Aréna telefonůquad core do 220 USD

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
nightkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: úte 15. led 2013 15:32:38
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AMOI A862W

quad core do 220 USD

Příspěvek od nightkyn » stř 25. zář 2013 15:27:50

Zdravim, rozmyslam zeby som vymenil svoj Jiayu G2S za nieco novsie, 4-jadro tak do tych 220 USD.

Co sa tyka parametrov, tak pozeral som na Jiayu G3S, mozno G4, iocean X7, UMI...pripadne nieco ine, velmi s nimi skusenosti nemam, tak by som si nechal skor poradit od uzivatelov, ktori ich vlastnia, ake maju dane telefony problemy a tak..

Specifickejsie...
- DUAL SIM
- display 4.5 - 5" .... teraz mam 4" je to trochu male, cize nieco v tomto rozmedzi a s 5" si zase nesom isty, ci to nebude az moc velke :?:
- funkcne GPS (tak bolo by dobre keby islo, aj ked vieme ako to je s cinskymi mobilmi) ....fix, presnost
- RAM 1-2 velmi nezalezi

Teraz by som sa priklanal skor k G3S, no chcem pocut vas nazor.




Uživatelský avatar

Michal.smejdik
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: ned 10. úno 2013 17:04:02
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3 3GB RAM + A-Data Premier 32GB class 10
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S 16GB, HTC One X
Tablet: Ainol Novo7 AURORA II
Tablet 2 / ROM: Xiaomi Mi Pad ..(sold)
Rom: CyanogenMod
Bydliště: Olomouc city..

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od Michal.smejdik » stř 25. zář 2013 16:15:26

Já bych bral THL, kvůli kvalitě, komunitě a spolehlivosti.. Když se někomu nechce vrtat v ROMkach atd tak třeba THL W8 je uživatelné tak jak přijde.. Toť můj názor a myslím nejen můj...


lapis
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: pát 24. kvě 2013 13:10:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6
Mobil 2 / ROM: SGS3 Neo rooted

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od lapis » čtv 26. zář 2013 9:26:45

Jiayu G4 je stejne velky (dokonce jeste trochu mensi) jako G3S a pritom ma vetsi displej s OGS technologii :-)
Krome horsi GPS funguje se stock ROM taky OK, nemel jsem zatim potrebu davat jinou. Nebo pak Zopo C2.
THL W8 se mi osobne moc nelibi, to bych bral spis W11, kdyby mi nevadilo ze neumi SD karty...


Autor tohoto vlákna
nightkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: úte 15. led 2013 15:32:38
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AMOI A862W

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od nightkyn » čtv 26. zář 2013 18:20:04

Zopo ma vraj poblemy s praskanim skla ci co som to zahliadol
THL W8 osobne sa mi tiez velmi nepaci + par ludi hlasilo problem s displejom a wifi
G4 zase GPS neje natom moc dobre

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22645
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 256
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od LivArt » pát 27. zář 2013 4:33:27

GPS nefunguje perfektně na žádným MTK chipsetu.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od dizzy2012 » pát 27. zář 2013 17:21:05

A na to si přišel prosím jak??? Já bych se osobně něco takového tvrdit obával, nevím, co máš za telefon, ale telefony, co jsem s chipsetem mtk měl , tak fungovali v pořádku.
Naposledy upravil(a) dizzy2012 dne pát 27. zář 2013 17:23:49, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22645
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 256
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od LivArt » pát 27. zář 2013 17:23:42

Doporučuju přečíst forum. Ne, nefungovaly. Ta GPS je tam prakticky na ozdobu.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od dizzy2012 » pát 27. zář 2013 17:29:13

Ona je to vetsina chyba mezi klavesnici a uzivatelem, ale kdyz teda myslis, ze mas pravdu. Nevim, kolik ti telefonu si chipsetem mtk proslo pod rukama (me docela dost), ale neco takoveho, co si tvrdil, bych se neopovazoval tvrdit/generalizovat.

nightkyn:
za me ti doporucuju zte v987, slape jak hodinky, gps v naprostem poradku, thl w8 neni taky samozrejme spatna volba. Myslel jsem si, ze displej 5palcu bude moc velke, ale ted se mi zda 4.3" strasne male.


