Aréna telefonůXperia z1 compact zámek displaye

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
sheWcza
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s4

Xperia z1 compact zámek displaye

Příspěvek od sheWcza » úte 05. črc 2016 10:50:43

Dobrý den všem,

Koupil jsem zhruba před rokem našemu prckovi xperii z1 compact na hraní, protože mám S6 edge a nechtěl jsem riskovat poškození a nebavilo mě pořád mu to odemykat otiskem, když to zamkne za minutu 5x a 6x to chce odblokovat. Ale teď k věci. Vše bylo naprosto v pohodě, nastavil jsem mu zámek displaye na "Z", ale od včerejška tento kód nefunguje. Asi ho změnil, ale je ještě malej a nemá z toho rozum. Jde to nějak "samo domo" nebo musím do servisu? Předem všem díky s pozdravem Míra

Notouchme
Droid
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo

Re: Xperia z1 compact zámek displaye

Příspěvek od Notouchme » stř 06. črc 2016 17:04:02

měla by tam být možnost zapomenutý pattern unlock a pak to bude chtít zadat data gmailu, které by si měl znát... Popřípadě když se bude opakovat víckrát špatné zadaní gesta tak to vyskočí samo.

Pokud ti nezáleží na datech tak by si mohl udělat hard reset přes power a volume up. Měl by na tebe vyskočit recovery.
Nebo to můžeš přehrát přes Sony PC companion.

pak je ještě jedna možnost, ale nevím jestli už to nefixli. když vyťukáš *#*#7378423#*#* dostaneš se do service menu, tam klikneš na service test a pak na nfc test, potom když zmáčkneš home tak se dostaneš dovnitř, naposledy to myslím fungovalo někdy kolem 4.X droidu.
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“