Aréna telefonůŽivotnost - výdrž - plynulost - kompaktnost - do 6000

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
scapo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Alcatel OT 4030d ... 4.1.1 Jelly Bean ...

Životnost - výdrž - plynulost - kompaktnost - do 6000

Příspěvek od scapo » čtv 21. led 2016 21:55:39

Usuzuji, že stejné téma tady není. Mám požadavky, které se špatně vyčítají ze specifikací a dokonce i z některých recenzí. Poraďte prosím.Chci telefon, který nebudu muset reklamovat či vyměnit po 2 letech ale vydrží ve stylu mé 5-ti leté Nokie co spadla do záchodu a stále jede (s obtížemi). Chci telefon, který mě nebude stát nervy. Nechci aby se telefon zasekaval v zakladnich operacich (prechazeni v menu atp....). Mám Alcatel 4030 a ten má 11cm....víc než 13cm asi nerozdýchám. A poslední bod: výdrž. Používám mobil na hudbu, 1-2 mobilní data denně, hlavně swarm apod. tak reálná výdrž alespoň 36 hodin by byla fajn. Takže: životnost, malý, stamina, plynulost/svižnost

Maximální rozpočet: 6000

Místo nákupu: ČR, spolehlivý obchod. Nechci se s* s reklamací v zahraničí.

Předpokládané využití zařízení: volání, sms, net když je potřeba. Žádné hry, žádné focení, žádné filmy.

Požadavek na značku: Tradiční, pochybuju že Čína splní kvalitu-dlouhodobou životnost

Mnou navrhované modely:
Lenovo Vibe P1M - kéž by byl menší
Jolla - jen jako kuriozitka, bohužel tam neseženu své oblíbené appky+omezená podpora

Ostatní požadavky:
životnost, malý, stamina, plynulost/svižnost

Hry i focení jsem si odvykl, bo to na mém telefonu nemá cenu. Rychlý internet taky nemám, jedu na 16kbps.
Podobné téme (ale požadavky jiné: http://androidforum.cz/mobil-od-4000-do ... 71081.html )

Ano, jsem od Ostravy a ne, "bo" neznamená "nebo" :D

rbarat
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Životnost - výdrž - plynulost - kompaktnost - do 6000

Příspěvek od rbarat » pát 22. led 2016 7:39:20

Lenovo Vibe P1M je v pohode. Kamoši ho majú a sú spokojní.

BTW: Menší rozmer ako 5" pri danom zadaní nezoženieš.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic

xanthor
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Životnost - výdrž - plynulost - kompaktnost - do 6000

Příspěvek od xanthor » pát 22. led 2016 12:37:59

Pokud bys trval na velikosti, tak se dá koupit S4 mini VE a rozšířená baterie s krytem (má třeba Sunnysoft, ale podle recenzí z ní nejsou úplně všichni zrovna nadšení).

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“