Aréna telefonůAndroid D2

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
rudlus
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Evolve Raptor
Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1-GT-P7500

Android D2

Příspěvek od rudlus » sob 12. říj 2013 21:58:18

dobry den,

chcem sa spytat co je toto za android telefon...ci ho niekto ma a ake ma s nim skusenosti...dakujem

http://dx.com/p/d2-mtk6572-dual-core-an ... ite-235626

http://www.fastcardtech.com/Star-D2

Autor tohoto vlákna
rudlus
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Evolve Raptor
Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1-GT-P7500

Re: Android D2

Příspěvek od rudlus » pon 14. říj 2013 12:14:26

moje skusenosti...D2 MTK6572 Dual-Core Android 4.2.2 WCDMA Bar Phone w/ 5.0", Wi-Fi, FM and GPS - White

zakupil som ho za 80E-v cene boli velmi kvalitne sluchadla,nabijacka s redukciou na nasu el.siet,2xBat.1800mah,usb kabel,folia na display,puzdro otvaracie biele

model-D2/android_4x_wet_jb3/
Vyrobca-Alps
display-480x791-240dpi
ARM Cortex-A7 dual-core MT 6572 1.30 ghz s gpu Mali-400mp-aj ked v CPU-Z mi vypisuje 4 jadra/,RAM 1767 MB
• Dual-Core 1.2 GHz CPU
- Providing high-end performance with better power efficiency
• High-Performance Multimedia Subsystem
- Up to 720P 30fps Video Playback and Record
- 5MP Main Camera / 1.3MP sub-Camera
- qHD (960x540) Display Controller
- MiraVision™ Display Picture Quality Enhancement
• Cost-Optimized System Design for eBOM-Savings
- 4-Layer PCB Support
- 32K RTC Removal, RF SAW-less
- GPS co-clock & Integrate external component for Wi-Fi/BT/GPS
- Wi-Fi/BT/GPS Single Antenna Support (Integrated Connectivity)

v telefone je android 4.2.2-cislo zostavy ALPS.JB3.MP.V1

v Antutu mi ho system nasiel ako Huawei D2-tak neviem.

komplet najdete tu... http://dx.com/p/d2-mtk6572-dual-core-an ... ite-235626

OBHLIADKA

Display ma velkost 5 palcov ale mobil nieje taka lopata ako ine.velmi tenke telo/1cm/predny a zadny kryt je plast ale sirka telefonu je z hlinika.
Na prednom dispayi je napoli senzor svetla a stavova dioda ktora blika na kazdu zmeskanu akciu/som velmi rad/predna kamera 1.3mpix.
Na boku telefonu su uz klasicky tlacidla pre ovladanie hlasitosti a na druhej strane tlacidlo zapnutia.Naspodu je dvojica mikrofonov ako aj reproduktor a mikro usb konektor nab.a prip.k pc.Na vrchnej strane je iba jack pre sluchadla.vzadu je krytka pre fotoaparat 5mpix s prisvietenim LED.
Pod zadnym krytom je bateria,ktoru treba vyberat pri vkladani dvoch sim kariet-len jedna je WCDMA druha len GSM.Pamatova karta sa da vyberat bez nutnosti vyberania baterie-system zvladne aj 32gb-vacsiu nemam.

SYSTEM

V zariadeni je naistalovany cisty android 4.2.2 v zostave ALPS.JB3.MP.V1.RAM je na moje pocudovanie skvelych 1767 MB co je pri tejto cene asi naozaj nadstandart.Boli tam nejake veci naistalovane ale len v cinstine-asi.Takze ponaistalovani googleplay som si v pohode doinstaloval vsetko co som sikedy do nejakeho androidu kedy dal a stale je volna pamat(ROM 4GB-vyuzitelna 2,51GB), co je velmi dobra hodnota na cinu.nemusi clovek pozerat ci si este nieco moze naistalovat-je to nezvyk ked mozes stale nieco instalovat a jediny problem je s miestom na ploche a nie z miestom pre ukladanie-/predtym SE Lt26i,Prestigio 4500/ .Ostatne ikony uklada do miesta pre aplikacie.System sa mi od soboty ani raz nezadrhol,nespadol,nezamrzol co je len potesitelne.Uvodnych obrazoviek je 5,kde si mozete ukladat widgety a odkazy na aplikacie.To iste plati aj pre obrazovky pri zamknutom tel.-mozete aj v tomto stave si pridavat dalsie bez toho aby ste odomykali tel.Sluzia len na informacie-napr.mail,sms a pod.Nie som nejako moc na hry ale zvladol zatial vsetky a bez zavahania.V Antut dosiahol cca. 10900 bodov-ci je to vela alebo malo neviem.Nie som nejaky mladas a hry ma netrapia.

DISPLAY

Display velkosti 5 placov s rozlisenim 480x791 a hustotou pix.240dpi je trocha sklamanim-sice je velmi jasny a v dobre citatelny ale pri videach je vidiet jemny raster-ale na cenovu relaciu je naozaj dobry.mensie problemy som mal s citlivostou a presnostou dotykovej plochy ale to vsetko vyriesilo prekalibrovanie.
----------------------------------pracujem na tom-----------------------------------------
od soboty som mu nedal pokoj...a stale istalujem a instalujem...je to nezvyk ked mozes stale nieco instalovat a jediny problem je s miestom na ploche anie zmiestom pre ukladanie-/predtym SE Lt26i,Prestigio 4500/-system je velmi stabilny ,nezadychava sa,nemrzne,zvuk s repro je trochaprebudeny tak nestiha/pri nastaveni bass/cez sluchatka lepsi priemer,cez BT velmi kvalitne-tak asi nie je BT2 ale asi min,3-

blubo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Tengda D2

Re: Android D2

Příspěvek od blubo » ned 08. pro 2013 12:55:29

Tiež som si ho kupil, som velmi spokojny az na to písanie SMS---porad ako si vyriesil preklepavania písmen , nepresnost dotykov ..

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“