THL W100 - obecná diskuzeTHL W100S

Odpovědět

roy100
Droid
Příspěvky: 1517
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: THL W100S

Příspěvek od roy100 » ned 04. kvě 2014 13:13:09

Z dolního menu vyzkoušej další, on se chytne. Tuším, že Boromir to dával.





jetrisky
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 21. dub 2014 16:38:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s 4GB

Re: THL W100S

Příspěvek od jetrisky » ned 04. kvě 2014 13:26:14

Nejde ani tak

EDIT:
SuperSU nejde naistalovat protože nejsou naistalovány SU Binary

EDIT by don_alex:
Nepiš dva a více příspěvků pod sebe, od toho máš tlačítko "Upravit". Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je.


roy100
Droid
Příspěvky: 1517
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: THL W100S

Příspěvek od roy100 » ned 04. kvě 2014 15:52:28

tak použij Kingoroot, instaluje se do počítače, viz výše.


jetrisky
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 21. dub 2014 16:38:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s 4GB

Re: THL W100S

Příspěvek od jetrisky » ned 04. kvě 2014 16:16:36

To jsem taky udelal ale nespoji me to s mobilem i kdyz ladeni je zapnute

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 04. kvě 2014 16:29:48

A ADB ovladače máš nahrané?
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play



jetrisky
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 21. dub 2014 16:38:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s 4GB

Re: THL W100S

Příspěvek od jetrisky » ned 04. kvě 2014 16:43:07

v mobilu ? tak to nevim. kde je najdu

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od LivArt » ned 04. kvě 2014 16:44:00

V počítači, obvykle se to kontroluje přes správce zařízení při připojeným telefonu.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


jetrisky
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 21. dub 2014 16:38:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s 4GB

Re: THL W100S

Příspěvek od jetrisky » ned 04. kvě 2014 16:48:33

Tak jsem je instaloval a stejne mi to nespoji s mobilem a USB ladeni je zapnuto

EDIT:
Mám asi jedinečný kus na kterém to prostě nejde

EDIT2:
Je možné že by to dělala nějaká aplikace ? Neměl bych to dát do továrního nastavení ?

EDIT by don_alex:
Nepiš dva a více příspěvků pod sebe, od toho máš tlačítko "Upravit". Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je.

Uživatelský avatar

zemaniel
Moderátor
Příspěvky: 806
Registrován: úte 07. čer 2011 21:09:41
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: ACER Liquid ZEST Plus
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi 5 Plus
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od zemaniel » ned 04. kvě 2014 17:34:16

Baterie FIX pro A2 FW

Na Řeckém fóru myphone.gr se objevil patch na baterku. Vyzkoušeno a zdá se že zatím funguje tak jak má.
Testováno na "nové" ROM (podle mně fake ROM 131115 - datum u souborů je 1.4.2014 ;) ) z needrom THL.W100.A2.140331.JB5.V16

http://ulozto.cz/x1XpxkrC/fix-v6-4-pwr- ... -a2rom-zip

Instalace z CWM Recovery, po instalaci wipe cache a dalvik cache
Vyzkoušejte.....
Zenfone 2 ZE551ML>Elephone P8000>THL 5000>HUAWEI P6>THL W100S>ZOPO ZP980 2/32>GoClever Fone 570Q>LG P880 Optimus 4X HD>HTC EVO3D>Huawei U8800>VF945>WM éra


tomdeath
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 10. črc 2012 20:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S

Re: THL W100S

Příspěvek od tomdeath » pon 05. kvě 2014 7:56:55

To: jetrisky

Problém bych určitě hledal v instalaci správných ovladačů (zkontroluj ve správci zařízení ve WIN) a telefon musíš připojit k počítači jako Zařízení pro média (MTP).

Taky jsem s tím napoprvé bojoval.


jetrisky
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 21. dub 2014 16:38:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s 4GB

Re: THL W100S

Příspěvek od jetrisky » pon 05. kvě 2014 8:24:39

Jak ale poznám že ovladače jsou správné?

EDIT:
Kdesstáhnu správné ovladače? Jsem už z toho nešťastný. Dělám na tom uuž skoro nepřetržitě dva dny a nic.

