Široké multimediální použití, WiFi
Velkou vestavěnou paměť, nejlépe podporu paměťových karet
Dobrý výkon, který bude i za nějaké 3-4 roky stíhat hry a videa
Co nejlepší výdrž na baterku
Flash
Dobrý reproduktor a hudební přehrávač, nejlépe s ekvalizérem
Vysoké rozlišení kolem 800x480
Prvně jsem se nechtěl ani rozmýšlet a jít do nového iPodu Touch 4G. Ale přeci jenom, bral bych 32GB verzi a ta stojí stejně jako vybavený telefon, má strašný reproduktor, nemá flash (až po jailbreaku) a spoustu dalších věcí, které Androidí mobily mají. Tak bych se chtěl zeptat, jaký Android byste mi doporučili... Mám jich pár vyhlédnutých, ale každý má nějaké nevýhody:
Sony Ericsson Xperia Neo-Ten se mi líbí, ale má divné rozlišení displaye a bojím se, že mi tam nepůjde spousta her a aplikací
Google Nexus S:Taky pěkný a zajímavý mobil, ale má na mě trochu velký displej, vyhovuje mi tak těch 3,5" co má iPod. Ale hlavním nedostatkem je nemožnost paměťových karet, 16GB mi určitě nebude stačit. A pak taky nemá žádný ekvalizér u přehrávače, ale to bych nějak překousl.
LG Optimus Black: Výborný displej, ale špatná výdrž a nejsem si moc jistý výkonem
No a jestli bych si nic z tohoto nevybral, tak pak jistota ten Touch... Nebo mi prosím navrhněte nějaký jiný mobil.
Jo a chtěl bych se zeptat, jde v Androidích internetových prohlížečích Flash defaultně zakázat a zobrazit až po ťuknutí na to, co chci spustit?
Díky za odpovědi