THL W100 - obecná diskuzeTHL W100S

Odpovědět
Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv 16. led 2014 15:24:58

Pochybuji že ti dnes ještě někde pošlou W100.


Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play



popel85
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 15. led 2014 15:15:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Htc

Re: THL W100S

Příspěvek od popel85 » čtv 16. led 2014 15:51:43

Našel jsem ji na hodně stránkách. Neviděl bych v tom problém.

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv 16. led 2014 17:15:28

No spíš si myslím, že si to nepřehodili v názvu. Mimo procáku to je to samé. My už ji třeba neprodáváme více jak dva měsíce.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


popel85
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 15. led 2014 15:15:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Htc

Re: THL W100S

Příspěvek od popel85 » pát 17. led 2014 7:54:11

Tak to nevím, ale já jsem to našel tady. Jestli neva že jsem dám odkaz? :-)

http://www.geekbuying.com/item/ThL-W100 ... 22203.html


http://www.geekbuying.com/item/THL-W100 ... 17198.html

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát 17. led 2014 9:47:28

Možná bílou pár kousků ještě mají.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play



popel85
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 15. led 2014 15:15:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Htc

Re: THL W100S

Příspěvek od popel85 » pát 17. led 2014 20:50:38

Tak bíla se je dobrá. Jen pořád nevím, jestli pořídit starší nebo novější. Co bys Te mi doporučil Tomáši?


davkiller
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: ned 19. pro 2010 17:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 9
Tablet: Samsung Tab 2 LTE

Re: THL W100S

Příspěvek od davkiller » sob 18. led 2014 9:50:22

Zdravím. Chtěl jsem se zeptst, neví někdo jak udělat nastavení zpět? Vybíral jsem vyzváněcí tón a omylem jsem klikl na dolončení něčím a to vždy. A teď se mi nenabízí seznam origo vyzvánění v nastavení zvuku. Děkuji

@telefon    

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9862
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: THL W100S

Příspěvek od don_alex » sob 18. led 2014 10:27:19

A víš, co bylo to, co jsi zvolil? Pokud jo, jdi do nastavení - správa aplikací, tam si najdi tu aplikaci, kterou jsi omylem zvolil, rozklikni ji a tam zvol "vymazat výchozí nastavení"

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


davkiller
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: ned 19. pro 2010 17:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 9
Tablet: Samsung Tab 2 LTE

Re: THL W100S

Příspěvek od davkiller » sob 18. led 2014 11:22:34

Díky. Byl to Total Comander. Už to je opraveno.

@telefon    


Martas11
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: sob 18. led 2014 14:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THLW100S

Re: THL W100S

Příspěvek od Martas11 » sob 18. led 2014 15:43:39

Zdravim zkousel jste nekdo root podle tohoto navodu http://kickass.to/root-thl-w100s-a2-how ... 77071.html


vstepanek
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: pát 17. srp 2012 20:20:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Rom: MiUi V5

Re: THL W100S

Příspěvek od vstepanek » sob 18. led 2014 17:46:21

Já to dělal včera podle tohoto návodu:

http://www.svetandroida.cz/framaroot-ro ... uti-201307

1. stáhni si framaroot poslední verzi
2. až ho spustíš tak tam budes mít - install super user a další položka Boromir.
3. klikni na install Superuser a vyber Install SuperSU
4. pak klikni na boromira
....hotovo

Nebyl s tím žádnej problém a asi za minutu bylo hotovo. Nikdy před tím jsem root nedělal byla to brnkačka. Pak jsem bez problémů zprovoznil notifikační diodu tak, že root je funkční.

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9862
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: THL W100S

Příspěvek od don_alex » sob 18. led 2014 18:22:32

Jj, Framaroot bude určitě jistější, než root z pochybných stránek (neříkám, že to není třeba návod okopírovaný z xda, ale určitě bych návod na root jinde nehledal)

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


vokial
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 29. srp 2012 18:05:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300 + THL W100S

Re: THL W100S

Příspěvek od vokial » sob 18. led 2014 18:24:46

ja delal ROOT na verzi A2 podle tohoto: http://www.htcmania.com/archive/index.php/t-726140.html

vstepanek, pres co jsi rozchodil tu diodu?


vstepanek
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: pát 17. srp 2012 20:20:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Rom: MiUi V5

Re: THL W100S

Příspěvek od vstepanek » sob 18. led 2014 18:37:24

Tady je návod:
http://androidforum.cz/post719388.html? ... hl#p719388

Jen jsem to rootnul a překopíroval jeden soubor podle návodu a jede to na první pokus. Jsem na diodu zvyklej z G300 a tak by mi chyběla. Trochu mě mrzí, že nemá různý barvy.

"ROOT na verzi A2" v čem je lepší? já tam uplně něco jinýho ani A1 ani A2 :-(


vokial
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 29. srp 2012 18:05:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300 + THL W100S

Re: THL W100S

Příspěvek od vokial » sob 18. led 2014 19:40:57

Jo vidis, ten navod jsem kdysi cetl, ale pak jsem na nej uplne zapomnel. Doted jsem tu diodu zkousel rozchodit v ButtonLed, ale neuspesne, ikdyz pri testu dioda fungovala, tak pak pri samotnem zmeskanem hovoru nebo sms ani tuk. Kazdopadne pres ten navod co jsi postoval to funguje, sice asi nejde nejak nastavit interval a delka blikani, nebo nastavit na sviceni? Ale aspon neco, takze dik :)

Root na verzi A2, protoze mam stock rom A2


Martas11
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: sob 18. led 2014 14:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THLW100S

Re: THL W100S

Příspěvek od Martas11 » ned 19. led 2014 8:39:26

Zdravim tak jsem zkousel root podle vstepanek a hlasi mi to chybu kdo poradi co delam spatne


vstepanek
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: pát 17. srp 2012 20:20:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Rom: MiUi V5

Re: THL W100S

Příspěvek od vstepanek » ned 19. led 2014 9:20:41

Co ti to hlásí za chybu? Stáhl si Framaroot který si nainstaloval zaškrtl v zabezpečení neznámé zdroje, spustil Framaroot dal install Supruser prostě podle obrázkového návodu http://www.svetandroida.cz/framaroot-ro ... uti-201307 a určitě si nic nevynechal? Jakou verzi Framaroot si použil?


Martas11
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: sob 18. led 2014 14:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THLW100S

Re: THL W100S

Příspěvek od Martas11 » ned 19. led 2014 10:21:27

pouzil jsem verzi 1.8.1 a chybu to pise error9

EDIT by jumbo78:
Nezneužívej citaci! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


Martas11
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: sob 18. led 2014 14:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THLW100S

Re: THL W100S

Příspěvek od Martas11 » ned 19. led 2014 10:50:51

zkousel jsem jeste jednou a porad stejna chyba


vstepanek
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: pát 17. srp 2012 20:20:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Rom: MiUi V5

Re: THL W100S

Příspěvek od vstepanek » ned 19. led 2014 11:47:42

Tak to ti neporadím. Založ si nový vlákno tady: http://androidforum.cz/thl-w100-rom-root-fw-f685.html a tam vznes dotaz a asi se rozepiš jak přesně si postupoval.


tomdeath
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 10. črc 2012 20:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S

Re: THL W100S

Příspěvek od tomdeath » ned 19. led 2014 12:52:30

Pokud máš verzi firmware A2 tak přes Frameroot to neuděláš. Musíš použít návod na http://www.htcmania.com/showthread.php?t=726140.

Jinak jsem zkoušel přerozdělení vnitřní paměti dle http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2455850 a povedlo se. Jen pozor, funguje pouze verze 3) Change the primary partition of 2.5 gb. ( Mtk 6582 4gb ) http://d-h.st/zrb. Verze 4) Change the primary partition to 3 gb. ( Mtk 6582 4gb ) nefunguje, tedy aspoň u firmware A2.


Martas11
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: sob 18. led 2014 14:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THLW100S

Re: THL W100S

Příspěvek od Martas11 » ned 19. led 2014 13:40:42

Diky tomdeath podle tohoto navodu mam uspesnej root dikes funguje i dioda button led


simy
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 17. led 2014 20:36:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia E61

Re: THL W100S

Příspěvek od simy » pon 20. led 2014 18:26:45

Ahoj, mám firmware A2, zde uvedený návod je ve španělštině a navíc mi nejde stáhnout ten soubor, hází mě to na pochybné stránky kde chtějí registraci a stažení nějakýho softu. Neví nějaká dobrá duše kde by to bylo popsané v CZ (nechci ztratit jedno důležité slovo v překladači) a zároveň zde bude ke stažení ten soubor. Díky

Uživatelský avatar

zemaniel
Moderátor
Příspěvky: 806
Registrován: úte 07. čer 2011 21:09:41
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: ACER Liquid ZEST Plus
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi 5 Plus
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od zemaniel » úte 21. led 2014 21:24:12

Odpověď THL na dotaz zákazníka ze 14.1.2014:
"Thl Mobile :
Thank you for your mail .
We will release the updated firmware and the guide on our website soon ."

