Chtěl bych se zeptat zdejších odborníků na jejich názory při vybírání telefonu.
Můj hlavní požadavek je displej s maximální velikostí 4.3. Nyní vlastním HTC Desire (a jsem s ním stále spokojeny, nicméně půjde dál..) a myslím že na 4.7 bych si zvykal dlouho a pro moje potřeby je to navíc asi zbytečné..
Hry v podstatě nehraju, od výkonu žádám hlavně plynulost systému, což by již neměl být u novějších modelů problém.
Rád bych, aby měl telefon větší podporu u neoficiálních developerů, jako tomu bylo u Desire, díky nimž je telefon stále velmi dobře použitelný.. Oficiální updaty skončí po roce a potom má člověk smůlu.. U desiru jsem rád testoval nové romky atd, asi to u nových telefonů nebude třeba, ale i tak mi to asi bude chybět

Vzhledem k tomu, že moje nároky nejsou nijak velké, při výběru bych zohledňoval také design, ve kterém pro mě stále vede HTC.
Zatím uvažuji o HTC one S, které se mi opravdu líbí, jediná nevýhoda se zdá být integrovaná baterie (která ale asi s trochou šikovnosti vyměnit stejně lze..) a pouze 16gb paměti, což bych asi nakonec dokázal překousnout.
Potom je zde HTC one SV, který nemá ani jeden problém Ska, nicméně si nejsem jist rozlišením displeje. Někde jsem četl že malé rozlišení člověk nepozná, ale přeci jen mít na 4.3 rozlišení stejné jako na Desiru, nevím.. SV má zároveň výhodu v procesoru (Sko nejspíš seženu jen v S3 vyriantě, u SV je jíž S4 že?)
Dále jsem koukal na nějaké xperie, vyrojilo se jich poměrně hodně a nejsem si vůbec jistý do které bych šel. SP je pro mě už docela velká a kdybych se přes to přenes, tak by mi asi vadil nekvalitní displej. Zkoušel jsem si v prodejně, černá opravdu nevypadala jako černá.. škoda. Maji to takhle i xperie L a T? pokud ano, uvažovat o nich nebudu... S podporou na XDA to navíc u sony taky není slavné, ale možná to už u nových telefonů třeba neni a já jen žiju v době Desiru, kde by si bez custom romky člověk neškrt..

Předem díky za rady
omlouvám se zakládání nového tématu, ale ve všech tématech kam jsem nahlédl sháněli lidé telefony větších rozměru..