Aréna telefonůNexus S vs. Huawei ideos X5 vs. ZTE Blade

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
sowoj
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG P760 L9 ZTE Blade

Nexus S vs. Huawei ideos X5 vs. ZTE Blade

Příspěvek od sowoj » ned 04. zář 2011 13:11:44

Zdravím, plánuju si koupit nový telefon, páč můj už dosluhuje. Vůbec si, ale nejsu rady jakej telefon si mám koupit. Telefon hlavně používám na volání,sms a hudbu. Hudbu poslouchám hodně a jak do sluchátek tak i v repráčku tak bych byl rád kdyby to nějak hrálo(mp3 nechci sice ji mám doma, ale nevyhovuje mít tolik věcí). Lepší foták s bleskem a Autofocuse, páč rád fotím jen takový ty momentky nebo i nejaky dokumenty do školy.Určitě si něco i zahraju, když jsem viděl nějaký ty hry, ale spíš auta nebo nějaky stavečky či skákačky, ale ne nejak často.Využiju i wi-fi na takový to brouzdání na gauči nebo v posteli, když nechci tahat notebook. Hodila by se i navigace, ale ta asi jen příležitostně(hodila by se i offline :-)). Internet v mobilu si plánuju zařídit, ale ještě nevím kdy. Líbila by se mi i větší výdrž baterie a to aspon ty dva dny, ale budu se stejne muset spokojit stím dnem.
Do telefonu chci vložit 6 000 max. 7 000 tisíc jelikož telefon mám vždy dlouho(pokud ho nerozbiju). Ta 7 000 hranice je maximalní.
Mám vybráno: Motorola Defy:+odolnost(jezdim na bmx a telefon má v kapse a poslouchám) , prý výdrž baterie
-v angličtině, sice umím, ale bojím se neznáma Androidu :-), pochybná podpora aktualizací

Nexus S:+podpora, jedinej jsem měl v ruce a dělalo se mi sním dobře,dobrej foták a i hraje dobře
- připadal mi docela křehce :-)

Huawei ideos X5: u něj mě láká,že je to taková ta čiňanská klasika :-)

ZTE Blade:za malo peněz hodně muziky, ale ten foták to kazí :-(

Nebo mám vybráno špatně? Rád uvítám další návrhy.
Díky
Naposledy upravil(a) Supík dne čtv 08. zář 2011 14:06:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven titulek

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Re: Prosím o pomoc

Příspěvek od LivArt » úte 06. zář 2011 18:14:04

Nexus S

btw na kolo bych si bral přecijen mptrojku, protože zničit displej jedním pádem je jednoduchý, kdežto zničit takovej malej kus elektroniky, jakým jsou některý mp3 přehrávače, to chce i docela umění

Studmi
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 1s
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o pomoc

Příspěvek od Studmi » úte 06. zář 2011 19:05:45

Já bych bral Motorolu Defly a možná bude mít stejně dobrou podporu jako nexus s protože motorolu mobility vlastní Google :DD

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“