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od left4deth » pát 27. zář 2013 17:32:39

Ses si nakej jistej arte..vsevedouci egocentrik? Nevadi..ja mam thl w200 a gps funguje perfektne..

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22645
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 256
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od LivArt » pát 27. zář 2013 17:33:53

Nesmíte věřit tomu, co to ukazuje, ale jak se to chová. Mizerně.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od left4deth » pát 27. zář 2013 17:48:43

Za prvy nevim proc mi vykas..no hele nejsem blbej, s tou gps sem najezdil asi 1000 km a bez jedinyho problemu, tracking funguje,google mapy fungujou,sygic funguje,geo taky.. Kolega ma Ten samej a funguje taky paradne..data pro fix nevyuzivam..kde by mel byt ten problem?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22645
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 256
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od LivArt » pát 27. zář 2013 17:51:27

Proto se to tu pořád řeší, žejo.
U autonavigací je to vcelku v pohodě, aspoň u těch, co mají algoritmus na umístění auta na silnici. Nicméně jak příjde křižovatka, tak je to špatný. A pokud podle toho člověk má chodit někdě pěšky, tak to je za trest.
BTW větší nebo menší problémy jsem zaznamenal u všech telefonů, od levných Lenov až po dražší Prestigia. ;)
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od left4deth » pát 27. zář 2013 18:15:06

Cetl sis muj prispevek? Tracking geo...vse funguje..netvrdim ze chodi na vsech..sou telefony na kterych je rozchodit gps podle vseho nemozne ale taky jsou takove na kterych neni problem viz thl w 200.. Podle me neni problem vylozene cipu mtk ale konstrukcniho reseni samotneho telefonu..takze kategorizovani neni v tom to pripade na miste..p.s. Zda se ze 4 jadra jsou na tom lip nez 2 jadra..


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od dizzy2012 » pát 27. zář 2013 18:41:38

Myslim, ze s LivArtem, mistnim terminatorem neni diskuze, on porad bude tvrdit svou a pritom podle popisku ma Huawei G300 (pokud je to aktualni), coz neni telefon s mtk. A jen bude tvrdit, ze slysel, ze s chipsetem mtk nefunguje
GPS u mtk funguje (zapnes EPO a AGPS, zafixujes, tot vse, hotovo, zalezitost na par kliku a 2-3 minuty) Fix mam i doma u okna. Samozrejme obzvlaste vestavena autonavigace (mam ji v aute a tam ji taky pouzivam) bude dosahovat lepsich vysledku nez mobil s mtk za 220 usd. Nekdy si pustim vedle vestavene autonavigace i navigovani na zte v987 s googlemaps a neni problem, hodnotil bych to znamkou 2.
Minuly tyden jsem podle toho chodil v Londyne, zadny problem, po pristani vylezu v Heathrow z letadla (tj. cca 600 km od mista, kde jsem nastoupil do letadla), vlozim do sveho zte v987 sim od giffgaff.com (virtual vlastneny primo o2) s neomezenym internetem v mobilu za 12 liber na mesic, fix do 20 sekund, zadny faster gps nepouzivam. Taktez pesi chozeni po Londyne (hledani cile ve vedlejsi ulici) s googlemap zadny problem.


