THL W100 - obecná diskuzeKlicK button

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
oldass
Stálý androiďák
Příspěvky: 101
Registrován: pát 11. říj 2013 14:01:56
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Nubia Z7 mini

KlicK button

Příspěvek od oldass » pon 28. dub 2014 9:20:45

Zakoupil jsem toto tlačítko: http://www.ebay.com/itm/New-Klick-quick ... 0784835065
Ale na W100 mi bohužel nefunguje, kliknutí na tlačítko software nezachytí. Zkoušel podobnou věc někdo jiný? (na THL W100) Díky




Uživatelský avatar

Jephy
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: stř 23. čer 2010 15:24:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: KlicK button

Příspěvek od Jephy » stř 30. dub 2014 11:16:41

Odkud jsi stahoval app?


Autor tohoto vlákna
oldass
Stálý androiďák
Příspěvky: 101
Registrován: pát 11. říj 2013 14:01:56
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Nubia Z7 mini

Re: KlicK button

Příspěvek od oldass » sob 03. kvě 2014 18:09:16

Ze stránek od výrobce.


Autor tohoto vlákna
oldass
Stálý androiďák
Příspěvky: 101
Registrován: pát 11. říj 2013 14:01:56
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Nubia Z7 mini

Re: KlicK button

Příspěvek od oldass » sob 03. kvě 2014 18:32:04

Zkoušel jsem tlačítko na jiném mobilu, tam fungovalo. Takže na THL W100 to vypadá na nějaké HW omezení.


tomdeath
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 10. črc 2012 20:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100S

Re: KlicK button

Příspěvek od tomdeath » pon 05. kvě 2014 7:45:31

Nejsem si jistý, ale myslím, že problém bude v zapojení konektoru. Norma pro konektory u telefonů THL je CTIA a u jiných OMTP. Pokud máš Klickbutton s normou OMTP tak ti asi nebude fungovat u THL, ale u některých ostatních telefonů (např. Nokia, HTC atd.) fungovat bude.

Řeší se to například zde: http://androidforum.cz/spatny-zvuk-ze-s ... 40802.html


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22365
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: KlicK button

Příspěvek od LivArt » pát 01. srp 2014 17:16:25

Na Galaxy S2 tohle tlačítko s aplikací funguje.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
oldass
Stálý androiďák
Příspěvky: 101
Registrován: pát 11. říj 2013 14:01:56
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Nubia Z7 mini

Re: KlicK button

Příspěvek od oldass » úte 05. srp 2014 11:47:12

tomdeath píše:Nejsem si jistý, ale myslím, že problém bude v zapojení konektoru. Norma pro konektory u telefonů THL je CTIA a u jiných OMTP. Pokud máš Klickbutton s normou OMTP tak ti asi nebude fungovat u THL, ale u některých ostatních telefonů (např. Nokia, HTC atd.) fungovat bude.

Řeší se to například zde: http://androidforum.cz/spatny-zvuk-ze-s ... 40802.html
Jak psal tomdeath, na W100 je jinak zapojený audio jack, takže zde to tlačítko nefungovalo, škoda. Holt jsem ho poslal dál.

Odpovědět

Zpět na „THL W100 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host