rozhodl jsem se, že si koupím nový telefon a volba padla na OS android (přecházím z "hloupého samsungu b3410)
Budu ho využívat hlavně na internet + email,hudbu,filmy a občas nějakou hru.
Do výběru se mi dostaly tyto telefony : xperia x8, HTC wildfire, Samsung galaxy ACE / mini / 551 a LG Optimus One
...zatím jsem se nedokázal rozhodnout který vybrat ( na všechny mám načteny recenze a shlednute videa), všechny mají svá pro a proti
u wildfire se mi nelibí kvalita displaye (ale je to kvalitně udělaný mobil)
xperii x8 bych bral jen kdyby jste mi ji doporučili i oproti ostatním z výběru (moc se mi nelíbí vzhled prostředí,aktualizace další už asi nedostane,a má nejmenší display)
LG OO se mi asi nejvíc líbí celkově ( dobrá cena,HW,velká kapacita baterie,budoucí aktualizace,..) ale podle zdejších ohlasů je nejproblémovější - prach pod krytem,sekání her a podle někoho i pomalost systému i oproti galaxy mini, ( restarty a sekaní OS se týka jen verze od Vodafone jestli jsem zprávně pochopil ? - stejně chci kupovat z volného prodeje )
Galaxy ace je cenový strop ke kterému bych přiklonil jen pokud by byl celkově lepší ne jen podle recenzí ale i podle uživatelů
Galaxy mini jsem zařadil je protože ho oproti optimusu par lidi chvalilo, podobne je to i s galaxy 551 kde je výhoda jen HW klavesnice
Děkuji za rady