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od left4deth » pát 27. zář 2013 18:44:56

Presne tak..ten fix z vokna z postele je hustej.:-) ale pro zachovani objektivity je nutno rict ze na nekterych telefonech je gps opravdu spatna..;-)


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od dizzy2012 » pát 27. zář 2013 18:56:40

Když on LivArt tvrdí
LivArt píše:GPS nefunguje perfektně na žádným MTK chipsetu.
Což je blbost. Jestli to ale porovnává s vestavěnou autonavigaci, tak to pak ano :-)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22645
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 256
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od LivArt » pát 27. zář 2013 19:00:58

Já jsem o tom nejen slyšel, ale dokonce i viděl. A představ si, dokonce jsem měl možnost si několik telefonů s MTK zkusit...
Nicméně GPS nebyla ani na jednom tak povedená, jako na telefonech s Tegrou nebo Qualcommem.
Třeba jsem měl smůlu na špatný kusy, ale v tom množství (já nvm, 10 jich bylo určitě) jsem nenarazil na něco, co by mě donutilo si ten telefon koupit.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od left4deth » pát 27. zář 2013 19:04:08

Hele neni cina jako cina a jen opakujes co jsem napsal vyse..je to dost marny..prijed ja ti ukazu ze na mym funguje vse co jsem deklaroval..


Autor tohoto vlákna
nightkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: úte 15. led 2013 15:32:38
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AMOI A862W

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od nightkyn » pát 27. zář 2013 19:33:08

tak u dual core v dost sirokej skale je GPS onicom, Jiayu G2S mi mimo mesta krasne nabehlo, rychly fix, presnost, no ked som isiel "naostro" len podla navigacie do vacsieho mesta, ktore som nepoznal, tak to bola pohroma, stale vypadavanie, nepresna poloha ( o ulicu vedla) vypadne to tesne pre krizovatkou, no bolo to dost o nervy...

Tak hlavne preto sa pytam na 4-jadra v ktorych by s tym nemal byt problem a na skusenosti uzivatelov :) ale to len k tomu GPS...

S tym ZTE V987 nemas problemy s baterkou ? ( 5" .. 2500mAh )


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od dizzy2012 » pát 27. zář 2013 19:54:57

Ne, dva dny, když furt s tím něco dělám, jinak 4 dny, když se k tomu chovám úsporně, tj. jen něco málo hovorů a sms. Gps jak říkám není problém, viz výše - nastoupím do letadla, vstoupím o 600 km dál a fix do 20 sekund. Už bych telefon s velikostí displeje 4.3“ nechtěl, připadá mi moc malý :D . Tady to je tak akorát.
Spoiler:
Screenshot_2013-09-27-20-51-07.png
Screenshot_2013-09-27-20-51-07.png (117.3 KiB) Zobrazeno 700 x


Autor tohoto vlákna
nightkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: úte 15. led 2013 15:32:38
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AMOI A862W

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od nightkyn » pát 27. zář 2013 21:51:18

Hladal som viac info ohladom ZTE V987, zacina sa mi pacit :D no pritom som narazil aj na ZTE V967S ktory ma takmer rovnake parametre (az na fotaky a rozlisenie) no je o 100 USD lacnejsi :shock: 122 USD za 5" 4-jadro je velmi dobra cena, no neviem...


jheadman
Stálý androiďák
Příspěvky: 176
Registrován: sob 08. zář 2012 20:59:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo k900
Tablet: my audio 9

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od jheadman » pát 27. zář 2013 22:52:43

hojda vlastnil jsem hero h7500+ a musim rict ze s navigaci problem nebyl chyba polohy do 6m podle gps statusu, bez dat a agps pomalejsi fix ale nic hrozneho s navigaci sygic aura praha v zastavene casti zadny problem .... ;)


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: quad core do 220 USD

Příspěvek od dizzy2012 » sob 28. zář 2013 6:28:57

nightkyn píše:Hladal som viac info ohladom ZTE V987, zacina sa mi pacit :D no pritom som narazil aj na ZTE V967S ktory ma takmer rovnake parametre (az na fotaky a rozlisenie) no je o 100 USD lacnejsi :shock: 122 USD za 5" 4-jadro je velmi dobra cena, no neviem...
Máš pravdu, rozdíl v rozlišení a foťáku. Já můj zte v987 kupoval na jaře a to do nejsem jistý, jestli už v967s byl k dispozici.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů