Rozdil v RAM poznas u programu co jsou vic narocne na pamet. Muzes si spustit vic programu soucasne bez obav ze se ti nektery program ukonci protoze uz nebude volna pamet apod. Nerikam ze MM ma malo pameti, ale do budoucna je vic pameti jednoznacne vyhodou.
Prikladat vahu tomu ze MM ma lepsi zvuk pres ten malej repracek v telefonu, je proste blbost, nebo ty chces poslouchat hudbu nahlas?
Pokud mas dobry remen, tak ti tezsi telefon nevadi, ale predstav si leto, kratasy a ne vzdy mas v nich remen, takze vetsi hmotnost ti je muze stahovat dolu...

(trochu jsem vas pobavil)
Ja mam sice Nexus, ktery ma taky kovovy ram, ale klavesnici mam jen na displeji a jeste se mi nestalo ze by mi prekryla pole kam pisu text, tak ze bych mel problem neco napsat. Na telefonu nepisu zadne romany, takze by mi HW klavesnice byla uplne k nicemu. Jedine co pisu je sms, mms, adresa ve web prohlizeci, mail, nejake to vyhledavani apod. jsou to proste jen drobnosti a u vsech techto cinnosti je zadavaci pole krasne videt, pokud by nekdo mel problem ze to nevidi (at navstivi ocni) tak staci telefon otocit na lezato a nejen ze se klavesnici jeste zvetsi, ale to pole kam se pise text se take zvetsi...
duri009: Nenech se zbytecne ovlivnit ze to a to je lepsi, ber tyto prispevky (i ty moje samozrejme) jen jako nase nazory a udelej si o tom svuj vlastni nazor. Zajdi si ty telefony do obchodu prohlednout, nejlepe oba soucasne v jednom obchode, aby jsi poznal jak ti ktery sedi v ruce, jak se ovlada apod. Ona ta Motorola je takova hranata, coz nekomu muze vadit (me by to vadilo, mam rad telefon zakulaceny). No a poznas tak i jaky je rozdil v hmotnosti kdyz je budes mit v ruce, nekomu treba pri delsi praci s telefonem muze tezsi telefon vadit.
Takze ber toto tema jen jako nazory ostatnich a sam se rozhodni