Začnu zeširoka lehce..
Nemám moc čas sledovat trendy atp... před půl rokem sem si přes aukro koupil htc desire x - 14dní nové, no jak se ukázalo čorka takže ted se někde válí na pčr, nebo ho vrátili do skladu odkud to ve velkém kradli. Díky kvalitní práci pčr a soudnímu systému je jasné, že dostanu asi h.vno, protože borec co ho prodal tvrdí, že ho dostal do zástavy v hospě (přitom těch mobilů na aukru prodal x

Tak sem se naštval po delším čekání a mám v plánu koupit asi nějakej čínskej mobil a nechci za něj moc dávat, díval sem se,že je hodně stránek já nakupuju na aliexpresu, ale sou i více specializované na mobily. Dokonce na ali sem viděl, že se normálně prodávají htcčka za cenu lehce levnější tak to nebudou repliky..
Teď moje požadavky jak říkám nebráním se čínským značkám pokud to nebude extra šmejd, ten desire x byl můj první smartphone a byl sem spokojenej. Takže klidně i znovu HTC.
Rád bych pokud možno s gps modulem co třeba funguje i offline na navigaci a ne nějak extra rozměrný co mi urve kapsu. Nepotřebuju na něm často pařit hry ani nějaký výkon zkrátka normálka občas zasurfovat po netu, ytube videa, vyfotit-natočit, přehrát muziku, přečíst něco z aldika..
Cena opravdu se mi nechce za něj utrácet po tom jak sem zhnusenej po předchozí zkušenosti. Takže bych to viděl na 2500-3500tisíce max. s tím,že bych ho časem nechal mamce.
Díky za tip/y a palec kdo to dočetl do konce