THL W100 - ROM/ROOT/FWZáloha ROM

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 28. led 2014 15:03:30

USB ladění a instalaci neznámých aplikací máš povolenou? Ještě bych dal také telefon do továrního nastavení. Jinak už pak opravdu nevím :-(


Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play



Malcy
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 25. led 2014 16:45:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s
Rom: A2

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Malcy » úte 28. led 2014 17:29:38

Tomáši díky! sice vůbec nevím, jak se to stalo - VŮBEC =D
ale nakonec jsem využil Kingo -> Root, pak jsem spustil MTK Droid a tam se mi čtvereček zbarvil z modra na žluto. Tak jsem zmáčkl ROOT. Začalo to pracovat, pak mi to nabídlo rovnou Backup a plno dalších možností. Vůbec netuším co jsem udělal ale nějak jsem to odklikal a vznikl mi Backup. Pak jsem pomocí toho španělskýho návodu (nějak) nainstaloval CWM (přes Mobileuncle se mi to nepovedlo a přes SP flash tool taky ne - chyba my device MT6582! a scatter je MT6589)

Potom jsem znovu vytvořil Backup s funkčním CWM přes toho Droida a nakonec jsem pomocí NÁVODU nainstaloval i Xposed framework. To šlo, pak doinstaloval framework, restart, zaškrtnul jsem GravityBox, restart ale Gravity mi teď píše že "systémový modul GravityBox neodpovídá"

Taky mám aplikaci Dynamic Keyboard. Po nastavení jako Default keyboard mi jede ok, dokud nerestartuju telefon. Pak mi zase naskočí původní keyboard. Když ale nastavím jako default GoKeyboard, tak to jede v pohodě =(
Naposledy upravil(a) Malcy dne úte 28. led 2014 17:49:57, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 28. led 2014 17:42:32

Začal bych od čistého telefonu :-) víc ti už neporadím.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Malcy
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 25. led 2014 16:45:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W100s
Rom: A2

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Malcy » úte 28. led 2014 17:59:02

SMART phone - od slova CHYTRÝ. ale občas až moc :DD Fakt jsou přechytralý až to ani hezký není =) zase, jak říkám, netuším, co se stalo.
Najednou se Gravity Box spustil bez jakýhokoliv problému. Děkuju moc za rady. Snad už nebudou potřeba :D


Malvin
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 08. dub 2013 21:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S III mini

Re: Záloha ROM

Příspěvek od Malvin » úte 03. úno 2015 20:57:40

Ahoj. Chtěl bych před reklamací zálohovat telefon na jeho externí kartu. Nemůžu jej ale připojit přes USB k PC (to je právě důvod reklamace). Mám vůbec nějakou možnost zálohu udělat? Díky za odpověď



karelmrak
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 18. bře 2011 17:38:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone P2000 20141210 c101v92 baol elephone
Mobil 2 / ROM: GT-H9500 160829 075059

Re: Záloha ROM

Příspěvek od karelmrak » pon 29. srp 2016 8:30:39

Zdravím, náhodou jsem na toto téma narazil. Když dám Droid tools, zelený čtverečk, spustím backup a probíhá asi do 1/3, pak ohlásí chybu, že spojení s tlf bylo přerušeno a program bude ukončen. Zkouším s různými Droid tools, některá ve stejném okamžiku neohlásí přerušení, ale recovery error dělení nulou. Co s tím?

Odpovědět

Zpět na „THL W100 - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host