Aréna telefonůSGSII vs. Galaxy Nexus vs. Sony Xperia S

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
rend
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-I5800

SGSII vs. Galaxy Nexus vs. Sony Xperia S

Příspěvek od rend » úte 06. bře 2012 18:12:21

Dobrý den, mám Samasung Galaxy 3 a rozhodl jsem se ho vyměnit za nějaký nový a co nejlepší mobil. Rozhoduji se mezi SGSII, Galaxy Nexus a Sony Xperia S. Chtěl bych mobil hlavně na hraní her, a aby vydržel co nejdéle (abych ho za rok/2 nemusel kvůli evoluci měnit za jiný) a chtěl jsem se zeptat který z těchto 3 by byl nejlepší. Mě osobně se nejvíc zamlouvá Xperia S, ale tu prý dostanu jen když bude v nabídce O2 a mě se nechce čekat tak dlouho protože nevim jestli v té nabídce opravdu bude a jestli se opravdu vyplatí čekat nebo si teď můžu koupit jeden z těch prvních dvou modelů.

Předem děkuji za odpovědi :)

mmiminoo
Robot
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: SGSII vs. Galaxy Nexus vs. Sony Xperia S

Příspěvek od mmiminoo » úte 06. bře 2012 19:19:00

Ja byť na tvojom mieste tak si počkám kým do SR dorazia terajšie novinky z MWC (tak pol roka+-). Sú výkonnejšie ako terajšie mobily, majú väčšiu kapacitu batérie a aj nový android ICS (ako ktoré modely)
A dá sa povedať že to bude 2. generácia smartphonov a tabletov. S novými CPU a GPU.
Pre terajšie TOP modely o ktoré máš záujem už pomaly končí podpora.... Síce je v pláne ICS na ne spraviť ale tým to asi zhasne úplne, a podpora viac menej skončí. Ostane to na komunite.
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?

Autor tohoto vlákna
rend
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-I5800

Příspěvek od rend » úte 06. bře 2012 20:17:53

No mě už se právě nechce nijak moc čekat ani tech pár týdnu na tu Xperiu natož půl roku a navíc u těchto nových telefonů se bojim o cenu a využitelnost, hlavně pro to 4-jádro. Protože u těchto dražších modelů je většinou poměr cena/výkon docela špatný.

scor
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung S20+

Příspěvek od scor » úte 13. bře 2012 18:34:50

Pokud jde o softwarovou podporu, tak jednoznacne mobil od Googlu. A jinak je to fuk - vse na jedno brdo.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“