vzhledem k tomu, že mám už několikátý mobil z českých obchodů, za celkem solidní peníze a stejně mi žádný nevydržel víc než 2 roky, jsem pro změnu.. a to takovou, že bych ráda sehnala mobil z Číny, kde bych mobil se stejnými funkcemi sehnala levněji, než u nás. A tak trochu doufám, že mi někdo poradí, jakou značku pořídit, abych byla spokojená.
Cenově bych se ráda vlezla řekněme do 2 - 3 tisíc, zda je to možné. Samozřejmě čím lepší a levnější, tím líp.

Objednávat budu na Aliexpresu, kde jsem četla nejen dobré recenze, ale mám známou, která zde objednává, tudíž by to šlo vše přes ni a já se nebudu muset zabývat poštou a podobnými věcmi.

Telefon budu mít k vlastnímu využití, jsem mladá holka, která by konečně ráda pořídila spolehlivý telefon, jde mi o rychlost, foťák, přehrávač, místo, kvalitu displeje a celkově jednoduché ovládání, dobrý přehrávač hudby a hlasitost telefonu a taky o využívání internetu a nějaké ty hry apod.. řekla bych, taková klasika.
Značka a typ je mi totálně jedno.. hlavně, ať vše funguje jak má.. a jako žena bych chtěla co nejkrásnější design samozřejmě.

Tak doufám, že se najde dobrák, který v tomhle ohledu zmatené blondýně pomůže s výběrem.
Předem děkuji

Alex