Příspěvek
od WendyCRX » ned 07. čer 2015 18:28:38
Měl jsem možnost mít 3klony....spíše ze zvědavosti,pořád jsem měl svůj tel.
S3 - děsný ale šlo volat,psát sms nic víc
S5 - katastrofa,ten telefon po továrku neměl ani IMEI!! ale rozhejbal jsem to, k prdu páč to byl mega sr..č, chvíly se s tím něco dělalo a tel.sehryznul tak,že se musela vyhodit baterka,displej hrubej,fotky na telefonu vypadaly překvapivě pěkné,po hození do PC to byl děs... nedal jsem to ani dceři na hraní páč by si stejně nezahrála..
Note4 - tady bych ale zase řekl,že ač klon a bylo to poznat,tak telefon nebyl strašnej,dokonce ho kolega co si ho vzal,používá do současnosti a bez nejmenších problémů.V tu dobu co jsem sehnal ten klon,jsem měl i Origo Note4,dělal jsem fotky a opravdu neznalec by to horko těžko poznával,ten kdo telefony zná a trošku se v tom pohybuje,to samozřejmě pozná.
Prostě klon bych také nedoporučil,ty telefony jsou pouze hozené do pěkného kabátku,ale jinak po všech stránkách k prdu..
Ps. za celou dobu co mobily používám,se mi nestalo,že by bouchla baterka,to ani u klonu,ani u jiných telefonů ( a že jich bylo k 50ks )
Prostě koukni po něčem jiném,nebo si ten klon běž jen osáhnout a sám při hraní si s telefonem zjistíš,že v ruce držíš něco tak laciného,že Prestigio je vlastně lepší telefon.