Příspěvek
od Yang15 » ned 14. pro 2014 22:07:05
Presne tak: z me zkusenosti mohu poradit bud LG G2, Nokia Lumia 1020, Nexus 5 (ale fotky nic moc).
G2 jsem sice nemel (mel jsem Galaxy S4), ale kdybych sel znovu do androida, volil bych nyni G3. (Mimochodem pokud slevis na tech obchodech, G3 se napr. u nas v Liberci v obchode s telefony da sehnat za 11200,-)
Nokia Lumia 1020: paradni fotky, plynuly chod systemu.. Ovsem slabsi podpora aplikaci a nepodpora googlu. (Tzn prohlizec jedine Explorer ji Mathon). Cena te lumie se ted pohybuje kolem 7,5tis.
Honor mi nic moc nerika, ale slysel jsem o tom. Koukam styl iphone.
Co se tyce Xiaomi: meli jsme ho v rodine Mi2S.. Chod super, slapalo to, vse to rozjelo bez problemu, no konkurence Galaxy S4 s o dost mensi cenou. Meli jsem ale problem s wifi pripojenim a tak jsem musel 4x reklamovat a vyhadat penize zpet. Meli jsme ho cca pul roku.
Nebo pak je jeste moznost, za tyhle tve penize se podivat po zachovalem telefonu. Ja takhle zrovna minuly tyden koupil za 11tis ve stavu "jako novy" iPhone 5S 32GB.
Ale to uz je jina historka. Zkracene, prosel jsem si vsemi 3mi systemy a ani jeden mi nevyhovuje, musel jsem tedy udelat kompromis a zvolil iPhone, protoze ten alespon funguje (narozdil od Galaxy S4), ale trpim velkou dani, ze je to dosti uzavreny system.. Ovsem priorita je funcknost.
Abych to shrnul, pokud chces dodrzet rozpocet, tak za mne:
Android: LG G2 (nebo chvilinku pockat az jeste zlevni G3)
WindowsPhone: Lumia 1020
iOS: sehnat pres Bazos ve vybornem stavu nejaky iPhone
Pokud něco potřebujete, buď napište PM
, ICQ a nebo v nejlepším případě zkuste
Gtalk/G+/Hangout ...je větší šance, že se vám budu dříve věnovat.