nedávno jsem se tu poptával po mobilu, každopádně sem si to nechal rozležet v hlavě a poupravil sem si požadavky, i cenu.
Rozpočet: 7000 - 14 000
Místo nákupu: Ideálně čr
Předpokládané využití zařízení: Internet - facebook, instagram, amatérské focení poslouchání muziky.. (hry nehraji)
Požadavek na značku: Vůbec nemám, jen aby značka měla nějakou technickou podporu - aktualiace do budoucna?
Mnou navrhované modely: One plus tree, nějaký honor? Momentálně mám honor 4x, a popravdě řečeno se mi moc nechce do 5X, přijde mi že navíc má pouze čtečku a větší rozlišení.
Vlastnosti displeje: 5,15 minimálně, klidně více, FULL HD rozlišení, víc asi nemusí být
Výkon: Min 2GB ram, procesor kde nebude problém s GPS
Interní paměť: Bud 2x SIM + Microsd, nebo 2xSIM s tím že nepoužiju pamětovku, ale alespoň 32 vnitřní
Slot pro paměťovou kartu: : Bud 2x SIM + Microsd, nebo 2xSIM s tím že nepoužiju pamětovku, ale alespoň 32 vnitřní
Rád bych, opravdu DUAL SIM + micro sd karta, každopádně jsem viděl nějaký návody, kde do kombinovaného slotu dají 2 sim + kartu, netuším, jak moc náročný to je, a zda se to vyplatí zkoušet
Jaké bych měl varianty, kdybych neměl požadavek dual sim?
Fotoaparát: Co nejlepší, fotím rád kdejakou blbůstku

Odolnost telefonu: Gorilla Glass, popřípadě bych krycí sklíčko doobjednal z číny
Rád bych čtečku otisků, ideálně na prostředním tlačitku, ale i ze zadu by stačila