THL W100 - obecná diskuzeTHL W100S

Odpovědět
Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 16. úno 2014 23:35:22

Však to také nikde ve specifikaci nemá.


Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Uživatelský avatar

zemaniel
Moderátor
Příspěvky: 806
Registrován: úte 07. čer 2011 21:09:41
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: ACER Liquid ZEST Plus
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi 5 Plus
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od zemaniel » pon 17. úno 2014 7:27:51

Kdyby někdo z vás narazil na ROM z Xiaocai X9S hoďte ji prosím třeba na uložto. Parametry se zdají být až nápadně podobné W100S (model X9 byl skoro totožný s W100) Možná by to v THL chodilo (jedná se o problém s baterkou který THL evidentně neřeší).... Dík
Zenfone 2 ZE551ML>Elephone P8000>THL 5000>HUAWEI P6>THL W100S>ZOPO ZP980 2/32>GoClever Fone 570Q>LG P880 Optimus 4X HD>HTC EVO3D>Huawei U8800>VF945>WM éra

Uživatelský avatar

kotes
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: ned 14. lis 2010 23:04:40
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 7, Xiaomi Redmi 5,Xiaomi Redmi Note 5
Mobil 2 / ROM: ,THL4400,Honor3C,Lenovo S90,Oukitel K6000 Pro,
Rom: 6.0
Bydliště: Veselí nad Moravou
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od kotes » pon 17. úno 2014 8:51:14

Třeba tady http://www.needrom.com/phone-roms/xiaocai/x9/ tak jenom to zkusit.Mě zatím co se vrátil z reklamačky foťáku,šlape jak má a baterka taky celkem drží. tady rom s XIAOCAI X9 http://uloz.to/xYoQSHtg/xiaocai-x9-miui-zip a oficial http://uloz.to/xLiBsSKs/x9-20131108-6589-1-06-zip

Uživatelský avatar

zemaniel
Moderátor
Příspěvky: 806
Registrován: úte 07. čer 2011 21:09:41
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: ACER Liquid ZEST Plus
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi 5 Plus
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od zemaniel » pon 17. úno 2014 17:23:11

No jo, ale to jsou X9 čistý, to je HW jako W100(MTK6589). My potřebujeme X9S, což by mělo být na MTK6582 se stejnou kamerou a pod.... Možné problémy budou s wifi a BT, zkoušel jsem nahodit minulý týden nějaké ZOPO a W450 a tam byl právě problém s rádiem.

EDIT: pak je ještě verze X9+ s 6582, ale 5", to by asi chcíplo na displej, i když to zopo bylo zrovna na 5 nebo na 4,7 a ovladač displeje to vzal

EDIT2: Otázkou bude, zda Xiaocai kopíroval od THL tak důkladně, že kromě HW bude stejný i SW, tj bug s baterkou :D Ale vzhledem k tomu, že oni si android upravují (nevím jestli ve všech zařízeních) tak by to mohlo být OK
Zenfone 2 ZE551ML>Elephone P8000>THL 5000>HUAWEI P6>THL W100S>ZOPO ZP980 2/32>GoClever Fone 570Q>LG P880 Optimus 4X HD>HTC EVO3D>Huawei U8800>VF945>WM éra


brczko
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 11. úno 2014 6:16:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S

Re: THL W100S

Příspěvek od brczko » pon 17. úno 2014 18:50:02

allfa píše:brczko:
Dík. Shuame staženo, nainstalováno, nakopírován shuame_en.exe.
Moc toho přeloženého není, root je doufám to tlačítko v horní liště.
Pokud to někdo hledá, dal jsem to na uloz.to.
http://uloz.to/xRrSCuPD/shuame-zip
Ano, a po kliknutí na Root v horní liště se pak objeví další stránka kde se klikne na Root Now:
Shuame root.JPG
Shuame root.JPG (32.69 KiB) Zobrazeno 4578 x
Root přístup je řízen aplikací Kinguser. Mě osobně vyhovuje, doporučuji však stáhnout novější verzi 3.3.050. Ta obsahuje i "Autostart", tj. výběr aplikací které se spouštějí při startu; Apps Backup pro zálohy a Uninstall Tool umožnující odinstalaci apps, i systémových.


Uživatelský avatar

VeGo
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: pát 14. říj 2011 16:25:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Ace

Re: THL W100S

Příspěvek od VeGo » úte 25. úno 2014 21:23:44

Zdravím, co byste doporucili koupit nyni? W100 nebo W100s? Nasel jsem prodejce ktery nabizi oba modely, W100s je o 10 dolaru drazsi.


