Zdravím, plánuju si koupit nový telefon, páč můj už dosluhuje. Vůbec si, ale nejsu rady jakej telefon si mám koupit. Telefon hlavně používám na volání,sms a hudbu. Hudbu poslouchám hodně a jak do sluchátek tak i v repráčku tak bych byl rád kdyby to nějak hrálo(mp3 nechci sice ji mám doma, ale nevyhovuje mít tolik věcí). Lepší foták s bleskem a Autofocuse, páč rád fotím jen takový ty momentky nebo i nejaky dokumenty do školy.Určitě si něco i zahraju, když jsem viděl nějaký ty hry, ale spíš auta nebo nějaky stavečky či skákačky, ale ne nejak často.Využiju i wi-fi na takový to brouzdání na gauči nebo v posteli, když nechci tahat notebook. Hodila by se i navigace, ale ta asi jen příležitostně(hodila by se i offline

). Internet v mobilu si plánuju zařídit, ale ještě nevím kdy. Líbila by se mi i větší výdrž baterie a to aspon ty dva dny, ale budu se stejne muset spokojit stím dnem.
Do telefonu chci vložit 6 000 max. 7 000 tisíc jelikož telefon mám vždy dlouho(pokud ho nerozbiju). Ta 7 000 hranice je maximalní.
Mám vybráno: Motorola Defy:+odolnost(jezdim na bmx a telefon má v kapse a poslouchám) , prý výdrž baterie
-v angličtině, sice umím, ale bojím se neznáma Androidu

, pochybná podpora aktualizací
Nexus S:+podpora, jedinej jsem měl v ruce a dělalo se mi sním dobře,dobrej foták a i hraje dobře
- připadal mi docela křehce
Huawei ideos X5: u něj mě láká,že je to taková ta čiňanská klasika
ZTE Blade:za malo peněz hodně muziky, ale ten foták to kazí
Nebo mám vybráno špatně? Rád uvítám další návrhy.
Díky