Aréna telefonůSmartphone pro ženu s dětma :)

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)

Doorn
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 7
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi2S

Re: Smartphone pro ženu s dětma :)

Příspěvek od Doorn » sob 14. čer 2014 20:55:21

xanthor píše:
unavix píše:Xanthor - koupil sis a používal někdy telefon z Číny?
Za sebe říkám že si raději za 4-5k koupím telefon v Číně než tady. A to proto že ten číňan mi nabídne víc muziky za stejné peníze.
No a co se týká servisu, stačí se podívat do vlákna o britexu.
Nemám chuť čekat (tý)dny na doručení telefonu, mít kratší záruku (popř. být závislý na jednom obchodu), potíže při řešení případných problémů (kvůli malé rozšířenosti telefonu), doufat, že bude fungovat GPS atd. Za to mi ta o pár procent nižší cena nestojí. Za sebe říkám, že si raději trochu připlatím za rychlost doručení, záruku a větší spolehlivost, nepotřebuju honit jádra ani rozlišení displeje. :-)
Co se týče Britexu, já reklamoval prach pod displejem na Optimusu One a nebyl problém. :-) Píšu z osobních zkušeností, ne z toho, co jsem se dočetl tady na fóru.

P. S. Neber to tak vážně, prostě se neshodneme. :-)
Zvláštní já objednával iNew V3 v pátek a v pondělí jsem ho měl doma.

Pro mě je mnohem spolehlivější Xiaomi, Zopo, Lenovo, než třeba Samsung.

xanthor
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Příspěvek od xanthor » sob 14. čer 2014 21:38:11

Nevím sice, co znamená "pro mě spolehlivější", každopádně Xiaomi už je docela zavedená značka, ty ostatní taky nejsou úplně neznámé. Každopádně tyhle většinou (pokud nenakupuješ od nepříliš důvěryhodných prodejců) už nestojí o moc míň než značky, co se sem oficiálně dováží (tedy pokud "nepodvádíš" s DPH) a máš kratší záruku. Telefon si užij, ale smiř se s tím, že nakupovat telefony v zahraničí (a zvlášť v Číně) je prostě dobrodružství, do kterého málokdo půjde (podobně jako třeba málokdo dělá root, i když by se třeba z tohoto fóra mohlo zdát, že root má tak 99 % lidí, opravdu tomu tak není). :-)

Doorn
Stálý androiďák

Příspěvek od Doorn » ned 15. čer 2014 14:19:35

Ale ty pořád píšeš jak kdyby ty značky, které jsem vypsal byly něco horšího než třeba ten Samsung. Já si to pořád nemyslím, pro mě je Xiaomi daleko spolehlivější, než Samsung. 70% mých známých má Samsung a málo kdo je spokojený, ať už to je servis, zasekaný systém, nekvalitní zpracování atd. atd. Já žádné dobrodružství s nákupem zatím nezažil a objednával jsem z Číny celkem 6 telefonů.

aldabubo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aldabubo » ned 15. čer 2014 14:32:20

@Doorn: Souhlasím s tebou. Čínské značky už jsou dnes na dobré úrovni. Můžeš mi prosím poslat odkaz, kde jsi nakupoval? Už máš určitě prověřený obchod. Stačí do SZ, ať tady neděláme reklamu.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Doorn
Stálý androiďák

Příspěvek od Doorn » ned 15. čer 2014 14:47:23

ibuygou.com, pandawill.com, spemall.com :D

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“