Že by? baterka mě už nebaví, dnes telefon lehnul v 15:30 !!!!
Zenfone 2 ZE551ML>Elephone P8000>THL 5000>HUAWEI P6>THL W100S>ZOPO ZP980 2/32>GoClever Fone 570Q>LG P880 Optimus 4X HD>HTC EVO3D>Huawei U8800>VF945>WM éra


Lukas1000
Androiďák!
Příspěvky: 560
Registrován: úte 24. srp 2010 12:36:47
Reputace: 2

Re: THL W100S

Příspěvek od Lukas1000 » stř 22. led 2014 18:41:18

Manželce se při více vybitém telefonu, následném připojení na nabíječku po různě dlouhé době restartuje telefon, někdy i opakovaně. Stává se to na všech 4 nabíječkách co doma máme ... netušíte čím by to mohlo být? Restarty během provozu nejsou, jen při nabíjení.
LG G2, bílá, 32GB, stock všechno (zatím)


Martas11
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: sob 18. led 2014 14:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THLW100S

Re: THL W100S

Příspěvek od Martas11 » pát 24. led 2014 19:37:43

kdyz nekomu volal a volani to zvedne telefon zavibruje v nastaveni to mam vyple a v gravityboxu take kdo poradi co s tim tel thl w100s
Naposledy upravil(a) Martas11 dne pát 24. led 2014 20:18:34, celkem upraveno 1 x.


Robinson
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pát 24. led 2014 20:14:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S
Rom: A2

Re: THL W100S

Příspěvek od Robinson » pát 24. led 2014 20:18:32

Ahoj, už jste někdo vyřešili nebo řešíte nějak problém s nabíjením. To jak špatně ukazuje procenta. Nebo to řešíte vytažením baterie???
Samsung SGS3 - ROM:Omega v 58 Android: 4.3
THL W100s - ROM:A2


popel85
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 15. led 2014 15:15:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Htc

Re: THL W100S

Příspěvek od popel85 » pon 27. led 2014 15:41:29

Ahoj, psal jsem na jeden eshop, kde prodavají Thl w100s a pán mi odpověděl takto, třeba to pomůže:

Dobrý den, ano, někdy se tato chyba objevuje, ale máme-li zhodnoti naše prodeje vs "reklamace", tak je to v 2% ze 100%. je několik možností problému: první je, že se špatně naformátuje batie již na začátku a pak samozřejmě se rychle vybíji, neb je jak počítač. Pokud jej patně nakonfigurujete, tak vám bude vždy ukazovat chybné údaje.Druhý problém může být v tom, že současně běží mnoho aplikaci na pozadí (např. vč. GPS, internet, neukončené aplikace, Facebook....)...pak samozřejmě, protože je baterie jen 1800mAm tak její kapacita rychle klesá. 3. problém je v baterii - tu vám vyměníme. 4. Problém je v telefonu - ten pak také měníme. Zatím se ale ukázalo, že problém byl často v baterii, nebo v neukončených aplikacích. .

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11079
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: THL W100S

Příspěvek od Jumbo78 » pon 27. led 2014 22:29:38

Už to formátování baterky je skvělý blábol a není jediný :D
Pán je fundovaný ;)

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


davkiller
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: ned 19. pro 2010 17:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 9
Tablet: Samsung Tab 2 LTE

Re: THL W100S

Příspěvek od davkiller » úte 28. led 2014 6:31:25

Chtel jsem se zeptat. Setkal se nekdo s tim,ze tlacitkem nejde zhasnout displej,ani vypnout mobil. Jen rozsvitit. A pomuze jen vytahnout baterii nebo softwarove mobil vypnout..... Dela mi to tak asi 1x denne.....

@telefon    

Odpovědět

Zpět na „THL W100 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host