potrebujem poradiť s výberom nástupcu za môj už dosluhujúci Samsung galaxy Note 3, nakoľko už na ňom nefunguje senzor na svetlo (takže stále rovnaký jas displeja, čo mi už vadí)
Taktiež príjem signálu je už katastrofálny. Tento problém sa s ním tiahne už od začiatku, ale už sa to iba zhoršuje a na miestach kde nie je stabilný a silný 4g signál tak sa neustále prepína medzi sieťami a tak som často nedostupný a kvalita hovoru je mizerná... (a čo som si všimol na rovnakom mieste ja mám so signálom problémy ale napr. Huawei P9 lite má plný signál), takže toto je prvá vec - dobrá anténa na príjem signálu
a čo by som ešte očakával? hlavne, a to je podmienka, aby mal hardwerove tlačidla home, späť a menu (cca ako to má note 3 a donedávna prakticky všetky Samsungy), pretože mam aj tablet Lenovo, aj som už mal v rukách iné mobily čo to mali riešené iba softwerovo no a to je pre mňa katastrofa

potom displej aspoň tých 5,5 (na menší by som si asi ťažko zvykal, ale tu by sa dalo spraviť trocha kompromis), privítal by som aj vodeodolnosť (nikdy neviete kedy vám to môže nedopatrením padnúť do vane

Uprednostňujem klasickejšie značky, teda žiadna čína. A cenovo by som si to predstavoval nejakých 400€ (cca 10tis českých korún)
Uvítam každú dobrú radu