Aréna telefonůMobilní telefon / specifický výběr / 5000+

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Firello
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia P

Mobilní telefon / specifický výběr / 5000+

Příspěvek od Firello » pon 15. čer 2015 13:28:49

Zdravím :)

snažím se už několik dní najít vhodný telefon (ne pro sebe). Mám asi moc specifickej výběr a není to jednoduché :/. Tak zkouším jestli tu někdo nemá zkušenosti a neporadí mi :).

Cena: okolo 5000,- (myslím, že nižší cenovky nejsou moc kvalitní jak zpracováním, tak hw výbavou)
OS: Spíše Android, nevím jestli by se chtěl seznamovat s Winama.
Dual sim, active (zde hezky redukujeme :) )
Displej: pod 5" ideál, 5" = velké rozhodování (rozliško radši specifikovat nebudu, fullHD chci asi moc :D)
RAM: 2GB (android...raději... Nový mobil se pořizuje hlavně kvůli blbnutí a rychlosti starého levného mobilu)
LTE: Takže to ruší takové ty čínské značky, které na těch našich 800mhz moc nefrčí.
Nákup: česko
Užití: hovory a sms ve 2 simkách, semtam nějaká medium-end hra :D, kvalitnější gps výhodou

Měl jsem v merku:
Huawei P8 lite (nemá režim active pro obě simky, tím bohužel kompletně odpadá)
Lenovo P70 (prý mají šílený servis, jinak neatraktivní mobil designem a výbavou-nfc,wifi,kompas)

Spíš bych mohl přeskočit veškeré specifikace a zeptám se pouze: jaký telefony kolem 5k mají dual active sim?

Děkuji moc za nějaké tipy, rady.

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Re: Mobilní telefon / specifický výběr / 5000+

Příspěvek od LivArt » pát 26. čer 2015 5:50:12

Máš vysoký požadavky a málo peněz. Pokud je pro tebe důležitý Dual SIM Full Active, tak si kup Gsmart SX1. Do rozpočtu se bohatě vejdeš, má DSFA, ale neumí LTE.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“