Ty fotky z polského webu jsou opravdu špatné, až se sám divím, jak je tam mohl někdo dát. Zatím jsem neměl možnost vyfotit nějaké vzorkové snímky (mám pouze nějaké soukromé, které nechci zveřejňovat), dnes jsem zkoušel např. HDR režim a je to opravdu znát, že v protisvětle je takový snímek zcela jinde než bez HDR.
Jinak, vy tady všichni teoretizujete a jako důkazy sem dáváte odkazy na různé weby. Ani jeden z vás - na rozdíl ode mě - ten telefon nedržel v ruce, takže si ušetřete své soudy. Kdyby to, co tady uvádím, nebyla pravda, tak o tom nenapíšu ani čárku. Doposud jsem měl telefony v hodnotách okolo 10 tisíc (iPhone 2G, HTC Radar), ale žádný z nich nebyl tak dobrý, jako tento, podle vás polský nebo čínský šunt. Stál mě necelou polovinu toho než ty slovutné značky. Už vidím, jak začínáte namítat něco k tomu, že ten iPhone je 6 let starý, čili nesrovnatelný sse současným vývojem, rovněž tak k HTC budete mít připomínky. Pro mě je ale důležité, že byly drahé.
Nemusíte mi věřit to, co tady na několika místech uvádím, ale přestaňte to dělat veřejně a přestaňte si tady hrát na mistry světa a všeználky. Dokud si takový telefon neosaháte, tak ho nekritizujte, ale ani nechvalte. Vůbec se k tomu nemusíte vyjadřovat, vaše hodnocení je silně neobjektivní.
LivArt píše:Výrobce se tím chlubí na webu. Nicméně kde je pravda, to se nedozvíme, dokud ten telefon někdo nerozdělá.
Je mi zcela fuk, jestli to někdo rozebere a zjistí, že tam je třeba foťák od Meopty (humor). Pro mě je směrodatné, že fotí podstatně lépe než moje předchozí značkové přístroje.