Aréna telefonůChina mobil 4000 Kč – foto, LTE, 4000mAh, 2sim, GPS, podpora

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
MrPierc
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung i9100 Galaxy S II

China mobil 4000 Kč – foto, LTE, 4000mAh, 2sim, GPS, podpora

Příspěvek od MrPierc » stř 10. srp 2016 18:24:05

Dobrý den,

snažím se nyní mapovat před nákupem, jaký telefon si má cenu koupit a to nejen podle parametrů.
Hodně se nyní mluví o Vernee Thor nebo Vernee Apollo Lite. Tyto telefony mají za pořízovací cenu asi dobré vlastnosti. Snažím se dívat na obchody s EU warehousem, protože nechci čekat a nechci platit poplatky navíc, když mi to odchytí u nás v ČR. Zatím se mi zdá, že nejvíce mají v nabídce EU warehousech Tinydeal, Colicool a Gearbest. Nebo jsou i některé, které neznám?

Mě by také zajímalo, když nyní výrobci v Číně chrlí takovou rychlostí nové a nové telefony, zda vůbec kolem nich vznikne komunita, která bude na XDA fóru či jinde tvořit ROMky nebo se na něj připraví Cyanogenmod. Měl jsem Samsung Galaxy S2 a podpora komunity je dodnes (neuvěřitelné).

Čekám na nějaký telefon:
1) Dobrým foťákem (líbí se mi fotky u Asus Zenfone 2)
2) GPS (dobrou i offline, glonass atd)
3) LTE
4) Dual sim
5) 2GB Ram
6) 16 GB Rom
7) Baterie 4000 mAh
8) Cena okolo 4000 Kč

ale je jich tolik, že se v tom člověk už ani nevyzná. Obrovská základna je asi kolem Xiaomi. Má to někdo vypozorované? Kdo má mezi čínskými telefony velkou podporu?

Pokud je něco takového k dostání i v ČR, tak mě, prosím, vyveďte z omylu (ale Čína bude mít asi bohatší výbavu). Nyní mám Lenovo P70 = u něj je romky, jak zde již víte, nejsou doladěné. Lenovo má také hrozné fotky.

Děkuji.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“