příspěvky: 910
Registrován: pon 02. črc 2012 21:18:12
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 Pro

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od JuaNex » stř 05. srp 2015 18:56:48

Skôr nepoužívať Xposed, nevadí...
S4: STOCK 4.4.2 + Xposed Framework + NOVA Prime


kirisek95
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: pon 07. lis 2011 15:27:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Mobil 2 / ROM: iPhone 7
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4 LTE
Rom: stock

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od kirisek95 » čtv 06. srp 2015 22:17:05

Pro lidi, co mají G3 a chtějí xposed a zároveň quick circle na stock rom nebo CloudyG3 2.5 je tu nový xposed-v69-sdk21-arm-test1.zip objevil se pár dní z5 v tomto vlákně a překvapivě mi funguje =)
Samsung Galaxy S10+ | stock | 9.0
Huawei MediaPad M5 8.4 LTE | stock | 8.1
Samsung Gear S3 | stock | 4.0.0.2
iPhone 7 | stock | iOS12

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od ja_som » pon 31. srp 2015 21:33:11

Oficiálny Xposed bol aktualizovaný na v72, a už podporuje aj Android 5.1(.1)

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=3034811
:ugeek:


Filet
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 21. čer 2015 9:26:11
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G3
Rom: CloudyG3

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od Filet » stř 02. zář 2015 17:15:54

Nevíte jestli je i ta nová oficiální verze xposed kompatibilní s LG G3 a Quick circle?


kirisek95
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: pon 07. lis 2011 15:27:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Mobil 2 / ROM: iPhone 7
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4 LTE
Rom: stock

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od kirisek95 » sob 05. zář 2015 10:19:45

No asi takhle, vyzkousej, udělej zalohu, náhod nový xposed a když nepujde, tak obnov zalohu, já teď jedu cm12, takže QC moc neřeším a pouzdro mi leží v supliku, ale zkus a uvidis, taky jsem zkoušel a hledal až jsem dohledal, ten můj odkaz by měl být oficiální taky, jen nižší verze, takže co bylo opraveno v nižší verzi mělo by zustat opravene, tak zkus ;)
Samsung Galaxy S10+ | stock | 9.0
Huawei MediaPad M5 8.4 LTE | stock | 8.1
Samsung Gear S3 | stock | 4.0.0.2
iPhone 7 | stock | iOS12


hcrevize
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: pát 05. říj 2012 23:35:51
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: LG G3 android 6
Kontaktovat uživatele:

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od hcrevize » pát 05. úno 2016 23:33:26

Prosím o radu.
Naistalován Xposed Framework for Lollipop, stažen modul lock screen clock mod, nefunkčí,
Dále zkoušen modul Graviry box taky nefunkční vše pro LP mělo by makat.
když chci spustit Gravity box napíše to: systémový modul Gravity box neodpovídá.
Když chci spustit lock screen clock mod napíše to: the module doenst it seems that the module is not loaded. Your changes will you activate it and reboot your phone. Po restartu to vypadá jako by byl modul OK ale hodiny na zamykací obrazovce se nezmění ani při dalším restartu.
Zejmána modul? lock screen clock mod. Bych dost potřeboval :twisted:
telefon LG G3, 32gb, android 5.

Kde dělám chybu?

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 822
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od Telewest » sob 06. úno 2016 9:49:03

a mas tie moduly aktivovane v menu xposed?!?
+framework mas aktivovany?


hcrevize
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: pát 05. říj 2012 23:35:51
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: LG G3 android 6
Kontaktovat uživatele:

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od hcrevize » sob 06. úno 2016 10:16:36

Jo Xposed píše: Xposed framework version 80 is active
Moduly v Xposed zaškrtnuty-aktivovány (čtveraček vpravo u modulů) a restartováno
Přesto nefunkční :cry:

Uživatelský avatar

Ekky
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: sob 09. dub 2016 18:19:26
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: BlackBerry
Mobil 2 / ROM: Asus ZenFone

Re: Xposed Framework for Lollipop

Příspěvek od Ekky » úte 23. srp 2016 9:59:05

Rád bych to tu trochu oživil.
Mám problém naistalivat framework na své Xperii C3
Root je v pořádku vše funguje i SuperSu když zkouším naistalovat framework prez aplikaci,tak napuse že nelze skopirovat do cache. A při ruční instalaci prez twrp to po zapnutí startuje,pak kousne a startuje zniva. Dokud zas prez twrp FW neodistaluju.. Zkoušel jsem různé verze určené pro muj systém ale pořád stejně.

Neví prosím vás někdo kde může být chyba?

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host