UMI X1S - obecná diskuzeUMI X1S

Odpovědět

xy1111
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 04. črc 2013 19:24:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Umi X1S

Re: UMI X1S

Příspěvek od xy1111 » pát 05. črc 2013 19:21:50

mr.federer píše:Vyzkousej jinou ROMku, jinak je to pravdepodobne vadny kus a resit reklamaci. Kde jsi ho kupoval, jen pro info...
Mam ho z etotalku,napisal som im ze nechcem ich romku ale aj tak ju tam dali...pozeram na newman n1 co tu mam a tie bodky ma ten display tiez..asi mam moc narocne oko.je to ako mriezka na celom mobile ktora sa objavuje ked sa meni uhol vidno to z blizka..





foruman
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: sob 22. čer 2013 9:49:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S

Re: UMI X1S

Příspěvek od foruman » sob 06. črc 2013 9:27:40

Ahoj, prosím Vás jak je to vůbec v Číně s případnou reklamací ? Předpokládám, že záruka je asi na rok,že ?A pokud dotyčný reklamuje zařízení, je prodejce povinen uhradit výlohy s tím spojené ?
Děkuji

Uživatelský avatar

vitavirgl
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pát 18. kvě 2012 13:01:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1v2 - 4.2.2
Tablet: Asus Vivotab Note 8 - Win8.1
Tablet 2 / ROM: Vido Mini One - 4.2.1
Bydliště: Kroměříž a Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: UMI X1S

Příspěvek od vitavirgl » sob 06. črc 2013 12:03:26

Není povinnen, jen pár slušnějích ti to zaplatí, ale těch je opravdu po skromnu.
VITAVIRGL


gilerakk
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 06. čer 2013 6:29:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s
Tablet: ONDA V712
Rom: MIUI 4.2.1

Re: UMI X1S

Příspěvek od gilerakk » ned 07. črc 2013 20:43:00

vitavirgl píše:někde jsem četl že ten Preloader se tam dá dostat zpátky, nevím ale jak.
Na needrom je o něm u ofiko ROM zmínka:
If your phone is very bad bricked, try to load preloader only from another phone with MTK6589 processor, but only preloader, then further disconnect phone from usb cable and reconnect again….and do the usual steeps to flash your basic rom.
Zkousim nahrat jen preloader, ale proste v SP Flash Tool je stále je Searching.
flash tool.JPG
flash tool.JPG (153.06 KiB) Zobrazeno 4298 x
Pokud se mi to prihlasi jako Mediatek USB port, tak to vyhodi chybu DRAM.
DRAM Fail.JPG
DRAM Fail.JPG (98.47 KiB) Zobrazeno 4298 x

Uživatelský avatar

vitavirgl
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pát 18. kvě 2012 13:01:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1v2 - 4.2.2
Tablet: Asus Vivotab Note 8 - Win8.1
Tablet 2 / ROM: Vido Mini One - 4.2.1
Bydliště: Kroměříž a Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: UMI X1S

Příspěvek od vitavirgl » ned 07. črc 2013 22:13:46

Co jsem celkově pochopil, psals že máš jinej Preloader/driver, než byl původní. Přesněji MT preloader původně, teďka se ti ukazuje po připojení k PC že to je MediaTek USB Driver...
Zkusil bych použít nějakou jinou ROMku, z ní jen čistě ten Preloader, na needromu jich je pár.

Je to obecněji řešenej problém i u jiných mobilů, zkus prohlídnout odkazy: Když nad tím tak přemýším, MediaTek USB Driver spíš chápu jako ovladač kterej tě dostane do paměti mobilu když je puštěnej, spíš obyč. uživatelská záležitost, mass storage například.
MT preloader bych tipl že slouží k "nabourání" se do Androidu.
Pokud to tak je, tak tyhle 2 věci nemají stejnej účel, což mě vede k otázce, jestli fakt všechno děláš dobře. Připojuješ ten mobil vyplej že jo?

edit: Tak mobily s MT65XX čipy se prý dají zachránit (jejich preloader) pomocí preloaderu z jinýho mobilu se stejným procesorem, tož kdyby preloader z jiný ROMky na X1S nepomohla tak zkusit nějakou pro jinej foun :)
edit: Ta ROMka, ze který budeš brát ten Preloader, by prý radši měla být nějaká oficiální od výrobce, né custom ;)

