Aréna telefonůPrechod z Moto 4G

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
madforit
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Moto 4G

Prechod z Moto 4G

Příspěvek od madforit » pon 13. říj 2014 18:46:25

ahoj. doufám, že nebudu otravovat, ale rád bych tady našel radu - mám svůj první android - Moto 4G a rozhodně musím koupit něco jinýho, protože potřebuju mnohem lepší výdrž. Jsem hodně na cestách na netu, občas používám navigaci, hodně poslouchám pracovně hudbu a telefon bych taky rád pomocí druhý sim používal jako hotspot, protože mám statickou IP adresu kvůli přístupům na firemní server apod. a musím se na cestách připojovat přes svůj mobilní net. co je samozřejmě nejvetší vopruz je hledat po +- 8 hodinách nabíječku a hrotit, kdy jsem v koncích.
Rozmýšlím se mezi Lenovem S660 s 3000mah baterií, protože bych se nerad přehoupl přes max. 4,7", nicméně jsem koukal i na Lenovo P780 hlavně THL Ultrathin 4400, které mají baterie ještě lepší, ale už jsou to 5". Co byste doporučili s vašima zkušenostma - má smysl kousnout rozměr a mít jistotu nebo by to zvládla i ta S660? Rád bych se při pořadným vytížení dostal opravdu na těch min. cca 20 hodin. hry nehraju, používám tlf hlavně pracovně (net, kalendář, emaily, zpravodajství, fb, hudba), ale jestli by třeba u P780 a THL440 byla výhoda i v případě foťáku, asi by to pro mě byla indormace důležitá na misce vah.

moc díky každýmu, kdo poradí - už takhle pro mě zkušenost s Moto 4G je trochu pruda a nechci koupit a prodávat další telefon :)

pRo_lama
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Twitter: pRo_lama
Kontaktovat uživatele:

Re: Prechod z Moto 4G

Příspěvek od pRo_lama » pon 13. říj 2014 22:03:27

Príspevok bol presunutý do správnej sekcie!
MOBIL: Samsung Galaxy S8 (64 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2

Mirda86
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S23
Tablet: Xiaomi Pad 5
Rom: stock

Příspěvek od Mirda86 » pon 13. říj 2014 22:06:47

Dopln rozpocet a nejlepe uprav prispevek podle sablony kterou tu mame...

Autor tohoto vlákna
madforit
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Moto 4G

Příspěvek od madforit » pon 13. říj 2014 23:46:04

Ok, dal jsem příspěvek do fóra o Lenovo S660, protože mě zajímaly zkušenosti a fakta zejména o tomto telefonu, Moto G je v příspěvku úplně nepodstatná. Díky.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“