Aréna telefonůtelefon s kvalitním přijmem signálu

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kalem
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Xperia ray

telefon s kvalitním přijmem signálu

Příspěvek od kalem » stř 14. led 2015 12:34:58

Zdravím, pracuji v místě, kde je velice slabý příjem signálu, na mé Xperii 3G síť Vodafone vůbec nechytnu a 2G velmi špatně. Chtěl bych se proto na vás obrátit s radou, jaký jiný telefon s kvalitním přijmem signálu koupit. Slyšel jsem, že Asus Zenfone 5 má mít dvě antény pro lepší příjem, ale nikde jsem se nedočetl zkušeností lidí co ho mají, ale Zenfone je pro mě nepraktický z důvodo velké velikosti. Dále by možná vyhovovala nějaká Motorola, ty prý mají take kvalitní příjem.
Pokud to tedy shrnu požadavky na telefon:
Kvalitní příjem signálu
Velikost úhlopříčky tak maximálně 4,5
cena okolo 6000 kč
Budu vděčný za jakýkoli návrh.

Mirda86
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S23
Tablet: Xiaomi Pad 5
Rom: stock

Re: telefon s kvalitním přijmem signálu

Příspěvek od Mirda86 » stř 14. led 2015 12:45:17

Co vim tak 2 anteny maji i Nektere Huawei telefony.Treba P7 nebo G7.Ale sou asi uz velke a mimo rozpocet.

Pokud jakejkoliv navrh tak mrkni na BlackBerry.Z10(jestli nekde sezenes),Q5 nebo sedivku Q10.Z vlastni zkusenost mela Z10 nejlepsi prijem signalu ze vsech telefonu co sem mel...ono se s tim nejak tak pocita kdyz sou to telefony hlavne pro praci.Proto v nich sou vselijake vychytavky na posileni signalu i gps.Mrkni na net.Pokud chces jen android tak nikam nemrkej :D

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“