Tu to řešili kdyžtak: FOŤÁK
Nějaké foto jsem našel na FB Umimobile, asi 3 alba z X1s, tohle jedno bylo nejmíň ořezaný pro odhad kvality fotek. Hádám jsou dělaný na prvotní ROM, snad kvalita vzrostla s těma novějšíma...
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 431&type=3

ps: ty větší rozměry dostanete když si ty fotky stáhnete ;)
Naposledy upravil(a) vitavirgl dne pon 08. črc 2013 20:58:19, celkem upraveno 4 x.
VITAVIRGL



gabbik
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 13. čer 2013 20:58:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1S

Re: UMI X1S

Příspěvek od gabbik » pon 08. črc 2013 10:04:20

Zdravím po čase majitele. díky návodům z fóra se mi podařilo nainstalovat english recovery i ROM od Federera, ale mám dotaz k určování polohy podle wifi a mobilních sítí? Funguje někomu kdo má tuto ROM toto určení polohy - v nastavení u určování polohy to mám zaškrnuté (při zaškrtnutí to však na rozdíl od jiných telefonů nehodí hlášku o požadavku souhlasu se sběrem dat), ale polohu to neurčí. Vzhledem k tomu že GPS není nejrychlější a není vždycky potřeba (třeba u počasí) tak by se tato funkčnost docela hodila. Je potřeba ještě někde něco nastavit (třeba v Mobile uncle Tools)? Jinak s Umíkem zatím spokojenost.


gilerakk
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 06. čer 2013 6:29:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s
Tablet: ONDA V712
Rom: MIUI 4.2.1

Re: UMI X1S

Příspěvek od gilerakk » pon 08. črc 2013 23:10:44

Diky bohu za toto forum!
Ac jsem všechny tyto clanky cetl, nenapadlo me nahrat ROM z jiného telefonu za ucelem jeho oziveni. Je to sice silenost, ale funguje to!!!
A nejen, ze mi uz zase funguje telefon, dokonce se mi tam objevilo moje ztracene baseband a IMEI, takze uz tomu muzu rikat zase telefon.

A ted postup, pokud by se stalo nekomu něco podobného:
1. Stahnul jsem z NEEDROM ROM pro ZOPO ZP810 (ZP810 130425_ML.zip), rozbalil archiv.
2. Spustil jsem SP Flash Tool a otevrel scatter file pro ZOPO, vybral jsem pouze PRELOADER (rozsah pameti pro ZOPO a UMI je rozdilny).
3. Stisknul jsem Download v SP Flash Tool.
4. Odpojil jsem baterku, znovu pripojil a zapojil jsem USB kabel.
5. Spustil se SP Flash Tool a zobrazilo se zelene kolecko "Download OK".
6. Pocitac zacal detekovat telefon jako Preloader MT65xx.
7. Nainstaloval jsem ovladace.
8. Odpojil jsem USB kabel od telefonu.
9. V SP Flash Tool jsem vybral scatter file pro oficialni ROM.
10. Nechal jsem zaskrtnute všechny položky a stisknul Download.
11. Opet jsem pripojil telefon a probehlo nahrani ROM do telefonu.

Pomoci tohoto postupu je telefon plne funkcni, i když předtím nebyl schopen detekovat se jako Preloader MT65xx!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: UMI X1S

Příspěvek od marus » úte 09. črc 2013 6:46:56

Tak to je mazec, každopádně dobrá práce :D

Jinak, na ten stav, kdy se ti telefon nepřipojoval jako MT 65xx jsi nepotřeboval ovladače? Jediné, co mě na tomto postupu udivuje je, že ti to tam nahrálo ten preloader ze ZOPA a nechtělo ten oficiální.

Uživatelský avatar

vitavirgl
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pát 18. kvě 2012 13:01:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1v2 - 4.2.2
Tablet: Asus Vivotab Note 8 - Win8.1
Tablet 2 / ROM: Vido Mini One - 4.2.1
Bydliště: Kroměříž a Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: UMI X1S

Příspěvek od vitavirgl » úte 09. črc 2013 10:58:38

2 gilerakk: ten rozdílný rozsah pamětí mezi ZOPem a UMI něco ovlivnil? jako jestli si něco vybíral či tak něco, nebo nás jen varuješ ať se nedivíme že tam je jiný numero?