EDIT2:
Půjde mi to MTP i ve Windows 8?

EDIT by don_alex:
Nepiš dva a více příspěvků pod sebe, od toho máš tlačítko "Upravit". Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je.


tomdeath
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 10. črc 2012 20:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S

Re: THL W100S

Příspěvek od tomdeath » pon 05. kvě 2014 9:33:24

Jestli máš Win8 tak můžeš mít problém s podpisem ovladačů. Pravděpodobně při instalaci se ti nainstalovaly jen nějaké ovladače, ale všechny ne. Na Win8 musíš nepodepsané ovladače nainstalovat podle návodu, který najdeš na googlu.


jetrisky
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 21. dub 2014 16:38:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s 4GB

Re: THL W100S

Příspěvek od jetrisky » pon 05. kvě 2014 11:05:12

Tak jsem u znamého na XP a dělám root přes KingoRoot . Jak dlouho to vůbec trvá? Program mi píše Waiting for device a na mobilu je FASTBOOT mode...

Už to jede asi 20 minut a stále nic

EDIT:
Tak se mi nějakým způsobem podařilo ten původní soubor lights.default.so ze system - lib - hw snazat ale ten s SD karty co jsem si stahnul tam nedostanu. Když to chci přes ES File Explorer tak mi to píše READ: only file system

EDIT by don_alex:
Nepiš dva a více příspěvků pod sebe, od toho máš tlačítko "Upravit". Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od LivArt » pon 05. kvě 2014 13:03:56

Páč si musíš ještě /system připojit jako zapisovatelný. To se v ES dělá tam, kde jsi povoloval práva roota (klikneš na ten text a ono se to zeptá, co dál).
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


jetrisky
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 21. dub 2014 16:38:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s 4GB

Re: THL W100S

Příspěvek od jetrisky » pon 05. kvě 2014 13:42:26

Ufff už to šlape . Moc díky všem za pomoc

EDIT:
Nevíte někdo ještě kde by se dala koupit folie invisibleSHIELD na THL W100S ? Třeba i z jiného telefonu jestli na něj pasuje.

EDIT2:
Ještě k té diodě. Fungu jen na aplikace které jsou v mobilu orig. Jinak na istalované aplikace Messenger, Facebook, WhatsApp a jiné nefunguje.

EDIT by don_alex:
Nepiš dva a více příspěvků pod sebe, od toho máš tlačítko "Upravit". Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je.

Uživatelský avatar

zemaniel
Moderátor
Příspěvky: 806
Registrován: úte 07. čer 2011 21:09:41
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: ACER Liquid ZEST Plus
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi 5 Plus
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od zemaniel » pon 05. kvě 2014 19:00:16

Milý pane, obávám se, že máš od začátku problém, který se snažíš řešit nepříliš standartním postupem pokus-omyl, což asi nebude to pravé.
1. promiň, že jsem nereagoval na SZ, teď jsem dorazil z práce a i když sleduji vývoj debaty celý den na mobilu tak se mi na něm odpověď smolit nechtělo...
2. Pod W8 budeš mít problém ovladače rozchodit, není to nemožné ale chce to trochu zkušeností jak s driverem tak se systémem mrkvosoft.
3. Root máš podle toho co píšeš v nějakém polozmršeném stavu
4. Pokračoval bych být tebou zálohou appek, hard resetem - ale spíš čistou instalací - StocK ROM 131115 - ovšem narážíme na tvůj problém s ADB ovladače, který budeš muset nejprve pořešit
5. Instalace poslední verze FramaRoot a narootování telefonu touto app - nevidím důvod proč by to nešlo
6. Pokud se vše podaří, tak ti dioda bude blikat na vše a ne jen na něco - což jsem taky ještě neviděl (ale neviděl jsem toho hodně, toť pravda...)
7. Aplikacím z číny na ROOT telefonu se obloukem vyhýbám, protože jako sorry, ale nainstalovat si něco, kde poslepu odklepeš "domeček-pták-rejžový pole" a bůhví jaký znak a absolutně nevíš, co se ti v tu chvíli natahuje do telefonu a hlavně do PC...???!!! Stačí si potom zkontrolovat běžící procesy a nestačíš se divit... Takže za mně FramaRoot
Pokud se někde mýlím, opravte mně někdo ;)
Zenfone 2 ZE551ML>Elephone P8000>THL 5000>HUAWEI P6>THL W100S>ZOPO ZP980 2/32>GoClever Fone 570Q>LG P880 Optimus 4X HD>HTC EVO3D>Huawei U8800>VF945>WM éra


jetrisky
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 21. dub 2014 16:38:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s 4GB