Bawor
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: stř 06. bře 2013 14:14:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL 5000
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S

Re: THL W100S

Příspěvek od Bawor » čtv 27. úno 2014 16:42:15

W100 jsem neměl v ruce ale W100S jsem dal přítelkyni k vánocům a i s drobnými "závadami" je to supr telefon za tu cenu. Na Aukru jsem ho nedávno viděl za 3700,- s 2-letou zárukou, s garancí konečné ceny bez doplatku DPH a s dodáním do pár dnů.
EDIT xGrany:
Necituj poslední příspěvek!Přečti si prosím pravidla fóra.

Uživatelský avatar

zemaniel
Moderátor
Příspěvky: 806
Registrován: úte 07. čer 2011 21:09:41
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: ACER Liquid ZEST Plus
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi 5 Plus
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od zemaniel » čtv 27. úno 2014 18:40:32

Zde http://www.alibaba.com/product-detail/4 ... 76573.html pěkná kopie W100S.
Honesty..... No, zřejmě slušnej oddíl.... :lol: Bohužel nemají ani oni ke stažení FW, aby se zkusil vyřešit problém s baterií, ale vzhledem ke vzhledu ;) bych šacoval že bude obšlehnutej kompletně z THLka...???
VeGo píše:Zdravím, co byste doporucili koupit nyni? W100 nebo W100s? Nasel jsem prodejce ktery nabizi oba modely, W100s je o 10 dolaru drazsi.
Asi T5S
Zenfone 2 ZE551ML>Elephone P8000>THL 5000>HUAWEI P6>THL W100S>ZOPO ZP980 2/32>GoClever Fone 570Q>LG P880 Optimus 4X HD>HTC EVO3D>Huawei U8800>VF945>WM éra


roy100
Droid
Příspěvky: 1518
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: THL W100S

Příspěvek od roy100 » úte 04. bře 2014 9:52:11

Tak Framaroot v poslední verzi 1.9.1. rootuje i S ve verzi softu2, root snadno a rychle.
Recovery se používá stejná jako na THL W100?

Uživatelský avatar

zemaniel
Moderátor
Příspěvky: 806
Registrován: úte 07. čer 2011 21:09:41
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: ACER Liquid ZEST Plus
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi 5 Plus
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od zemaniel » stř 05. bře 2014 7:36:59

Včera se konečně objevil na NeedRom FW pro Xiaocai X9S. Bohužel ten, do kterého jsem vkládal největší naděje, že by mohl být použitelný pro náš foun, nejede. Zastaví se na bootscreenu XIAOCAI a jen probíhá animace, ani bootlop, nic, jen se točí. Ostatní co jsem zkoušel (Zopo,Iocean,W450) aspoň naběhly do systému (po výměně boot a lk img) Takže asi zase prd. Jinak jsem já i soudruzi ze sajůzu psali na tech support THL co a kdy hodlají dělat s novým FW který by hlavně opravil bug s baterií. Co myslíte? Ani "polib si" nenapsali ;)

EDIT: mimochodem Rusáci sundali z naší 1800mA beterky samolepky.... co myslíte že našli na alobalu pod tím? 1500mA :-D

EDIT2: THL W100S má foťák s OV8850 což bude hlavní problém, zatím v žádném FW který jsem zkoušel není (používá ho zatím co jsem koukal jen Huawei v Honor 3C). To samé bude s wifi a BT, s jakýmkoliv zkoušeným FW se zasekl telefon. HW je v tomto modelu dost atypický.
Naposledy upravil(a) zemaniel dne pát 21. bře 2014 19:54:58, celkem upraveno 1 x.
Zenfone 2 ZE551ML>Elephone P8000>THL 5000>HUAWEI P6>THL W100S>ZOPO ZP980 2/32>GoClever Fone 570Q>LG P880 Optimus 4X HD>HTC EVO3D>Huawei U8800>VF945>WM éra


izotope
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 27. pro 2013 20:32:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia 3310

Re: THL W100S

Příspěvek od izotope » úte 11. bře 2014 11:28:40

funfuje karta 64gb micro sd v thl w100s ?


vstepanek
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: pát 17. srp 2012 20:20:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Rom: MiUi V5

Re: THL W100S

Příspěvek od vstepanek » pát 14. bře 2014 8:14:15

Kartu 64gb jsem měl ve w100 a šlapala bez problémů.


