Aréna telefonůNahrada za Samsung Galaxy Note II

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Sparhawk
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 2
Tablet: iPad 2 64GB 3G
Rom: P.A.C.

Nahrada za Samsung Galaxy Note II

Příspěvek od Sparhawk » úte 29. bře 2016 9:37:41

Jelikož mi po třech a půl roce pomalu odchazí Note II, rozhodl jsem se, ze bych mohl telefon trochu upgradnout :)

Maximální rozpočet: Nerozhoduje

Místo nákupu: Nerozhoduje

Předpokládané využití zařízení: Spíše práce, tj telefonování, sms, discord apod, ale samozřejmě i sem tam hry

Požadavek na značku: Nerozhoduje, ale asi uz bych nechtel kvuli nadstavbe OS Samsung

Mnou navrhované modely: Byla mi doporučována LG G4, ale trochu se bojím výdrže, popřípadě elephone p9000 ci ulefone power / vienna

Ostatní požadavky: rad bych, aby mel telefon alespon trochu kvalitni fotak, nemusi to byt nejake delo, ale melo by to byt lepsi nez v note II, nebot to byla hruza. Fingerprint je spise moznost.. baterka tezko rici :(

Predem dekuji za nejake doporuceni.
Popripade jestli neco vyjde v dohledne dobe, tak bych byl schopen popripade pockat.(treba jsem videl Oppo R9 Plus, ktery ma dobre parametry a bude mit i "velkokapacitni" baterii)
Rozhodne nechi predrazene telefony jako je iphone, s7 apod :)

WendyCRX
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Note 4

Re: Nahrada za Samsung Galaxy Note II

Příspěvek od WendyCRX » úte 29. bře 2016 11:10:09

Jednoduché - Samsung Galaxy Note 4 - neni všestranějšího pracanta :D

Mirda86
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S23
Tablet: Xiaomi Pad 5
Rom: stock

Příspěvek od Mirda86 » úte 29. bře 2016 11:18:55

To se nabizi jako jasna volba.Ale pise ze nechce Samsung.Docela ho chapu.Mit jeden telefon tak dlouho tak uz by me taky nudilo to OS.Kazdopadne po strance hw spicka porad.Co se tyce fotaku tak doma mam porovnani a Note foti o spetku lip jak novejsi G4 nebo iP6+.Takze palec.
G4 ovsem muzu taky doporucit.Za 9k v EU distribuci nekoupis nic lepsiho.Vydrz neni zadna slava ale ani pruser.Tech 4-5h SOT sem s tim daval

WendyCRX
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Note 4

Příspěvek od WendyCRX » stř 30. bře 2016 8:58:42

Mám stejnou zkušennost... od té G4 jsem čekal lepší fotky než z nota 4 ale buď byly o chlup horší nebo stejné - určitě nebyly lepší...ale jinak G4 mohu také doporučit. Já měl kus který měl problém s repráčkem. Při hovoru trochu chrčel. Displej, odladěnost apod. byla ale na výbornou...

Ještě se nabízí např. Huawei Mate 8 ( nebál bych se doporučit i 7 ale přeci jen je to starší kousek ) - u toho Mate 8 je výborný foťák, nadprůměrná výdrž baterie a špičkové zpracování.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“