Re: THL W100S

Příspěvek od jetrisky » pon 05. kvě 2014 19:51:41

Teď to vidím ona bliká na vše ale na něco tak slabě že to je vidět jen ve tmě


roy100
Droid
Příspěvky: 1517
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: THL W100S

Příspěvek od roy100 » pon 05. kvě 2014 22:03:14

Jestli máš root OK, což si myslím, že máš (problém s malým jasem je známý při řešení které jsi použil), tak problémy s diodou řeší apk light flow. Dioda je vidět stejně pro všechny notifikace. Osobně odzkoušené a používané řešení.


Phayulka
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 18. pro 2013 11:38:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee X5

Re: THL W100S

Příspěvek od Phayulka » úte 06. kvě 2014 17:02:31

Všem co tu řešili root W100S :) Mám verzi ThL.W100.A2.131115.JB5.V16.QHD.EN.COM.8P32_MT6582_ W_4H5.. Podařil se mi udělat root přes Kingo android ROOT, trvalo to asi 3 minuty, jen se řídíte pokyny :) ani se mi nesmazali žádné soubory :) Jediné co je potřeba mít nastavené ladění USB. Ještě jsem měla povoleno vývojář v Info o telefonu třikrát kliknete na číslo sestavení a jste vývojář - nevím co je na tom pravdy, :D ale měla jsem toto nastavené. Takže doporučuji KINGO ANDROID ROOT :) :yes:


bagrik12
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 28. srp 2013 12:08:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2F

Re: THL W100S

Příspěvek od bagrik12 » stř 07. kvě 2014 18:40:39

zemaniel píše:Baterie FIX pro A2 FW

Na Řeckém fóru myphone.gr se objevil patch na baterku. Vyzkoušeno a zdá se že zatím funguje tak jak má.
Testováno na "nové" ROM (podle mně fake ROM 131115 - datum u souborů je 1.4.2014 ;) ) z needrom THL.W100.A2.140331.JB5.V16

http://ulozto.cz/x1XpxkrC/fix-v6-4-pwr- ... -a2rom-zip

Instalace z CWM Recovery, po instalaci wipe cache a dalvik cache
Vyzkoušejte.....
Na mé Thl W100s nefunkční::::::


pnboss
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 08. kvě 2011 9:49:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL w100s

Re: THL W100S

Příspěvek od pnboss » čtv 08. kvě 2014 14:42:14

Ty problémy s baterkou jsou na všech přístrojích? Nebo jak se to pozná? (ať nervu do telefonu něco, co ani nepotřebuje...)
THL W100s. Díky za vaši trpělivost!


meldal
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 06. kvě 2014 18:54:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1m
Rom: Stock
Bydliště: Liberec

Re: THL W100S

Příspěvek od meldal » ned 11. kvě 2014 11:31:09

Mě ten "fix baterie" zdá se pomohl, dával jsem ho do telefonu 7.5. a zatím OK. Předtím při nabití a dosažení 100%ho nabití začala procenta rychle klesat na cca 80%, nezáleželo jestli je stále připojena nabíječka nebo už ne. Poté telefon "dlouho" držel na 80% a než začala % klesat.


akranius
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 14. led 2014 7:20:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P8000

Re: THL W100S

Příspěvek od akranius » úte 13. kvě 2014 12:40:45

Zdravim. Chci se zeptat jestli jste uz nekdo zkousel novou ROM na w100s
ThL.W100S.151H.A2.140326.JB5.V16.QHD.EN.COM.8P32_MT6582_W_4H5_1336M ?

je k dispozici na Needrom.com, hlavne by me zajimalo jestli uz nahoudou neresi problem s tou baterkou. Vsem dik za odpoved.


akranius
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 14. led 2014 7:20:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P8000

