Aréna telefonůnový DUAL SIM kolem 3000

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
marw_cze
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 16. kvě 2014 15:10:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: hloupy telefon

nový DUAL SIM kolem 3000

Příspěvek od marw_cze » pát 16. kvě 2014 15:26:12

ahoj,

hledám DUAL SIM, ale nenacházím žádný vhodný (buď cenou nebo parametry). Budu rád ža každý typ.

cena ideálně do 3000,-
Android min. 4.2
malý telefon (do 4 palců), nechci žádné pádlo, i když trend, zdá se, je opačný
ideálně 1 GB RAM, ale to asi půjde těžko
aspoň trochu lepší baterka
WIFI, GPS.
české či anglické prostředí, nechci se mořit s čínštinou :)

docela se mi zamlouval tento, ale není dual: http://mobilni-telefony.heureka.cz/lg-l ... e/#section
a jeho dual varianta asi http://www.lg.com/ae/products/wtb?modelName=L40-D170 asi není v prodeji


marw




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22690
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 259
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: nový DUAL SIM kolem 3000

Příspěvek od LivArt » pát 16. kvě 2014 15:49:45

Gigabyte A1? R3?
Xperia M dual SIM?
Do mnshopu jsi se koukal?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3688
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157

Re: nový DUAL SIM kolem 3000

Příspěvek od negrbob » pát 16. kvě 2014 16:02:25

Gigabyte Roma R2 ve ctyrech barvach, aktualne v Okay za 2999,-

@phone
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Autor tohoto vlákna
marw_cze
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 16. kvě 2014 15:10:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: hloupy telefon

Re: nový DUAL SIM kolem 3000

Příspěvek od marw_cze » ned 18. kvě 2014 14:09:18

díky za tipy

dle parametrů a uživatelských recencí má R2 mizernou výdrž baterie, to je pro mě dost důležité. Jinak bych ji vybral. Tak jsem se nakonec rozhodoval mezi Gigabyte R3 a Xperia M dual SIM. Vyhrála to Xperia, i když je o něco dražší a i 124 mm x 62 mm mi přijde dost veliké :)


m.green
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: úte 25. úno 2014 13:07:46
Reputace: -50
Typ mobilu / ROM: LG

Re: nový DUAL SIM kolem 3000

Příspěvek od m.green » ned 18. kvě 2014 18:21:48

například L5 II je dual sim a je to za tu cenu poměrně slušný kousek, jenom bude možná problém s verzí toho Androidu


Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10536
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: nový DUAL SIM kolem 3000

Příspěvek od Mirda86 » ned 18. kvě 2014 18:33:51

L5ii bych nedoporucoval kvuli hodne slabemu a staremu Hw

Uživatelský avatar

frydas
Androiďák!
Příspěvky: 346
Registrován: pát 23. srp 2013 8:54:54
Reputace: 54
Typ mobilu / ROM: LG V10
Mobil 2 / ROM: huaweii p9
Tablet: MIPAD 2
Tablet 2 / ROM: samsung galaxy tab 3 neo
Bydliště: BRNO

Re: nový DUAL SIM kolem 3000

Příspěvek od frydas » ned 18. kvě 2014 20:46:31

L5 II vážnš nebrat, má šíleně slabou wifi, nedosáhne ani zdaleka tam kde jiní ... to je takovej telefon, kterej se hodí vážně jen na sms a volání
Každý večer se modlím ke svému oltáři Mitu a MI je jediné náboženství, které vyznávám :D

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10536
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: nový DUAL SIM kolem 3000

Příspěvek od Mirda86 » ned 18. kvě 2014 20:52:01

Wifi je dobra.Mozna si narazil na spatnej kousek.Ja ho kupoval zname a kdyz sem ji ho nastavoval tak wifi mela dobrou citlivost.Ale jinak souhlas.Je to tak na volani,sms a mozna vyjimecne na net.I kdyz je solidne odladenej tak proste po par aplikacich se to rychle meni.Aspon ze display neni spatnej

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti