Aréna telefonůTelefon 5" jako navigaci s velkou kapacitou baterie

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Uživatelský avatar

sagitarius
Stálý androiďák
Příspěvky: 204
Registrován: stř 27. dub 2016 19:23:50
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 3
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi Max 2
Tablet: Lenovo tab2 A10-70 LTE
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Telefon 5" jako navigaci s velkou kapacitou baterie

Příspěvek od sagitarius » úte 26. črc 2016 20:17:39

Roman-DD:
Příteli, ještě před 3 týdny jsem měl stejný názor jako ty ("LTE opravdu nepotřebuji"), ale věř mi, už ho nemám. Jestli ti můžu radit, nebuď jako já, a bez váhání kup přístroj jedině s LTE. Šetřit až příliš často ve výsledku znamená prodělat.


Gatesovi a Jobsovi jsem dal sbohem. Linux a zelenej robot je to pravý.



Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 618
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: Telefon 5" jako navigaci s velkou kapacitou baterie

Příspěvek od Zdenpok » úte 26. črc 2016 20:37:54

Tak se Sygicem jsem neměl s giga pamětí nikdy.
Jinak jsou tisíce lidí, kteří LTE vůbec nepotřebují, další tisíce ani nemají datový tarif.

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10539
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Telefon 5" jako navigaci s velkou kapacitou baterie

Příspěvek od Mirda86 » úte 26. črc 2016 20:42:32

Desire X ma 768MB RAM a slaboucky CPU.To mozna bude spis ten problem.


Autor tohoto vlákna
Roman-DD
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 21. črc 2016 14:28:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolveo D2

Re: Telefon 5" jako navigaci s velkou kapacitou baterie

Příspěvek od Roman-DD » stř 27. črc 2016 9:56:29

sagitarius - rozumím Tvojí radě a jsem za ni rád.
Ale každý používáme mobilní telefon na něco jiného. Někdo u něj vyžaduje dobrý foťák, někdo vysoký výkon, jiný zase třeba velký display.
Mě třeba u telefonů chybí tlačítko "svítilna" a DG700+ je má. A kdybych si měl vybrat, jestli svítilnu nebo LTE, tak jsem bez rozmýšlení pro svítilnu. A když budu hledat telefon s LTE a svítilnou, tak už třeba nebude mít velkou kapacitu baterie.
Já data na mobilu využívám, ale bez LTE dokážu žít.
Notebook musím mít velmi výkonný, ale na mobilní telefon velké nároky nemám.
Tak to jen tak pro vysvětlenou, proč nepotřebuji LTE.

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2943
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Telefon 5" jako navigaci s velkou kapacitou baterie

Příspěvek od dufko » stř 27. črc 2016 10:15:17

BTW xiaomi má baterku tiež na tlačidlo, stačí stlačiť power tlačidlo aby sa zapol displej a dlho podržať home tlačidlo. Aktivuje sa batéria. Bez potreby odomykať displej ak je to nastavené.


Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10539
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Telefon 5" jako navigaci s velkou kapacitou baterie

Příspěvek od Mirda86 » stř 27. črc 2016 11:38:50

A u Meizu nebo Huaweie(Honoru) staci na displayi nakreslit nejake pismenko (treba snadne "C")a telefon se spusti a rozsviti treba baterka.
U Motoroly(Lenovo Moto) by melo stacit "zatrast" specificky mobilem(samozrejme bez nutnosti telefon probouzet) a rozsviti se ledka.Tech moznosti je vic nez jen tlacitko.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů