Telefon mě spadne na zem
2x týdně (podlaha doma)
1x měsíčně silnice, chodník
5x týdně pole, louka
Lg mam ve slabém gumovém pouzdru za 1 USD z ali a za 2roky s ním nic není. (jednou byl displej na výměně, ale to proto, že jsem svářel a na displej skočila struska a praskl

Používám ho jako baterku v noci, na cestách na poslech audio knih.
Nachodím cca 300-500km měsíčně, a ted sebou musím tahat powerbanku a být stále na kabelu.
Dobré fotky jsou plus.
Maximální rozpočet: 10 -25tis
Místo nákupu: CZ (odpočet DPH)
Předpokládané využití zařízení: FOTO, Poslech hudby / audio knih, Internet
Požadavek na značku: Je to jedno
Mnou navrhované modely:
- S8
Dle recenzí baterie na hraně, a sklo všude tomu sráží 30% z mého výběru - V obale je vzhledem k displeji za roh hnusný a pak postrádá sklo smysl) Čtečka stojí taky za starou belu co jsem vyčetl.
- S8+
Ač je větší, tak velikost displeje mu dává body navíc, navíc výdrž je tam o něco lepší, ale zase je tam to sklo. Opět čtečka na prd. Vzhledově to je prostě bezkonkurenční, to mu dává body navíc, ale pouzdro ho z toho vyléčí
- S7 EGDE
Cena dost vysoká, rozdíl ušetření protí S8 není tak veliký, takže v tomto případě, bych bral S8. V recenzích se píše o problému s nechtěnými dotyky.
- LG G6
Slabá výdrž - ta by den nedala, dle testů je na tom jen o něco lépe než G3, jinak by vše vyhovovalo.
- Nubia z11
O ní nic nevím, pro mě naprosto neznámé zařízení, vyhovuje cena.
- Asus Zenfone 3 Zoom
Výdrž super, ale je fakt ošklivej. Proti němu je i to 3 roky starý LG kráska. Dle recenzí slabý reprák
- Mate 9
Mínusy: Velikost, vodotěsnost.
Plusy: Výdrž baterie, cena
Tento je asi největší adept
- One+ 5
Ve verzi 128 GB nedostupný a nemožnost odpočtu DPH, tj jako by stál 18 500,- a za tu cenu už zase není konkurenceschopný
- OHTC U11
Sklo, sklo a sklo. Být levnější o 3-4tis, asi bych o ní uvažoval.
Vlastnosti displeje: 5,5 - 6 (velikost zařízení max o trochu větší než G3 (148mm)
Výkon: nerozhoduje
Interní paměť: 32 - 128
Slot pro paměťovou kartu: ANO, nebo nemusí být když telefon bude mít 128GB
Audio: hlasitý reproduktor, musí být slyšet. S LG G3 se nedá téměř telefonovat ani v tiché místnosti 2m od přístroji