Re: THL W100S

Příspěvek od akranius » úte 13. kvě 2014 17:10:02

Tak jsem se rozhodl ROM testnout pomoci Flash tool,ale nastal problem.Kdyz pripojim vypnuty telefon k PC tak se ve spravci zarizeni ukaze asi jen na vterinu a zase zmizi. ( MediaTek PreLoader USB VCOM port ) Vsechny ovladace jsou nainstalovane,zkousel jsem i z ruznych zdroju a proste nic nepomaha. Zkousel jsem to na win XP i na Win7 nejde. Kdyz jsem flashoval a rootoval telefon poprve,nebyl problem.V PC od te doby zadna zmena co by to podle me zpusobila.
Nevite nekdo jak docilit toho,aby zustal telefon ve spravci zarizeni zobrazen ?

EDIT by don_alex:
Odstraněna zbytečná citace

Uživatelský avatar

zemaniel
Moderátor
Příspěvky: 806
Registrován: úte 07. čer 2011 21:09:41
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: ACER Liquid ZEST Plus
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi 5 Plus
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od zemaniel » úte 13. kvě 2014 19:52:13

zemaniel píše: Testováno na "nové" ROM (podle mně fake ROM 131115 - datum u souborů je 1.4.2014 ;) ) z needrom THL.W100.A2.140331.JB5.V16
Cituji sám sebe ;) Není tam vůbec žádná změna, ani opraven bug s baterkou.
Připojuješ telefon až potom co zmáčkneš DOWNLOAD???
Zenfone 2 ZE551ML>Elephone P8000>THL 5000>HUAWEI P6>THL W100S>ZOPO ZP980 2/32>GoClever Fone 570Q>LG P880 Optimus 4X HD>HTC EVO3D>Huawei U8800>VF945>WM éra


akranius
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 14. led 2014 7:20:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P8000

Re: THL W100S

Příspěvek od akranius » stř 14. kvě 2014 3:47:50

Jasne,delal sem to podle navodu,pak i jiny postupy a stejne nic. Chtel sem vyhkouset hlavne jestli se neopravi ten problem s baterkou, takze na to zatim kaslu. A ten fix co je tady na foru me taky nefunguje. Jinak dik za odpoved.

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: THL W100S

Příspěvek od maku » stř 14. kvě 2014 10:21:05

Zapni download pripoj telefon bez baterky az pak zasun baterku do telefonu, pak pockas az se zobrazi zelene kolecko OK. Pak az muzes odpojit telefon.

@telefon    
Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 9.0.0 \ ROM: STOCK PQ3A.190705.003 \ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \ - Na Prodej!!!
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12


akranius
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 14. led 2014 7:20:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P8000

Re: THL W100S

Příspěvek od akranius » ned 18. kvě 2014 16:56:47

Presne tenhle postup jsem delal a proste to nejde. Telefon se i tak hned odpoji,takze se zadnyho zelenyho kolecka nedockam. Uz to proste neresim,ale dik za rady 8-)

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: THL W100S

Příspěvek od maku » pon 19. kvě 2014 0:38:58

Mas v telefonu zaple USB ladeni? Odinstaluj ovladace a po resetu PC je zase nainstaluj.

@telefon    
Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 9.0.0 \ ROM: STOCK PQ3A.190705.003 \ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \ - Na Prodej!!!
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12


akranius
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 14. led 2014 7:20:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P8000

Re: THL W100S

Příspěvek od akranius » stř 21. kvě 2014 5:33:12

Ladění povoleno a odinstalovat ovladace jsem samozrejmne zkousel, nepatrim urcite mezi amatery :DD Kdyz jsem na telefonu delal root tak ho pocitac nasel bezproblemu a zustal zobrazen v spravci zarizeni, ale ted se proste odpojuje. Jestli to neni treba tim,ze uz sem tam pri rootnuti nahral jinou ROM ( A2 131115.JB5.V16.QHD.EN.COM.8P32-MT6582-W-4H5 )??? Jinak kdyz necham pripojen telefon bez baterky,tak se neustale v intervalech cca 1sek pripojuje a odpojuje, ma to takhle delat kdyz v nem neni baterie ? Jesi treba nebude nejaka zavada telefonu.

Odpovědět

Zpět na „THL W100 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host