prvně bych chtěl říci (a případně i uklidnit), že jsem si pročetl snad vše, co se těchto dvou telefonů týká. Vím o "zastaralejším" Desire HD i o spoustě problémů s podsvícením rohů v LG Optimusu 2X atd.
Chtěl bych nejprve shrnout technické prvky, a pak položím několik otázek:
Výhody:
HTC Desire HD má o 0,3" větší displej
Větší výdrž baterie
Má slot na paměťovou kartu
Nevýhody:
HTC Desire HD používá technologii displeje S-LCD, zato LG Optimus 2X lepší TFT LCD
HTC Desire HD má slabší procesor
HTC Desire HD nemá oproti svému konkurentovi HDMI
Má v základu o 6,5GB menší uživ. paměť
HTC Desire HD nemá gyroskop
Tak, teď položím otázky, snad mi je bude někdo schopen zodpovědět:
1, Jak je možné, že LG Optimus 2X je teď na trhu levnější (nebo ve stejné cenové kategorii), jako zastaralejší HTC Desire HD? To jsou ty problémy s neodladěným softwarem opravdu tak velké, že kupříkladu Alza snad dala čtvrtinové slevy?
2, Když je tedy taková "panika", nevyplatí se za tu cenu do LG Optimusu 2X jít - když má lepší výbavu?
3, Je dílensky opravdu tak "špatný", že spíše než kvůli softwaru jej slevují kvůli hardwaru?
Tady bych byl opravdu vděčný, kdyby mi někdo objasnil právě tyto nejnovější otázky kolem LG Optimusu 2X. Děkuji. A ještě jedna otázka z technického soudku:
4, Je displej, který používá HTC Desire HD opravdu o tolik horší? Stejná otázka k procesoru (i když tam jsem četl, že dvojjádro dělá spíš problémy).
Pak tady mám ještě uživatelskou otázku:
1, Pokud mě na telefonu nezajímají hry (maximálně tak Angry Birds, ostatní hry pro mobily mi připadají nesmírně nudné a stejné), je lepší kvůli surfování po internetu, hudbě atd. zvolit HTC Desire HD?
Předem díky za zodpovězení otázek, případně ještě další poznatky.