Aréna telefonůLG GT540 vs Xperia X8

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
phee
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SGS2

LG GT540 vs Xperia X8

Příspěvek od phee » ned 22. srp 2010 19:23:45

Zdravim. Mam taku prosbu o radu. Idem si do T-Mobilu brat novy telefon a rad by som vediet, ci sa tento oplati LG GT540 (Optimus) , alebo mam pockat na Xperiu X8 (ale pride mi to ako to iste, kedze ani xperia nema multitouch), alebo zobrat nieco co sa da najlepsie spenazit a kupit na inzerat Samsung Spica (ma lepsi procesor myslim)?
Vedeli by ste mi poradit? Na mobile by som sa mozno aj obcas zahral (vo vlaku, autobuse, cakarni a tak ) a hlavne chcem nieco s OS ktory bude svizny, pojdu vpohode prehliadat dokumenty, casto pocuvam hudbu a podobne:
Dakujem

Nesli
Robot
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D ICS 4.0.4
Twitter: nesliva
Tablet: PMP 5770D JB 4.1.1

Re: LG GT540 vs Xperia X8

Příspěvek od Nesli » ned 22. srp 2010 19:42:26

Na Spicu zapomeň, nemá 3D grafiku.. ;)

Šel bych do Optimuse, kamarád si ho pořídil a je fajnovej za ty kačky, CPU ujde a má GPU jako snapdragon a nižší rozlišení, tj. 3D grafika lítá jako blesk ;) Ve 4. čtvrtletí je přislíben update na 2.1...X8 ještě není, ale jinak bude mít stejný hw, ale méně RAM -> Tj. 540ka ;)
HTC EVO 3D|androidí minulost-G1, Acer Liquid, Acer Liquid MT, SE Mini Pro SK17i, HTC Sensation - ukraden :(|Huawei G300 4.0.3
http://WWW.TWITTER.COM/NESLIVA

Sapo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG Optimus

Příspěvek od Sapo » sob 11. zář 2010 16:49:43

Mam Optimusa a som s nim spokojny, ak mas nejake otazky, tak sa pytaj, no musim vopred upozornit, ze som bezny uzivatel, takze nedavaj mi tazke otazky. Take nieco ako root som neskusal (asi ani nebudem, vyzera to zlozito).
Inak tekefon je celkom rychly, sem tam zamrzne, baterka vydrzi cez 3dni, niektori vravia ze im vydrzi den, neviem ako je to mozne. Displej je dobry, celkom citlivy, presny. GPSko je dobre, silny signal, Wifina nevypadava atd.

mareku
Nové Androidě

Příspěvek od mareku » pát 19. lis 2010 5:29:00

"Sapo" mám otázku ohľadom výdrže baterky, v akom rozsahu používaš telefón ? volania, net, hudba, ...
dííík

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“