Aréna telefonůČím nahradit Haiera W910

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
michal5u
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: BB8900
Mobil 2 / ROM: Droid 3

Čím nahradit Haiera W910

Příspěvek od michal5u » čtv 09. čer 2016 7:19:16

Zdravím,

předem se omlouvám, že nepoužiju šablonu, ale nemám do ní pořádně co napsat.

Na Haieru W910, se mi začala odpojovat SIMka, tak hledám nějakou náhradu. Haier mi naprosto vyhovoval, kdyby nezačal blbnout tak spolu budeme možná do smrti, takže mi stačí něco v jeho třídě nebo lepší. (Dual-core 1,5Ghz, 1Gb RAM, 1760mAh, 8MPx)

Jediný požadavky co mám: kvalitní GPS; čím větší baterka, tím líp; aspoň trošku odolnost proti vodě a prachu, foťák ať jde aspoň rozeznat obličej od pařezu a ať to není o moc větší pádlo (133x70x10)

Před rokem jsem dal s Haierem na řídítku 300km v dešti a doteď šlapal v pohodě (že by se to projevilo až teď?).
Absolutně nemám v telefonech přehled, sháním vždycky až když přestane fungovat.

Díky za každou radu, Michal.

Mirda86
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S23
Tablet: Xiaomi Pad 5
Rom: stock

Re: Čím nahradit Haiera W910

Příspěvek od Mirda86 » čtv 09. čer 2016 7:51:50

Xperia M4 Aqua.Pokud ti bude stacit interni pamet neco kolem 3-4GB.

iq18
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: lenovo s750

Příspěvek od iq18 » ned 12. čer 2016 11:21:50

Mirda86 píše:Xperia M4 Aqua.Pokud ti bude stacit interni pamet neco kolem 3-4GB.
Ne Xperia M4 Aqua se nehodí - jestli to chceš na Geocaching, tak ta paměť ten telefon dokonale zabila. Koupil jsem ho manželce a jsme nešťastní oba. GPS je už v telefonech celkem v klidu, zkus vybrat telefon z čipsetem Qualcom a tady pak záleží na všem ostatním (velikost, LTE ...)

drahysa
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung galxi mini

Příspěvek od drahysa » stř 22. čer 2016 11:47:23

michal5u píše:Zdravím,

předem se omlouvám, že nepoužiju šablonu, ale nemám do ní pořádně co napsat.

Na Haieru W910, se mi začala odpojovat SIMka, tak hledám nějakou náhradu. Haier mi naprosto vyhovoval, kdyby nezačal blbnout tak spolu budeme možná do smrti, takže mi stačí něco v jeho třídě nebo lepší. (Dual-core 1,5Ghz, 1Gb RAM, 1760mAh, 8MPx)

Jediný požadavky co mám: kvalitní GPS; čím větší baterka, tím líp; aspoň trošku odolnost proti vodě a prachu, foťák ať jde aspoň rozeznat obličej od pařezu a ať to není o moc větší pádlo (133x70x10)

Před rokem jsem dal s Haierem na řídítku 300km v dešti a doteď šlapal v pohodě (že by se to projevilo až teď?).
Absolutně nemám v telefonech přehled, sháním vždycky až když přestane fungovat.

Díky za každou radu, Michal.
Kdyby bylo třeba tak hunkční haier W910 mám, do včera jsem ho používal. Kdyby si chtěl tak ho za symbolickou cenu prodám.
H.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“