Dvidin1
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 08. črc 2013 22:05:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S
Bydliště: Brno

Re: THL W100S

Příspěvek od Dvidin1 » pát 11. dub 2014 23:57:28

Tak jsem se stal majitelem W100s mám ho asi 3 dny, ale musím zaklepat s baterkou problém není :P . Včera jsem instaloval, instaloval a instaloval, telefonoval, psal sms,brouzdal po netu na FB a cca po 16 hod provozu bylo ještě 45% baterky a ani po odpojení z nabíječky mi to nedělalo žádnou neplechu. Jakou mám ROM, ROOT atd. netuším, ale pokud někdo budete něco potřebovat napište SZ a jak to zjistím, rád odpovím. Jinak zatím max spokojenost, ale je to krátká doba jedinej problém jsem zjistil a to, že mi nejde nainstalovat Navigon, řeší se v jném vlákně u všech možných founů zatím bezůspěšně. Máte Navigon někdo na W100S? Dík za příp info D.

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob 12. dub 2014 9:53:23

Navigon nechodí na 2SIM telefonech.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Dvidin1
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 08. črc 2013 22:05:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S
Bydliště: Brno

Re: THL W100S

Příspěvek od Dvidin1 » sob 12. dub 2014 14:16:43

Ahoj Tome,
nemůžu souhlasit na Lenovo A660 frčel super :-D co pořídit nejlíp na W100S za navi.?

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob 12. dub 2014 14:46:41

To nemůžu souhlasit já. Oficiální necracklá verze ne.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


brczko
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 11. úno 2014 6:16:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S

Re: THL W100S

Příspěvek od brczko » stř 16. dub 2014 13:05:28

Ahoj,
vracím se zpět k tomu jak jednoduše rootnout telefon a našel jsem ještě jednodušší nástroj než je Shuame (jednodušší v tom že je v angličtině).
Jedná se o Root Genius, ke stažení zde: http://www.shuame.com/en/root/
Postup:
Stáhnout Root Genius
V telefonu povolit USB Debugging (Nastavení-> Pro vývojáře -> zaškrtnout Ladění USB
Spustit Root Genius
Připojit telefon k PC
Aplikace automaticky detekuje telefon a řekne jestli je rootnutý nebo ne
Stisknout tlačítko Root a čekat několik minut, telefon se může v průběhu restartovat
Aplikace nyní potvrdí root telefonu
V telefonu je nainstalován KingUser

S aplikací KingUser jsem spokojen, doporučuji však stáhnout nejnovější verzi (aktuálně 3.3.6). Poslední verze jsou k nalezení zde: http://soft.shouji.com.cn/down/23861.html.
Naposledy upravil(a) brczko dne sob 19. dub 2014 18:48:18, celkem upraveno 1 x.


roy100
Droid
Příspěvky: 1518
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: THL W100S

Příspěvek od roy100 » stř 16. dub 2014 13:41:43

Framaroot je jednodušší, compu netřeba.


izotope
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 27. pro 2013 20:32:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia 3310

Re: THL W100S

Příspěvek od izotope » sob 19. dub 2014 17:04:42

ahoj, neví někdo, jak u w100s mít lepší fotky? pomohla by jiná aplikace nebo už to lepší nebude.


brczko
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 11. úno 2014 6:16:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S

Re: THL W100S

Příspěvek od brczko » sob 19. dub 2014 18:43:31

Ahoj izotope,
nahradil jsem původni galerii s fotoaparátem verzí z Android KK a subjektivně hodnotím fotky jako lepší. Občas sice zazlobí jas u fotek, ale to lze jednoduše zkorigovat přímo v mobilu jakýmkoliv grafickým editorem nebo pak v PC.
Android KK aplikace jsou ke stažení např. zde: http://www.svetandroida.cz/naloz-16-apl ... eni-201311.
Kromě aplikace Hodiny a Kalkulačka mám nainstalováno všechno a spokojenost.


bagrik12
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 28. srp 2013 12:08:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2F

Re: THL W100S

Příspěvek od bagrik12 » sob 19. dub 2014 21:25:08

Podle mě, je o hodně lepší aplikace Camera MX ,zdarma na krámě.

