Aréna telefonůSE Xperia X10 vs HTC Desire

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
firedragon
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Desire + Ascend G300 s ofiko ROM+ROOT
Tablet: Acer Iconia A500 s ofiko ICS
Rom: ICS for Desire
Kontaktovat uživatele:

SE Xperia X10 vs HTC Desire

Příspěvek od firedragon » pon 24. kvě 2010 22:05:12

Bude mi končit smlouva u T-mobilu a chci vymenit svou G1 za novej foun a samozrejme jedine s Androidem a ted opravdu váhámn, který z nich si pořídit. Bohužel s HW klávesnicí T-Mobile nic nenabízí a asi ani v nejbližší době nabízet nebude, takže se rozhoduju mezi těmahle 2. Z mého zkoumání pro SE hraje větší display(přece jen jsem doted psal jen na HW klávesnici a tady se asi bude psát lepe), dále jsem SE míval před G1 a byl jsem vždy hodně spokojen(fotak a hudba) a má větší interní paměť(což ale není rozhodující, protože stejně rootnu a nebo se předpokládám telefon časem dočká 2.2 verze). Pro Desire zase hraje lepší cena a dřívejší update na 2.2 verzi.
Takže opravdu nevím a žádám o radu od vlastníků obou zařízení. Beru argumenty pro i proti :mrgreen:
Všem moc dík za pomoc s rozhodováním
HTC Desire, který nahradil mou G1. Loučím se s ní těžko, ale je to tak.
Tak na mobilu jedu na ICS for Desire a Acer Iconia A500 na oficiální ICS

Autor tohoto vlákna
firedragon
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Re: SE Xperia X10 vs HTC Desire

Příspěvek od firedragon » úte 25. kvě 2010 10:25:59

Takže nikdo neporadí??? :cry:

jtoxx
Droid
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jtoxx » úte 25. kvě 2010 10:33:15

Samozrejme takove tema mi doda vzdy krecovity usmev na tvari. Vybrat si telefon je zcela individualni, nevim proc se clovek pta co je lepsi. Kdyby jsi radeji prohledal temata o Desire a zaroven temata o X10 co o nich jaky uzivatel pise a s cim spokojen je a neni. Skoro kazdy zkusenejsi uzivatel Desire ti napise ze by nemenil a tak to plati i u X10. je to vylozene na tvem vlastnim uvazeni ktera znacka ti sedi lepe. X10 ma vetsi displej,oba maji stejny procesor,X10 bezi na 1.6 Desire bezi na 2.1. X10 je hodne predrazena. myslim si ze uvadet vic informaci neni treba. Poohledni se po sekci Desire a po sekci X10 a odpoved si najdes zcela jiste sam. Mozna najdes toliko informaci ze si odpustis priste zakladani noveho tematu jehoz prinos pro ostatni je nula nula nic.
A mozna by jsi to mel vzit pres sekci Pravidla fora, aby jsi nedaval dva prispevky za sebou. Zaloz tema, a vyckej nez ti nekdo odpovi.
Follow me on - twitter

netineti
Robot

Příspěvek od netineti » úte 25. kvě 2010 10:37:45

Nekupoval by som SE uz len kvoli tomu ze maju nejake problemy s upgradami..neviem sice preco su takyto zaspati ale urcite pridu o par zakaznikov kvoli tomu..mal by si sice pekny mobil ale s obmedzenymi moznostami oproti HTC..
P.S. - nevlastnim ani jeden z nich..len citam recenzie a fora..ale vela novych aplikacii a denne ich pribuda dost podporuje and 2.1 a vyssie..a ak ma pamat neklame na HTC upgrade na 2.2 bude vo fin.verzii kazdu chvili, tak SE kupis s 1.6 a 2.1 chystaju koncom roka..takze je mozne ze ked SE dostane 2.1 tak na HTC uz bude verzia androida 2.3..

@telefon    

Autor tohoto vlákna
firedragon
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od firedragon » stř 26. kvě 2010 18:46:53

Dík za příspěvky a k jtoxx: Fora sem snad procetl vsechny jak o Desire tak o X10(ikdyz tam toho moc neni, pise se furt jen jestli update bude ci ne, ale to je ted mimo misu). jenze cim vic sem fora procital, tim vic sem byl nerozhodnz, prave, ze v kazdem z nich se hovori jen o tom jednom telefonu a bohuzel prevazne se vyzvedavaj jen klady, takze clovek pak jeste vic nevi, který vybrat, ale už jsem asi rozhodnutý, že půjdu do Desire, ptže je velká pravděpodobnost, že bude mít 2.2 verzi s instalací A2SD a ted uz SE hraje jako prim jen vetsi obrazovka, coz zase na ukor usetrenych penez ozelim celkem bez problemu ;)
Nicméně, klidně pište dál své vlastní názory a poznatky, protože mi nepřijde, že by porovnávání telefonů, bylo zbytečné téma a nikomu krom mě nepřineslo nic užitečného, třeba to pomůže s výběrem i jiným lidem.... :ugeek:

macodk3
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG G3
Twitter: macodk3
Tablet: iPad Air

Příspěvek od macodk3 » čtv 26. srp 2010 13:59:09

Mne toto téma celkom pomohlo, tiež sa rozhodujem medzi X10 a Desire ale mňa to zas viacej ťahá k X10. :roll:
iPhone 3G -> 4 –> 4S –> Galaxy S3 -> Xperia Z -> iPhone 5S -> HTC M8 (odpálený s originálnou nabíjačkou) -> čakám na LG G3

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“