No, já pořád spekuluji, stačí dát pokyn a mobil mám za chvíli doma. Dnes odpoledne, až pojedu ze schůzky, se ještě stavím do elektra a znovu si ho obhlédnu. V posledních dnech jsem byl pro svou vybavenost a novotu skoro rozhodnut pro Sony, ale jednak pořád mě to pocitově více táhne k HTC a navíc mám požadavek koupit a fungovat = hned si objednám micro SD kartu (64GB), hned si u operátora zařídím nanoSIM (nyní mám jen micro) a chci si hned koupit držák do auta, mobil používám jako navigaci. A zde docela překvapivě tvrdě narážím, neboť se pro X3 držáky nedělají (s tím jsem počítal), ale držák typu, který potřebuji, není ani pro Z, Z1, či Z2 a to je problém. Pro HTC ten držák je. Ať se tomu bráním jak chci, stejně cítím, že zvolím HTC, ač má o giga menší RAM, je starší a má o 2 desetiny menší displej při stejných rozměrech. Nějak cítím, že se s ním rychle sžiju, ta Xperia je super, ale třeba by mě trápily ty barevné možnosti. Černou nechci, bílá vypadá divně a měděnou bych možná neriskl.
Nicméně co se barev týče, stejně bojuji i u HTC, jen s tím rozdílem, že se mi líbí ve všech variantách. Gunmetal vypadá poutavě a asi bude i mou volbou, bojím se jen, že se rychleji poškrábe a navíc jej bude mít 90% lidí, kteří se pro M8 rozhodli. Stříbrná má povrchovou úpravu, která se hned tak nepoškrábe, no zase vypadá více plastově a přijde mi fádnější. Ale designově zase čistější. Nejvíce mě zase zajímá ta zlatá, ale bojím se, aby to nepůsobilo přemrštěně lacině, já nic zlatého nemám, proto si říkám, že je to asi nesmysl a přemýšlím nad tou gunmetal a stříbrnou. Dnes v tom elektru ještě ty 2 verze porovnám, měli tam totiž obě (jen ta stříbrná byla nefunkční replika) a kdo ví, třeba tam už bude Z3 (i když pochybuji). Ale asi to vidím na to HTC, no, nějak mi sedlo, nevím, čím.