Uživatelský avatar

Nememet
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: pát 31. srp 2012 22:15:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XIaomi Mido S4 9505 L P70 S5 Neo
Mobil 2 / ROM: ROM střídám podle počasí :-)
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od Nememet » ned 20. dub 2014 7:50:43

Mohl by mi někdo prosím prozradit jak u THL W100 S funguje gps? U verze bez S to prý nebylo nic moc. Děkuju.


roy100
Droid
Příspěvky: 1518
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: THL W100S

Příspěvek od roy100 » ned 20. dub 2014 12:57:08

Mám ho přes dva měsíce, s GPS žádný problém, navigace v autě google a BOR s cedou přesná, na kolo a pěší tůry používám cardiotrainer, trasa zaznamenaná ok včetně průměrné rychlosti. Žádné úpravy jsem nemusel provádět.


pnboss
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 08. kvě 2011 9:49:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL w100s

Re: THL W100S

Příspěvek od pnboss » pát 25. dub 2014 20:50:24

Mám ho 4 dny. Zatím všechno šlape jak má. Spotřeba baterie se mi těžko hodnotí, protože nabijím každý večer, telefon pak leží od rána do 15 hod. na tichý režim ve skřínce v práci a pak si s ním hraju až do noci. Takže vzhledem k okolnostem normální výdrž dotykového telefonu. Trochu mě sere ta dioda. Root nechci (jen kvůli diody). Myslím, že za ty prachy fakt dobrý kup. Kdo nechce riskovat problémy s výdrží baterie, tak asi lepší volba T5s. Je téměř totožný a větší a novější model. Pokud se u něj neprojeví zase nějaký jiný "čajna kikx" :-)

Ještě otázečka k nabiječkám. Můžu použit k nabijení original Samsung autonabijecku? Má skoro všechny hodnoty stejné jako originál nabijecka THL. Kromě jednoho údaje: Output 5.0 - 500mA. Na Samsungu je až 700mA. Můžu ji používat aniž bych telefon poškodil???
děkuji za případné odpovědi

PS: kdyby mi chtěl někdo poradit jak na zprovoznění diody, tak bych byl nesmírně vděčen...
THL W100s. Díky za vaši trpělivost!


roy100
Droid
Příspěvky: 1518
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: THL W100S

Příspěvek od roy100 » pát 25. dub 2014 23:57:37

Bez rootu to nepůjde, proč ho nechceš? Pomocí framarootu je to asi tak na 36 sekund včetně jeho instalace, jednodušší už to být nemůže. Jinak po něm klasicky apk light flow.


pnboss78
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 25. dub 2014 20:22:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Thl w100s

Re: THL W100S

Příspěvek od pnboss78 » sob 26. dub 2014 6:58:43

já ti nevím, asi jsem líny :-)
s programem FLASH NOTIFICATION jsem mobil bez rootu rozblikal. reaguje na všechno podle nastaveni. akorát že neblika dioda na čelní straně nýbrž baterka (svítilna) ve spod telefonu. mobil mam bily s modrym plastovym krytem, takze to blikani vypada celkem efektne :-) (prekvapive ikdyz lezi na stole svitilnou dolu ke stolu)

funkci to plni a nevypada to veru zle... :-D
vam asi blikaji ty na celni strane ze?


roy100
Droid
Příspěvky: 1518
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: THL W100S

Příspěvek od roy100 » sob 26. dub 2014 7:12:27

Jj, ten jsem taky používal, ale svítí to až moc, ne vždy se to hodí, ta přední je prostě lepší. Framaroot je právě pro lenochy, přesně pro mě.


jetrisky
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 21. dub 2014 16:38:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s 4GB

Re: THL W100S

Příspěvek od jetrisky » sob 03. kvě 2014 18:16:41

Dá se na tento telefon sehnat někde u nás folie invisible shield ?

EDIT:
Ještě jestli by mi někdo poradil kde a jak se nastaví aby při zmeškaném hovoru nebo zprávě blikala dioda. Moc díky

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob 03. kvě 2014 19:23:40

Bez ROOTu nelze.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


jetrisky
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 21. dub 2014 16:38:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s 4GB

Re: THL W100S

Příspěvek od jetrisky » ned 04. kvě 2014 11:20:14

Dělal jsem na tom rootu asi tři chodiny a nepovedlo se. Naistaluju Framaroot a pak mi to píše failed Try another exploit if available (Error #9)

dá se s tím něco dělat ?

Odpovědět

Zpět na „THL W100 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host