Aréna telefonůGoogle Nexus S vs SE Xperia Neo vs HTC Desire S

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Woozie
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Google Nexus S

Google Nexus S vs SE Xperia Neo vs HTC Desire S

Příspěvek od Woozie » úte 13. pro 2011 15:57:13

Zdravím,
plánuju koupi jednoho z těchto telefonů, nemůžu se ale rozhodnout který z nich. U HTC se mi líbí kovová konstrukce oproti plastům u Nexuse a Xperie Neo. U Nexuse mi také celkem chybí možnost paměťové karty ale nadruhou stranu 16GB je celkem dostatečná paměť. Také bych se chtěl zeptat majitelů těchto telefonů jak jsou na tom s hlasitostí reproduktoru, dá se v pohodě poslouchat hudba bez sluchátek, popř. existuje nějaká aplikace nebo něco podobného na zvýšení hlasitosti(jako např. funkce xLOUD u Xperie Mini)? Který z těchto mobilů by ste mi doporučili a pokud možno tak i proč?

Díky, Michal

vojtiasek
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HP iPAQ Voice Messenger

Re: Google Nexus S vs SE Xperia Neo vs HTC Desire S

Příspěvek od vojtiasek » stř 21. pro 2011 22:14:27

Za sebe ti určitě doporučím Nexuse S. Je to sice "plasťák", ale velmi kvalitně zpracovanej. Když jsem vybíral těch 16 Giga mě taky hlodalo, ale teď bych neváhal, je to akorát a mass storage je docela rychlej. Reproduktor je velmi kvalitní, ale zas tak hlasitý není. Spíš bych vyzdvihl výbornou reprodukci zvuku do sluchátek. Další výhoda je, že Nexus je Google telefon, teď v nejbližších týdnech by měl dostat očekávánou aktualizaci na Ice Cream Sandwich. U té Xperie mi nejvíce vadí hlavně ta nadstavba Timescape a u Desire daleko vyšší cena. Takže za mě Nexuse :DD .

Autor tohoto vlákna
Woozie
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Google Nexus S

Re: Google Nexus S vs SE Xperia Neo vs HTC Desire S

Příspěvek od Woozie » stř 28. pro 2011 12:22:27

Tak nakonec jsem si pořídil Nexuse S a jsem moc spokojenej :D

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“