THL W100 - obecná diskuzeTHL W100S

Odpovědět
Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: THL W100S

Příspěvek od maku » pát 23. kvě 2014 10:39:31

Nejspis bude problem v ovladacich pokud nebude problem primo v telefonu. Jak telefon pripojis s paberkou k PC tak ho vidis ve spravci zarizeni?


Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 10.0.0 \ ROM: STOCK QP1A.191005.007\ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12
Xiaomi mi Band 4 - Global FW 1.0.7.04



antr
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: pon 25. črc 2011 21:04:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Inew V3

Re: THL W100S

Příspěvek od antr » pon 02. čer 2014 19:42:11

Můžete mi poradit nějakou dobrou ROM, kromě oficiálních kterou jsou na Needrom. Asi s w100 nwpasuji na w100s? Díky


allfa
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 19. čer 2011 11:42:12
Reputace: 0

Re: THL W100S

Příspěvek od allfa » stř 25. čer 2014 6:33:57

Ahoj, řešil jste někdo nastavení ID volajícího? Mám to šedivé a nejde to změnit.


davkiller
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: ned 19. pro 2010 17:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 9
Tablet: Samsung Tab 2 LTE

Re: THL W100S

Příspěvek od davkiller » pát 04. črc 2014 6:57:52

Vim, ze se tady psalo, ze funguje 64gb karta ve W100. Muze nekdo potvrdit, ze funguje i ve W100s? Libi se mi tato: Kingston SDXC 64gb???? Bude fungovat? Diky

@telefon    


ferovojto
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: ned 05. led 2014 23:15:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S

Re: THL W100S

Příspěvek od ferovojto » ned 20. črc 2014 11:19:48

Můžete mi poradit nějakou dobrou ROM :rtfm:


Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8438
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T 128GB
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od unavix » ned 20. črc 2014 12:01:37

Stačí si vybrat a vyzkoušet - http://www.needrom.com/phone-roms/thl/thl-w100/
SLEVOVÉ KUPONY NA ZBOŽÍ Z GEARBEST POUZE NA MÉM WEBU A PROFILECH NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍ!


pnboss
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 08. kvě 2011 9:49:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL w100s

Re: THL W100S

Příspěvek od pnboss » čtv 24. črc 2014 17:45:02

Chci si koupit PRESSY tlačítko. Nemáte nějaký tip na osvědčené a vyzkoušené na thl w100s? díky
THL W100s. Díky za vaši trpělivost!

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8438
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T 128GB
Kontaktovat uživatele:

Re: THL W100S

Příspěvek od unavix » čtv 24. črc 2014 18:25:38

SLEVOVÉ KUPONY NA ZBOŽÍ Z GEARBEST POUZE NA MÉM WEBU A PROFILECH NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍ!


pnboss
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 08. kvě 2011 9:49:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL w100s

Re: THL W100S

Příspěvek od pnboss » pon 28. črc 2014 18:07:59

Mám tlačítko, mám aplikaci, ale na THL W100S nefunkční... :-(
THL W100s. Díky za vaši trpělivost!

Uživatelský avatar

Valdauf63
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 02. srp 2011 14:50:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Mobil 2 / ROM: Galaxy S6

Re: THL W100S

Příspěvek od Valdauf63 » čtv 31. črc 2014 8:50:47

Taky jsem koupil tenhle telefon, ale pro manželku. Nicméně se mi zdá, že při volání ji špatně slyším. Zvuk je bez ostrosti, tlumený - jíné telefony zní úplně jinak. Někdy mám problém ji vůbec slyšet. Taky mám THL ale 100S. Bez problémů. Nemám něco špatně nastaveno - nebo ... Nevím si rady. Že by zmetek?
Na telefonu je root i recovery. Vše funguje, až na to volání, což je u telefonu dost podstatný problém. :facepalm:


roy100
Droid
Příspěvky: 1522
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: THL W100S

Příspěvek od roy100 » čtv 31. črc 2014 14:33:35

Zkus poladit nastavení citlivosti mikrofonu v mobile uncle tools.

