Domovské fórum této ROM naleznete zde.
Seznam potřebného:
1. LiFe_v0.3_UL
2. p780-life-v02-reparted-data-aroma.zip
3. thlw8-gravitymod2-3.0-port_to_Lenovo_P780
4. Update_gravitymod.2.5.7
5. Oprava FM rádia
6. Oprava Lockscreenu
7. Oprava Xposed
Postup mé instalace:
1. Vše mimo bodu 1 ze seznamu potřebného si připravte na kartu
2. V první řadě je potřeba mít nainstalováno EU ROM (ne ROM vycházející z čínských ROM). Kdo tedy potřebuje EU ROM, tak já osobně instaloval LiFe_v0.3_UL Není potřeba doinstalovávat žádné patche k ROM
3. Jelikož tato ROM obsahuje TWRP, tak se do něj restartujte a udělejte wipe všeho mimo úložišť. Po wipe restar znovu do TWRP.
4. Není potřeba dělat, záleží jen na vás. Já osobně sloučil paměť na 2,5GB (interní úložiště) a 5MB vnitřní SD. Provedeno pomocí p780-life-v02-reparted-data-aroma.zip Posup jak to udělat naleznete u instalace MIUI ROM
5. Nainstalovat thlw8-gravitymod2-3.0-port_to_Lenovo_P780
6. Nastartovat do systému a znovu restart do TWRP
7. Nainstalovat Update_gravitymod.2.5.7 a restart do systému
8. Pokud jste udělali přerozdělení paměti, tak je ještě potřeba přehodit vnitřní 5MB karu za tu vaší vloženou. To provedete pomocí tohoto návodu.
9. Jelikož ROM má pár drobných chybek, tak je ještě opravíme a bude hotovo.
10. Přejděte do TWRP a nainstalujte opravu nefunkčního FM rádia pak hned nainstalujte opravu Lockscreenu. Reboot do systému.
11. Nyní už jen poslední oprava. Po instalaci Update_gravitymod.2.5.7 je samotný GravityMod nefunkční a je ho potřeba opravit. Nahrajte na karu de-robv-android-xposed-installer-v21-77db90-apk a v nějakém souborovém manažeru nainstalujte. Pak spustit Xposed instalátor a v sekci Stáhnout aktualizovat Xposed a GravityBox restartovat. Pak v Xposed instalátoru v Modulech zaškrtnout jen GravityBox a mělo by bejt vše funkční (případně instalovat/aktualizovat framework).
*************************************************************************************************************************************************************************************
Nová upravená (opravená) verze GravityMod2 ROM
POZOR!!! - v26a je už jen na čínské verze a předposlední v26 je ve dvou verzích. KIT čínská a ROW mezinárodní.
U čínské verze nejde klasicky přerozdělit paměť.
Jo a ještě jedno upozornění, na nové P780 již nejde GM2 použít. Ne tedy že by nešla, ale pak nefunguje foťák. Pro nové P780 je potřeba použít KK 4.4 ROMky.
Do bodu 4 postupovat dle předchozího návodu. A pak dle tohoto:
5. Nainstalovat pomocí TWRP novou verzi ROM gravitymod2-lenovo-p780-slx2-zip Nové verze naleznete zde: http://lenovo-forums.ru/topic/3018-cust ... avitymod2/
6. Nastartovat do systému
7. Pokud jste udělali přerozdělení paměti, tak je ještě potřeba přehodit vnitřní 5MB karu za tu vaší vloženou. To provedete pomocí tohoto návodu.
8. Po přehození paměti restart
9. Spusťte Xposed instalátor (zelená ikonka s Androidem

10. Pak se připojte pomocí Wi-Fi nebo operátora na internet a znovu spusťte Xposed instalátor. Jděte na položku Stáhnout a aktualizujte potřebné (GravityBox)
11. Vraťte se na položku Moduly a povolte GravityBox a případně BootManager a znovu zařízení restartujte
12. Vesele si užíváme nové ROM

Pokud budete mít po instalaci problém s SD kartou, tak řešení naleznete na druhé stránce!
Pamatujte, že vše děláte na vlastní nebezpečí a nikdo za to nenese zodpovědnost. Při případné havárii by měl flash kompletní ROM pomocí Flash Tool vše napravit.
Za tyto útrapy vám bud odměnou čistá a fungující ROM.

Upozornění: ohledně instalace této ROM nebudu odpovídat na SZ (opravdu na to nemám čas). Vše pište zde do fóra, pokud budu mít čas a budu vědět, tak odpovím. Ale neberte to prosím jako samozřejmost, s časem jsem opravdu na štíru.
Jak zabránit restartování telefonu při použití zámku
Tak mi to nedalo a vyndal jsem z krabice jednu čistou P780 a udělal jsem přechod na GM2 a pak nainstaloval a povolil Light Flow. Pak ze zámku samozřejmě do restartu. Tak jsem to udělal přesně, jak už jsem to tu na fóru psal (někdo napsal, že to nefunguje, tak jsem se již nepídil), funguje to.
Kód: Vybrat vše
1. Ze zámku stáhnou horní lištu
2. Pak pravá ikona a vstup do rychlé nabídky
3. Podržet delší dobu prst třeba na Wi-Fi. Přepne vás to do nastavení Wi-Fi
4. Pak dáte Home tlačítko a přepnete se na plochu
5. Jděte do nabídky programů a spusťte Gravity Box
7. Vlezte do "Nastavení obrazovky uzamčení" / "Nastavení odemykacího prstence" povolte zkratky a navolte si je
8. Pak se u mne již žádné restarty ze zámku při použití aplikace v "Usnadnění" nekonají