Jinak souhlas, je to magie to že ZOPO jo a orig. UMI ne :D nenapadá mě nic konkrétního ani jsem se to nikde nedočetl..
VITAVIRGL


gilerakk
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 06. čer 2013 6:29:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s
Tablet: ONDA V712
Rom: MIUI 4.2.1

Re: UMI X1S

Příspěvek od gilerakk » úte 09. črc 2013 16:52:46

Když se mi telefon nepripojoval jako Preloader (interni oznaceni ultradead mod), tak to taky chtelo ovladace, pouzival jsem porad stejny pro VCOM Driver.
Když jsem pouzival několik verzi Preloaderu pro UMI X1s, tak to vždy vyhodilo chybu DRAM 4032 (viz obrazek vyse). U telefonu ZOPO se tato chyba vyskytuje pokud se nahrava spatna ROM, jeden model ma napr. verzi A a B.
Ohledne toho rozsahu pameti jen varuju, ze je to jiny. Nechal jsem tam parametry pro ZOPO, nic jsem nemenil, pustil to a jelo to :D
Jen by me zajimal princip, proc tento postup funguje a proc to neakceptuje originalni ROMku.
Z toho plyne, ze spatna ROM nemusi vždy způsobit smrt telefonu :DD

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: UMI X1S

Příspěvek od marus » úte 09. črc 2013 19:47:00

Hele a když už jsi v tom, nechceš tam rovnou nahrát Rom pro to ZOPO? :D Bychom zjistili, co všechno náš umík zvládne a ty už máš s oživením mrtvoly největší zkušenosti :) kdyby náhodou...


gilerakk
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 06. čer 2013 6:29:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s
Tablet: ONDA V712
Rom: MIUI 4.2.1

Re: UMI X1S

Příspěvek od gilerakk » úte 09. črc 2013 21:06:40

Zas takovej hrdina nejsem! Verim, ze ten telefon by ozivit sel, ale zkouset uz se mi to nechce. Toto bude prvni den, kdy si do noci nebudu hrat s telefonem a konecne prijdu v normalnim stavu do prace.
Dneska jsem si nainstaloval Sports Tracker a prumernou rychlost jsem mel na kole 120 km/h :D Takze si jeste budu hrat s GPS, ale to uz me tak netrapi...


skvor.ak
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 11. úno 2013 18:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Newman N1

Re: UMI X1S

Příspěvek od skvor.ak » úte 09. črc 2013 21:25:15

Tak jestli se Ti podari tu GPS uchodit, dej vedet. Me to hodne trapi a neuchodil jsem to. Treba TrekBuddy zaznamenava spravne, ale na sport to neni ono...

@telefon    


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: UMI X1S

Příspěvek od TomasT342 » úte 09. črc 2013 21:36:19

Někde jsem teď četl, že u MT6589 (které s tím mají problém snad všechny) stačí vypnout A-GPS, aby to ignorovalo hledání pozice podle mobilních vysílačů a wifin a jelo čistě jen podle GPS - pak se to umoudří.
Ale neověřováno.


skvor.ak
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 11. úno 2013 18:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Newman N1

Re: UMI X1S

Příspěvek od skvor.ak » stř 10. črc 2013 9:23:27

tak jsem zkusil A-GPS vypnout a nepomohlo to.. Dle mého je to nesmysl. A-GPS slouží jen k prvotnímu nastavení pozice a když se chytne na satelity, tak pak již dál jede dle nich.


android.fan
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 10. črc 2013 9:55:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1S

Re: UMI X1S

Příspěvek od android.fan » stř 10. črc 2013 10:06:30

Koupil jsem 2x telefon UMI X1S s etotalk ROM s češtinou. S ROM nešlo nastavit Audio profily. Pokus o nastavení selhal s chybovým hlášením. Dalo se to obejít použitím externí free aplikace z marketu, ale vadila mi tato vada na kráse. Nainstaloval jsem tedy květnovou a potom červnovou ROM odkazovanou zde na fóru. Jsou to pěkné polotovary, na červnové nefunguje androidí klávesnice, což se dá naštěstí obejít instalací např. Go klávesnice. Mezitím v diskuzi na etotalk u stížnosti na nefunkční audio profily zmínil prodejce, že existuje nová verze etotalk ROM (s češtinou), která už má pády Audio profilů opravené. Napsal jsem na podporu a pokud máte zájem, můžete stahovat z http://www.4shared.com/zip/SKB00Rig/X1S ... lkcom.html, kam ji prodejce umístil. Ještě jsem ji ale nezkoušel.


