Zaprvé je mi jasné, že všichni asi nehoříte nedočkavostí radit cizímu člověku, jakej si koupit mobil, ale alespoň to zkusím..
Abych pravdu řekla, vůbec moc se nevyznám ve všech typech Androidu. Momentálně mám mobil Samsung Galaxy Ace 2, který má Gingerbread. Už je ale čas na nový mobil a do oka mi padl Lenovo A328...problém (pro mě) je, že má Android Kit kat..a teď ta otázka - pochopila jsem to správně, že u Kit Kat nelze kopírovat data (v tomto případě mi jde hlavně o přesun aplikací) z paměti na SD kartu? A pokud ne, jaké verze Androidu (kromě Gingerbread, ten mám a jde to) to povolují?
Předem moc děkuji za jakoukoliv radu

A tady je šablona:
Úvod nerozhoduje
Maximální rozpočet: do 4500,- Kč
Místo nákupu: místo původu nerozhoduje, ale ráda bych koupila na českém eshopu (Alza.cz nebo podobné)
Předpokládané využití zařízení:volání, mapy, email, poslech hudby, focení, internet
Požadavek na značku: ráda bych nějakou v ČR zatím moc neznámou značku, nebo Lenovo, Samsung, Blackberry
Mnou navrhované modely: Lenovo A328, GIGABYTE GSmart Alto A2, GIGABYTE GSmart Maya M1 Dual-Core
Vlastnosti displeje:min 4,5 palce
Výkon:RAM min. 1 GB
Interní paměť: min. 4 GB
Slot pro paměťovou kartu: ANO, musí být
Audio: nerozhoduje
Komunikace: nerozhoduje
Fotoaparát: min. 5 mpx
Ostatní požadavky: ráda bych Android, s Windows phone nemám zkušenosti, ale nechám si poradit