THL W100 - ROM/ROOT/FWZáloha ROM


Autor tohoto vlákna
Tetrius
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: čtv 22. srp 2013 12:14:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G4 Advanced

Záloha ROM

Příspěvek od Tetrius » pon 07. říj 2013 14:47:25

Ahoj, rád bych si zálohoval ROMku se vším všudy do formátu pro Flash Tools a nevím jak na to poradíte prosím někdo??? Díky

Aha tak už jsem to našel tady http://www.needrom.com/tutorial-backup- ... roidtools/
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne sob 19. říj 2013 7:56:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj svoje príspevky a nevytváraj po sebe viac príspevkov !!!





Luboš P
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pon 16. zář 2013 12:38:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200 + W100
Bydliště: Praha 9

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Luboš P » čtv 17. říj 2013 21:35:43

Rád bych udělal zálohu, ale nejsem schopen nainstalovat telefon k počítači. USB ladění mám zaplé, při instalaci driverů mi to napíše, že jsou nainstalovány, pak restartuju počítač, připojím telefon píše instalace softwaru ovladače zařízení a po cca 15-20 vteřinách software ovladače zařízení nebyl úspěšně nainstalován. Stáhnul jsem různé drivery z různých míst, ale nepomáhá.
Ve správci zařízení mám "ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány (kód 28)

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: Záloha ROM

Příspěvek od maku » čtv 17. říj 2013 22:05:03

Kód 28

Ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalované. (Kód 28).

Pro přeinstalaci ovladače zařízení klepněte na tlačítko Přeinstalovat ovladač.


Tlačítko řešení: Přeinstalovat ovladač

Tento kód znamená, že zařízení nebylo úplně nainstalované.

Potíže odstraňte použitím doporučeného řešení. Pokud takto potíže neodstraníte, můžete se pokusit odebrat zařízení ze Správce zařízení a poté je přidat spuštěním Průvodce přidáním hardwaru z okna Ovládací panely. Pokud potíže potrvají, bude nutné získat aktualizované ovladače.
Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 9.0.0 \ ROM: STOCK PQ3A.190705.003 \ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \ - Na Prodej!!!
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12


Autor tohoto vlákna
Tetrius
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: čtv 22. srp 2013 12:14:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G4 Advanced

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Tetrius » pát 18. říj 2013 6:07:34



Luboš P
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pon 16. zář 2013 12:38:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200 + W100
Bydliště: Praha 9

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Luboš P » pát 18. říj 2013 6:55:35

Díky, vyzkouším. To vypadá na podrobný návod a aktivní přístup k instalaci ovladačů ze správce zařízení. Já jsem pouze nainstaloval ovladače z rozbaleného staženého souboru a nechal proběhnout instalaci driverů, pak restartoval a připojil telefon s baterkou a zaplim laděním USB, potom se to snažilo provést instalaci zařízení, která bohužel skončila chybně.

A musel jsem vypnout antivirovou ochranu, protože to hlásí trojského koně a nenechá mi to instalaci provést!!!!



Autor tohoto vlákna
Tetrius
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: čtv 22. srp 2013 12:14:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G4 Advanced

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Tetrius » pát 18. říj 2013 13:30:48


Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: Záloha ROM

Příspěvek od maku » pát 18. říj 2013 17:35:58

Ted nato koukam poradne a bez ROOT te to nepusti udelat zalohu FW takze drivery mas urcite OK

The tutorial:
1.Device have been rooted by above step
2.Set Device to USB Debugging Enable
3.Go to MTK Droid Tools > Run As Administrator MTK Droid Tools.exe
4.Connect Phone to PC via USB Port
Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 9.0.0 \ ROM: STOCK PQ3A.190705.003 \ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \ - Na Prodej!!!
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12


Luboš P
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pon 16. zář 2013 12:38:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200 + W100
Bydliště: Praha 9

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Luboš P » pát 18. říj 2013 20:04:06

Tak návod v odkazu od TETRIUSE:
http://androidforum.cz/ovlada-e-pro-mtk ... 39804.html
je u mne nepoužitelný. Bez baterie po připojení se mi ve správci zařízení žádný nový hardware neobjeví, vyndavám a nandavám jako kokos?????????
včera když tam baterie byla, tak to alespoň nějaký hardware ukazovalo, zkusím s baterií a pak ovladač aktualizovat podle návodu....

