Aréna telefonůXiaomi Mi4 nebo něco jiného?

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
voj.ondr
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi4

Xiaomi Mi4 nebo něco jiného?

Příspěvek od voj.ondr » čtv 04. úno 2016 14:00:17

Ahoj,
je tu dlouhodobý uživatel Xiaomi Mi4, který mobil vlastní třeba rok? Přemýšlím o jeho koupi a zajímalo by mě, jestli MIUI 7 vylepšilo kvalitu fotografií při špatném světle - jestli to je vůbec možné.
Mobil chci do 6500Kč, dual sim nepotřebuju, LTE taky ne, rozšířitelnou paměť taky ne. Jde mi hlavně o to, aby se mobil nesekal za rok používání a o to, aby kamera byla obstojná i v horších podmínkách, protože sem tam vyfotím nebo natočím něco v interiéru. Co kvalita hovoru? Napadají vás alternativy?

Mirda86
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S23
Tablet: Xiaomi Pad 5
Rom: stock

Re: Xiaomi Mi4 nebo něco jiného?

Příspěvek od Mirda86 » čtv 04. úno 2016 14:03:43

Alternativa je Meizu MX5 ktere podle testu foti jeste o neco lip.Ja byl s kvalitou fotek u Mi4 spokojenej.V horsich svetelnych podminkach to bude vzdycky na hrane pouzitelnosti...s tim maji problem i telefony za 3x tolik penez.

Autor tohoto vlákna
voj.ondr
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi4

Re: Xiaomi Mi4 nebo něco jiného?

Příspěvek od voj.ondr » čtv 04. úno 2016 15:15:48

Díky za tip, na Mallu je ten Meizu jen za 6500, to čumím. Papírově vypadá líp, než Mi4, to je bez debat. Má někdo zkušenost s oběma?

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“