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: UMI X1S

Příspěvek od TomasT342 » stř 10. črc 2013 10:41:29

Že by už brzy byla opravená etotalk ROM i pro G3S? :D
Ta má totiž s pády nastavování audio profilů totožný problém (+ padá ještě přidávání a editace položek v kontaktech, ale to lze vyřešit výměnou appky).


foruman
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: sob 22. čer 2013 9:49:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S

Re: UMI X1S

Příspěvek od foruman » stř 10. črc 2013 11:31:11

Ahoj,
nevíte zda-li prodavají tyto kryty i někde u nás? , sice mi přijde 150,- jako docela dost za kus silikonu. Ale ten UMIk v tom vypada kouzelne. Skoro jako iPhone. :)

http://www.aliexpress.com/item/SOFT-TPU ... 70975.html


gilerakk
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 06. čer 2013 6:29:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s
Tablet: ONDA V712
Rom: MIUI 4.2.1

Re: UMI X1S

Příspěvek od gilerakk » stř 10. črc 2013 17:11:28

To nevím,spis ne.já to dostal zadara k telefonu.

Uživatelský avatar

eswe
Androiďák!
Příspěvky: 309
Registrován: úte 27. pro 2011 20:51:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 10
Mobil 2 / ROM: Samsung Gear S3
Bydliště: Olomouc

Re: UMI X1S

Příspěvek od eswe » stř 10. črc 2013 17:53:24

Tak já ho mám a vypadá v tom dobře,bytelněji.Kupoval jsem ho na ebay s nápisem.


gilerakk
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 06. čer 2013 6:29:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s
Tablet: ONDA V712
Rom: MIUI 4.2.1

Re: UMI X1S

Příspěvek od gilerakk » pát 12. črc 2013 8:22:51

Jeste jsem se chtel zeptat, jestli vam funguje v pohode A-GPS? A jestli pouzivate GPS EPO.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: UMI X1S

Příspěvek od marus » pát 12. črc 2013 12:14:37

GPS funguje.
Přesnost stojí za hovno :DD

Abych to rozepsal - vždy po update ROM trvá těch 10 minut, než si to sedne a udělá fix. Pak to fixuje rychle - max minuta.

Nicméně žádná ROM, co jsem zkoušel, není, co se přesnosti týče, dobrá. Navigačka mě docela často hází mimo cestu, i když v gps test je přesnost 7m (větší číslo jsem tam snad neviděl). Toto by bylo třeba ještě dořešit, obávám se ale, že to bude muset udělat výrobce a tomu moc nevěřím :cry:

A jinak používám všechny tyto A-GPS a epo udělátka.


gilerakk
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 06. čer 2013 6:29:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s
Tablet: ONDA V712
Rom: MIUI 4.2.1

Re: UMI X1S

Příspěvek od gilerakk » pát 12. črc 2013 12:19:52

A abychom pridali nejakou meritelnou hodnotu,jak dlouho ti to trva v google mapach,nez ti to najde moje poloha? Me to totiz pise jen vase poloha je nedostupna.musim to jeste vyzkouset venku,jestli se chytne klasicka gps.


Picasso1975
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 12. črc 2013 12:32:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1S

Re: UMI X1S

Příspěvek od Picasso1975 » pát 12. črc 2013 12:43:36

Taky se trápím s GPS, přesnost mi to i v ve městě píše mezi 5 - 7m, ale při zapnuté navigaci je to tragédie. Satelitů fixne někde mezi 4 - 9, signál na jednotlivých satelitech se mi zdá slabší většinou do 20. Není mě to schopné udržet na trase, v křižovatkách přeskakuje všude možně. Zkoušeno na navigacích Sygic, Navigator a Osmand+. A to ještě když chci aby GPS fungovala musím spustit nejdříve "Mobile Uncel Tools", což nechápu jakou to má souvislost? Nemáte někdo prosím návod jak rozchodit přesné navigování?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: UMI X1S

Příspěvek od marus » pát 12. črc 2013 12:45:22

gilerakk píše:A abychom pridali nejakou meritelnou hodnotu,jak dlouho ti to trva v google mapach,nez ti to najde moje poloha? Me to totiz pise jen vase poloha je nedostupna.musim to jeste vyzkouset venku,jestli se chytne klasicka gps.
Abych pravdu řek, tak jsem si ty google mapy musel nejdřív stáhnout.

A než jsem si tam nastavil všechny povolení, tak mi to ukázalo, kde jsem. Takže naměřená doba: hned :DD Jsem ti asi moc nepomoh

EDIT: přesnost perfektní, když mám zaplé wifi. Pokud jej vypnu, začne to skákat široko daleko okolo. Prostě furt stejné, stejné naprd
Naposledy upravil(a) marus dne pát 12. črc 2013 13:10:01, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

mr.federer
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: čtv 28. úno 2013 19:39:33
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LENOVO Vibe X3
Mobil 2 / ROM: Jiayu S3+

Re: UMI X1S

Příspěvek od mr.federer » pát 12. črc 2013 12:52:31

android.fan píše:v diskuzi na etotalk u stížnosti na nefunkční audio profily zmínil prodejce, že existuje nová verze etotalk ROM (s češtinou), která už má pády Audio profilů opravené. Napsal jsem na podporu a pokud máte zájem, můžete stahovat z http://www.4shared.com/zip/SKB00Rig/X1S ... lkcom.html, kam ji prodejce umístil. Ještě jsem ji ale nezkoušel.
Zkousel uz nekdo tuto romku?

@telefon    
Naposledy upravil(a) don_alex dne pát 12. črc 2013 22:44:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněna zbytečná citace

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: UMI X1S

Příspěvek od marus » pát 12. črc 2013 13:13:21

Doufal jsem, že bude jiný odvážlivec, který se pak podělí s dojmy. Mě se do té etotalk moc nechce...

Uživatelský avatar

mik.y
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: ned 19. kvě 2013 22:58:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3s[ragora]
Mobil 2 / ROM: rejse,LG G2 a plno dalsich
Tablet: nudle

Re: UMI X1S

Příspěvek od mik.y » pát 12. črc 2013 17:57:02

soupnete to na needrom a uvidite;)

Odesláno z mého PC
Pachatelé raristického útoku v Chánově jsou na svobodě :?


foruman
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: sob 22. čer 2013 9:49:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S

Re: UMI X1S

Příspěvek od foruman » sob 13. črc 2013 9:36:55

Ahoj,
prosím Vás jak je to u těch čínanu s těma dvemi SIM ? Jedna je na GSM a jedna na LTE (tedy 3G ) ?

Tedy moje vize je taková, že v jednom slotu by byla SIMka vodafone a druha mobil.cz ?

Lze to ?

Díky

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: UMI X1S

Příspěvek od marus » pon 15. črc 2013 14:43:27

Hele to je tak častá otázka, že se nedivím, že ti na to nikdo neodpověděl...

Ale ano, jedná SIM je GSM, druhá 3G. Pokud jde o 2G data, ty jdou na obou. Nemůžeš to splést, je to tam napsané, která slot umí 3G a který 2G.
mr.federer píše:
android.fan píše:v diskuzi na etotalk u stížnosti na nefunkční audio profily zmínil prodejce, že existuje nová verze etotalk ROM (s češtinou), která už má pády Audio profilů opravené. Napsal jsem na podporu a pokud máte zájem, můžete stahovat z http://www.4shared.com/zip/SKB00Rig/X1S ... lkcom.html, kam ji prodejce umístil. Ještě jsem ji ale nezkoušel.
Zkousel uz nekdo tuto romku?

@telefon    
Teď jsem jen tak v rychlosti nahodil tuto ROM a pouze z nefunkčního rádia bych řekl, že je to poslední oficiální verze UMI z facebooku převedená do EtoTalk verze. Tedy nic zajímavého a tvoje počeštěná ROMka z needrom je zatím nejlepší.

Odpovědět

Zpět na „UMI X1S - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host