Tak i když nyní ve správci zařízení vidím MT65XX Android phone s vykřičníkem, dám aktualizovat ovladač a zvolím rozbalený "usb2ser_2kXP" tak to napíše "systém windows nemůže najít software ovladače vašeho zařízení" tak jsem zase v háji :cry:

Tak po dvou večerech úspěch!!!!! tak TETRIUSI děkuji tento níže uvedený odkaz na drivery pomohl a NAINSTALOVÁNO!!!!-jako SAMSUNG-HTC android interface
http://smart-mobil.e-shoper.net/soubory ... Setup6.msi
Už jsem myslel, že chyba jsem já..
Ale záloha opravdu nejde, telefon se sice načte do MTKdroidtools, ale tlačítko Backup pro zálohu je šedé a nelze stisknout poradí někdo, zdali musí být ROOT?

Děkuji předem

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát 18. říj 2013 22:21:51

Samozrejme musi byt root.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Luboš P
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pon 16. zář 2013 12:38:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200 + W100
Bydliště: Praha 9

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Luboš P » sob 19. říj 2013 16:45:47

Udělal jsem root podle tohoto odkazu https://mail.volny.cz/app/linkview.php? ... kbkCHj7o1M

v telefonu mám ikonu super su dvojitý modrý kříž, takže root asi ok, ale bohužel přes mtkdroidtools, se stále nedaří záloha. už není okénko modré ale žluté, mtkdroid tools ho vidí jako: "W100 system/bin/su is found!Via the root button it is possible to get root shell!"

Tlačítko BACKUP stále neprosvícené a nelze stlačit.

Co dál?

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob 19. říj 2013 18:09:13

Něco máš blbě blbě s Rootem, okénko musí být zelené.
Přílohy
Schránka01.jpg
Schránka01.jpg (74.98 KiB) Zobrazeno 11658 x
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Luboš P
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pon 16. zář 2013 12:38:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200 + W100
Bydliště: Praha 9

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Luboš P » sob 19. říj 2013 18:16:19

Dá se tedy původní root nějak odinstalovat a zkusit jiný způsob, nebo mohu rovnou rootovat znovu jiným způsobem?

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: Záloha ROM

Příspěvek od maku » ned 20. říj 2013 10:37:10

Normalne rootni tim spusobem jak jsem ti psal v mailu mas root napul udelany. A vysledek musi byt jak vidis na obrazku co sem dal Tomáš Kubec ja ti ho taky poslal na mail jak jsem rootnul ja telefon a vysledek je ze to okenko mam taky zelene.
Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 9.0.0 \ ROM: STOCK PQ3A.190705.003 \ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \ - Na Prodej!!!
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12


Luboš P
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pon 16. zář 2013 12:38:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200 + W100
Bydliště: Praha 9

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Luboš P » ned 20. říj 2013 12:41:33

Tak díky maku jsem to nevzdal a opětovně rootnul přes MTKdroidtools 248 a ejhle barvička zelená a root ok. Takže všem doporučuji root přes mtkdroid 248. Záloha též provedena, trvala dost dlouho tak 15 minut. Už jsem myslel, že dělám chybně, ale vše ok-chce to trpělivost. A Tomášovi samozřejmě díky za odkaz na prográmek a jednoduchý root. :lol:

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: Záloha ROM

Příspěvek od maku » ned 20. říj 2013 13:31:38

Tak to mame radost vsichni ze jsi to zvladnul a ted si nainstaluj CWM http://androidforum.cz/cwm-6-0-3-2-t45529.html a pak si udelej jeste zalohu s nainstalovanym CWM a neodpojuj telefon pokud ti to nenapise ze je vse OK bude ti to trvat zase cca 15min :DD
Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 9.0.0 \ ROM: STOCK PQ3A.190705.003 \ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \ - Na Prodej!!!
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12


Novas88
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 16. říj 2013 15:06:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Novas88 » stř 30. říj 2013 16:42:54

Ahoj, mel jsem taky neuplny root, v MTK Droidtools jsem klikl na root ale CWM se mi nainstalovat stejne nepodarila..a po restartu telefonu uz je policko zase zlute. Nejde predchozi neuplny root nejak odstranit? Diky

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: Záloha ROM

Příspěvek od maku » stř 30. říj 2013 18:12:44

Zkus dat tovarni nastaveni po najeti telefonu jen zapni USB ladeni a udelej znova ROOT prez MtkDroidTools_v248.
Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 9.0.0 \ ROM: STOCK PQ3A.190705.003 \ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \ - Na Prodej!!!
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12


cilko
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: stř 23. říj 2013 18:01:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W 100

Re: Záloha ROM

Příspěvek od cilko » čtv 28. lis 2013 17:51:02

Zdravim.Vopred sorry za mozno blbe otazky.Mam uplne novy,cisty android v THL 100.Chcel by som najprv spravit zalohu,potom root a nainštalovať Gravity.Je to správne poradie alebo?Ak mozem poprosit,co potrebujem(ake appky) na zalohovanie a co na root?
THL W100.130912.JBV2.QHD.EN.COM.V01.8P32_V01_MT6589 root CWM 6.0.3.3 GravityBox

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9861
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Záloha ROM

Příspěvek od don_alex » čtv 28. lis 2013 18:17:53

Četl jsi toto vlákno? Pokud vím, všechno tu máš napsané. Znovu Ti to nikdo opakovat nebude.