Uživatelský avatar

Valdauf63
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 02. srp 2011 14:50:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Mobil 2 / ROM: Galaxy S6

Re: THL W100S

Příspěvek od Valdauf63 » čtv 31. črc 2014 15:18:59

Zkus trošku podrobněji .....


Lukas1000
Androiďák!
Příspěvky: 560
Registrován: úte 24. srp 2010 12:36:47
Reputace: 2

Re: THL W100S

Příspěvek od Lukas1000 » čtv 31. črc 2014 16:05:33

HLEDEJ! Inžynýr mód...
LG G2, bílá, 32GB, stock všechno (zatím)

Uživatelský avatar

Valdauf63
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 02. srp 2011 14:50:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Mobil 2 / ROM: Galaxy S6

Re: THL W100S

Příspěvek od Valdauf63 » čtv 31. črc 2014 16:16:36

EngineerMode - našel, ale co dál? Pod čím to mám hledat .... :oops:


Lukas1000
Androiďák!
Příspěvky: 560
Registrován: úte 24. srp 2010 12:36:47
Reputace: 2

Re: THL W100S

Příspěvek od Lukas1000 » čtv 31. črc 2014 18:33:29

LG G2, bílá, 32GB, stock všechno (zatím)

Uživatelský avatar

Valdauf63
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 02. srp 2011 14:50:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Mobil 2 / ROM: Galaxy S6

Re: THL W100S

Příspěvek od Valdauf63 » pát 01. srp 2014 7:50:17

Díky. Vyzkouším a dám vědět, jak to dopadlo :palec:

EDIT by pRo_lama:
Necituj posledný príspevok! Prečítaj si prosím Ťa pravidlá fóra a dodržuj ich!


pnboss
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 08. kvě 2011 9:49:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL w100s

Re: THL W100S

Příspěvek od pnboss » pát 01. srp 2014 15:01:35

uz nejakou dobu mi "haprovalo" wifi. ted uz nejede skoro vubec. tovarni restart nepomohl. wifi je asi v mexiku....
resil to nekdo? diky

PS: mobil koupeny pres alliexpress v dubnu :-(
THL W100s. Díky za vaši trpělivost!


algec
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: čtv 14. lis 2013 20:00:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S

Re: THL W100S

Příspěvek od algec » stř 03. pro 2014 20:00:30

Ahojte, přesně po roce mě u THL W100S začal haprovat display. Začne to zrnit červeno-modro-zeleně, pak se to obraz trošku rozjede(duchuje), no a pak se to kousne úplně. Pomůže vyjmout baterku a znovu nastartovat. Bohužel tak na cca 15 -20 minut, pak je to tam znovu. Co s tím. Díky. ještě můžu přidat, že z várky 3 telefonů loni v listopadu to už dělají 2.


izotope
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 27. pro 2013 20:32:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia 3310

Re: THL W100S

Příspěvek od izotope » pon 01. úno 2016 20:28:56

-koupil jsem kartu Kingston micro SDXC 64GB class 10 a v thl w100s maká:)
-dále jsem přerozdělil vnitřní paměť (2GB pro aplikace + 800MB data:)


Autor tohoto vlákna
lijavec
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: čtv 27. led 2011 23:03:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P7

Re: THL W100S

Příspěvek od lijavec » úte 02. úno 2016 9:09:55

Můžu se zeptat jak si přerozdělil tu paměť?
Dík


izotope
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 27. pro 2013 20:32:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia 3310

Re: THL W100S

Příspěvek od izotope » úte 02. úno 2016 17:29:04

přes USB kabel jsem zapojil mobil k PC a přes program Smart Phone Flash Tool jsem naflashoval již upravené soubory EBR1, EBR2

Odpovědět

Zpět na „THL W100 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host