Správa telefonufirewall bez rootu

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
626rs
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: ned 01. kvě 2011 6:57:00
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G2 Stock Rom
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1
Rom: stock

firewall bez rootu

Příspěvek od 626rs » pát 20. bře 2015 12:18:30

Zdravim.
Je neco takoveho mozne? O co mi jde. Chodim behat a sportovat s endomondem. Nevim proc, ale kdyz mam zapla data, sezere endomondo za hodinu behu 200 mb dat. Nevim, co stahuje ani co kam odesila. Potrebuji program, kterym endomondu povolim sitovou komunikaci jen pres wifi a na datech mu ji zakazu. Nechce se mi pri kazdem sportu kvuli endomondu vypinat data.
Nemam root. Mam lg g2, stock rom.


LG G3 32GB - stock rom


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12674
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: firewall bez rootu

Příspěvek od ramon.dexter » pát 20. bře 2015 12:29:22

Si ty data vypni, ne?

Navíc, domnívám se, že endomodo loguje live tvůj běh.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
626rs
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: ned 01. kvě 2011 6:57:00
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G2 Stock Rom
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1
Rom: stock

Re: firewall bez rootu

Příspěvek od 626rs » pát 20. bře 2015 15:39:17

Ano loguje. Ale 200 mb je spise bug nez vlastnost - mam endomondo 4 roky a nikdy to nedelal. Nevim, proc ted zacal. Support mi zatim neodpovedel. Data vypinat nechci. Funguji na nich jine aplikace. Reseni je tedy omezit datovy tarif pro endomondo. To umi iptables/firewall, ale ja nemam root.
LG G3 32GB - stock rom

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: firewall bez rootu

Příspěvek od nofu » pát 20. bře 2015 16:56:01

A co udělat root? Na G2 je to hračka.


POSIX
Robot
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Re: firewall bez rootu

Příspěvek od POSIX » pát 20. bře 2015 18:44:02

A zkoušel jsi reinstalovat endomondo?



Autor tohoto vlákna
626rs
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: ned 01. kvě 2011 6:57:00
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G2 Stock Rom
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1
Rom: stock

Re: firewall bez rootu

Příspěvek od 626rs » pát 20. bře 2015 20:51:54

Reinstal jsem zkusil. Nepomohlo. Root delat nechci. Sice jsem mel rootle vzdy vse, ale u Lg se mi do toho nejak nechce.
LG G3 32GB - stock rom

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: firewall bez rootu

Příspěvek od nofu » sob 21. bře 2015 14:35:32

Proč se ti to nechce dělat zrovna u LG? Dyk je to easy a bez ztráty dat. Unroot už je taky easy.


kodyak
Stálý androiďák
Příspěvky: 130
Registrován: sob 09. kvě 2015 6:08:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung XCover2 v4.1.2. ROOTed stock ROM

Re: firewall bez rootu

Příspěvek od kodyak » sob 09. kvě 2015 6:17:36

Firewall bez ROOTu existuje.Jmenuje se to Mobivol a funguje od Androida 4.x vyse.Funguje to tak,ze při startu telefonu udela virtualni VPN smycku a pak filtruje všechno co jde z WiFi a mobilni site k aplikacim.Je potřeba nastavit aby vse zakazoval,rucne povolit které aplikace mají mit pristup na který internet a jede to..

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host