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: Záloha ROM

Příspěvek od maku » čtv 28. lis 2013 18:42:39

cilko píše:Zdravim.Vopred sorry za mozno blbe otazky.Mam uplne novy,cisty android v THL 100.Chcel by som najprv spravit zalohu,potom root a nainštalovať Gravity.Je to správne poradie alebo?Ak mozem poprosit,co potrebujem(ake appky) na zalohovanie a co na root?
Nejdriv musis udelat ROOT az pak udelas zalohu opacne to nejde.

Poradi je nasledujici:

1. nabit telefon nejlepe na 100%
2. zapnout na telefonu USB ladeni
3. na telefonu zapnout instalace z neznamych zdroju
4. ovladace pro PC stahnes tady http://uloz.to/xBEhtfSA/mtk-driver-rar

5) Pak budes potrebovat pro ROOT http://uloz.to/xGdUWW6z/mtkdroidtools-v248-rar

Tady mas navod na ROOT a backup zalohu ROM trva to pak cca 15min- mozna dele, pokud to neprobjehne neodpojuj telefon!!!! http://www.needrom.com/tutorial-backup- ... roidtools/

6) Tady si pak stahni CWM ver. 6.0.3.7 a nainstaluj do telefonu najdes ji tady vcetne navodu http://androidforum.cz/cwm-6-0-3-2-t45529.html

7) instalace GravityBox navod je zde http://androidforum.cz/gravitybox-modul ... 43607.html
Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 9.0.0 \ ROM: STOCK PQ3A.190705.003 \ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \ - Na Prodej!!!
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9861
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Záloha ROM

Příspěvek od don_alex » čtv 28. lis 2013 19:21:24

Přeci jen se našel někdo, kdo Ti to strčí přímo pod nos.. :roll:

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


cilko
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: stř 23. říj 2013 18:01:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W 100

Re: Záloha ROM

Příspěvek od cilko » čtv 28. lis 2013 21:58:36

Dakujem maku , citas mi myslienky, presne tak po lopate som to mal na mysli ;) verim ze aj dalsim zacinajucim toto zhrnutie pomoze.Cital som cele forum , viem,ze pre vas skusenejsich je to jednoduche, ale ja som mal v tom hokej, este raz velke dik! :thumbup:
THL W100.130912.JBV2.QHD.EN.COM.V01.8P32_V01_MT6589 root CWM 6.0.3.3 GravityBox


Malcy
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 25. led 2014 16:45:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s
Rom: A2

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Malcy » ned 26. led 2014 23:05:14

musím říct, že když jsem po dlouhé době našel tento návod jak říkáte "pěkně polopatě" tak jsem byl naprosto nadšenej, protože přesně něco takovýho jsem hledal! problém ale je, že když telefon připojím a stisknu tlačítko ROOT, tak mi to vyhodí tohle:

ATTENTION! There is a new version of the program : v2.5.3 , URL:
http://dfiles.ru/files/ne1gnposp
[+] This may take a few minutes.
[-] Failure.
- Expectation of reconnection of phone...
--- Through CWM it is possible to get root on this phone! Look URLs :
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic. ... 84#p502084
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=5

zkoušel jsem i novou verzi uvedenou v prvním řádku logu, ale moc to nepomohlo a dle věty "Through CWM it is possible to get root on this phone!" jsem tak nějak vydedukovat, že přes MTK Droid asi cesta nepovede. Nebo spíš něco dělám špatně.

verze MTK Droid: 2.4.8, 2.5.3.
drivery: Universal Adb Drivers 6 (ve správci zařízení se mi tel. zobrazí jako "Yun OS Phone -> Yun ACB Interface"
Info o telefonu z MTK:
Hardware : MT6582
Model : W100
Build number : ThL.W100.A2.131115.JB5.V16.QHD.EN.COM.8P32_MT6582_W_4H5
Build date UTC : 20131115-214303
Android v : 4.2.2
Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V11, 2013/08/29 18:58
Kernel v : 3.4.5 (ywj@ubuntu) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Fri Nov 15 16:22:49 EST 2013


(btw. Přesně jak psal "cilko" - na foru je toho mrak a mrak, plno informací, odkazů, tipů, triků, ale to je právě ten problém =P je toho hrozně moc a všechno je to zpřeházený. Člověk jako já, co má 1. telefon s Androidem opravdu nezná postup všech těchto procesů a neví, co má dělat dřív =)
proto bych prosil o radu jak mám teď postupovat. předem dík

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: Záloha ROM

Příspěvek od maku » pon 27. led 2014 14:50:15

Vprvni rade si nainstaluj drivery pro MTK je videt ze je nemas spravne nainstalovane a nebo doslo pri jejich instalci k selhani a pak postupuj podle meho navodu ktery je 100% funkcni.
Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 9.0.0 \ ROM: STOCK PQ3A.190705.003 \ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \ - Na Prodej!!!
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12


Malcy
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 25. led 2014 16:45:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s
Rom: A2

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Malcy » pon 27. led 2014 15:50:05

Teď jsem to zkusil znovu a ve správci zařízení mám Android ADB Interface - je to správně nebo ne?
jinak MTK v243 - Mám povolit změnu do původního stavu telefonu?


cilko
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: stř 23. říj 2013 18:01:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W 100

Re: Záloha ROM

Příspěvek od cilko » pon 27. led 2014 19:27:47

Ja som mal tiež problém s drivrami pre MTK,ale po nainštalovaní UniversalADBdriver všetko funguje - odskúšané na XP,Vista,Win7http://adbdriver.com/downloads/ - vidím, že máš tieto ovládače,ale asi sa nekorektne nainštalovali. A keď môžem poradiť, CWM som inštaloval z karty cez MobileuncleTools - je to úplne jednoduché a spoľahlivé.
THL W100.130912.JBV2.QHD.EN.COM.V01.8P32_V01_MT6589 root CWM 6.0.3.3 GravityBox

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 3XL \ Black
Mobil 2 / ROM: Nexus 6P

Re: Záloha ROM

Příspěvek od maku » pon 27. led 2014 19:56:09

Presne jak mas drivery nekorektne nainstalovane tak stim nehnes. Odpoj telefon odinstaluj drivery, resetni PC a pak nejdrive pripoj telefon k PC az jak bude rozpoznane zarizeni tak pak nainstaluj znova drivery.
THL.png
THL.png (79.46 KiB) Zobrazeno 10062 x
Pixel 3 XL \ 64 GB \ Black \ OS: Android 9.0.0 \ ROM: STOCK PQ3A.190705.003 \ UB \
NEXUS 6P \ OS: Android 8.1.0 \ ROM: STOCK OPM7.181205.001\ UB \ - Na Prodej!!!
Xiaomi mi Band 3 - Custom Czech Firmware 2.4.0.12


Malcy
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 25. led 2014 16:45:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s
Rom: A2

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Malcy » pon 27. led 2014 22:28:01

Mohl by mi PROSÍM! :help: někdo napsat co a jak mám udělat KROK PO KROKU!? už mě to přestává bavit. celej den jak kkt resetuju počítač, instaluju asi desatery různý drivery ale nic nefunguje a vůbec netuším v jakým pořadí to mám správně udělat. všude je jen něco o ROOTU, MKT, SuperSU, CWM, MobilUncle atd.. namám ani za mák tušení, co ani jeden z těch pojmů znamená ani co s tím mám dělat. To prostě nemůže bejt někde JEDNODUCHEJ návod? nechci nic jinýho, než rozchodit diodu, když výrobci nebyli schopni takovouhle věc zprovoznit. strávil jsem tím asi 3 dny a jsem pořád na začátku. to je to tak strašně složitý nebo jsem takovej debil?

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon 27. led 2014 22:37:45

Když ti Droid Tools telefon vidí, tak jsou ovladače určitě OK.

EDIT: Skus Kingo Root, s iNew V3 funguje, mají stejný čipset http://androidforum.cz/jak-na-root-inew-v3-t51881.html

A pokud by nefungoval, tohle bude:

Jelikož máš verzi A2, tak musíš použít druhý postup: http://www.movilesdualsim.com/threads/r ... 00s.51860/
Míš tam i návod na CWM.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Malcy
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 25. led 2014 16:45:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s
Rom: A2

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Malcy » úte 28. led 2014 14:44:27

zkusil jsem tu verzi s PDaNet ale když spustím impactor.exe, tak mi na mobilu vykočí hlaška "aplikace Payload bohužel přestala pracovat"

EDIT: přes Kingo jsem provedl ROOT, ale jak zjistím, že je funkční? Aplikace SuperSU funguje (ale k čemu slouží?) můžu teď pokračovat v instalaci GravityBox dle uvedeného výše (CWM a pak GB)?
Naposledy upravil(a) Malcy dne úte 28. led 2014 15:04:58, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „THL W100 - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti